Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Αυτοκτονία 53χρονου στη Ρίγανη Αγρινίου

Το πτώμα του 53χρονου είδε να αιωρείται κρεμασμένο από την οροφή ανιψιός του
Αυτοκτονία 53χρονου στη Ρίγανη Αγρινίου Το πτώμα του 53χρονου είδε να αιωρείται κρεμασμένο από την οροφή ανιψιός του

Άλλη μια αυτοκτονία έρχεται να προστεθεί στην περιοχή μας, αυτή τη φορά  στην Ρίγανη της Δ.Ε. Στράτου του δήμου Αγρινίου. Συγκεκριμένα 53χρονος βρέθηκε το απόγευμα από τους οικείους του κρεμασμένος στον  πρώτο όροφο διώροφης κατοικίας, όπου στον πρώτο όροφο διέμενε ο αδελφός του και στο ισόγειο ο ίδιος.

Το πτώμα του 53χρονου είδε να αιωρείται κρεμασμένο από την οροφή ανιψιός του 53χρονου, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα έξω από το σπίτι και είδε το τραγικό θέαμα από ανοικτό παράθυρο.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας που έχει αναλάβει την σχετική έρευνα ενώ το πτώμα του 53χρονου, μεταφέρθηκε για νεκροψία και νεκροτομή.

Ο 53χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας και έπαιρνε αντικαταθλιπτική αγωγή.

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/211187

 Κρεμάστηκε σήμερα το μεσημέρι στη Ρίγανη Αιτωλοακαρνανίας ένας άνδρας 52 ετών. 
  Σήμερα το μεσημέρι ο 52 χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr διέμενε σε ένα διώροφο σπίτι με την οικογένεια του αδελφού του, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Λέγεται ότι η υγεία του είχε καταβληθεί από την σκλήρυνση κατά πλάκας.
     Ο 52 χρονος ζούσε στον κάτω όροφο του σπιτιού και σήμερα το μεσημέρι έφαγαν με την οικογένεια του αδελφού του και πήγαν για ύπνο. Γύρω στις 4 το απόγευμα ο ανιψιός του αυτόχειρα κατέβηκε στον κάτω όροφο και είδε το άψυχο σώμα του θείου του κρεμασμένο με σχοινί από ένα σίδερο στην οροφή όπου παλαιότερα χρησίμευε για να κρεμούν τα βαντάκια από τα καπνά.......................
    Ο ανιψιός του λέγεται ότι κατέβασε το άψυχο σώμα του αυτόχειρα από το σχοινί. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο αλλά δεν παρέλαβε το πτώμα.
     Οι συγγενείς ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη, αλλά και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας.