Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Το στίγμα της ΔΗΜ.ΑΡ. για τον β΄γύρο


Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜ.ΑΡ εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την ικανοποιήση της για το ποσοστό του Θύμιου Σώκου. “Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και στις περιπτώσεις που δεν συμμετέχουμε σε κάποιο συνδυασμό, η επιλογή των μελών και των φίλων του κόμματος ανάμεσα στους υποψηφίους θα πρέπει να γίνει στη βάση των κριτηρίων που η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είχε θέσει από τον πρώτο γύρο: της ύπαρξης, δηλαδή προοδευτικού αυτοδιοικητικού προγράμματος και της αξιοσύνης-αξιοπιστίας των υποψηφίων Δημάρχων”, αναφέρει η ΔΗΜ.ΑΡ.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Αιτωλoακαρνανίας θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει τους πολίτες που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της «Δυτικής Συμπολιτείας» και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θύμιο Σώκο, κατά τις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές. Ο συνδυασμός αυτός, κάτω από αντίξοες συνθήκες, επέτυχε να καταγράψει ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό ποσοστό και να εκπροσωπηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Στις Ευρωεκλογές της ερχόμενης Κυριακής καλούμε τους φίλους του Κόμματος και τους προοδευτικούς πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας να στηρίξουν και να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. Δώστε μας τη δύναμη για να δώσουμε λύσεις!!
Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και στις περιπτώσεις που δεν συμμετέχουμε σε κάποιο συνδυασμό, η επιλογή των μελών και των φίλων του κόμματος ανάμεσα στους υποψηφίους θα πρέπει να γίνει στη βάση των κριτηρίων που η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είχε θέσει από τον πρώτο γύρο: της ύπαρξης, δηλαδή προοδευτικού αυτοδιοικητικού προγράμματος και της αξιοσύνης-αξιοπιστίας των υποψηφίων Δημάρχων.
21-05-2014
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ