Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Κάλεσμα για βοήθεια στη Σερβία από τον Ερυθρό Σταυρό - Позив за помоћ Србији од стране Црвеног крста



serbia-erithros-stavros
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με ανακοίνωσή του απευθύνει έκκληση για βοήθειαπροκειμένου να στηρίξει με είδη πρώτης ανάγκης τους πλημμυροπαθείς κατοίκους τηςΣερβίας, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 45 ανθρώπων.
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει έρθει ήδη σε επαφή τόσο με την πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα όσο και με το Γενικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (ρουχισμός για ενήλικες και παιδιά, στρώματα, κλινοσκεπάσματα, γαλότσες, φακοί, μπαταρίες, πτυσσόμενα κρεβάτια, είδη προσωπικής υγιεινής, απολυμαντικά προϊόντα).
Το τμήμα Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σας ενημερώνει ότι τα παραπάνω είδη θα συγκεντρώνονται από την Δευτέρα 26 Μαΐου 2014 έως την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 στα γραφεία του τμήματος Ι. Σταΐκου 2 (4ος όροφος) στο Αγρίνιο.
Πολίτες που επιθυμούν μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά, καταθέτοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK 112 00 2002 021470, που έχει ανοίξει για τον σκοπό αυτό η Πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα.