Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΕΠΣΝΑ Ετοιμάζουν τα πλάνα για την Ένωση

Μεγάλη δυναμική έχει αποκτήσει τους τελευταίους μήνες η «Παναιτωλοακαρνάνικη Κίνηση»

 με τις επαφές των Δημήτρη Ντάουλα και Νίκου Χολέβα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΧΟΛΕΒΑΣ αριστεραΑυτό  εκτιμούν οι άνθρωποι της Κίνησης, αλλά κάτι τέτοιο φάνηκε και την περασμένη Κυριακή  που οργάνωσαν συγκεντρωση με προσωπικότητες του ποδοσφαίρου από όλη την Αιτωλοακαρνανία. Η προσέλευση υπήρξε ανώτερη των προσδοκιών  τους και εκτόξευσε τη αισιοδοξία τους.
Παράγοντες ομάδων με σοβαρή παρουσία και επιρροή φάνηκαν να συσστρατεύονται ανοιχτά με την «Παναιτωλοακαρνάνικη Κίνηση» και είναι πρόθυμοι να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο ενόψει των εκλογών του καλοκαιριού για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας (ΕΠΣΝΑ). Ορισμένοι εξ’ αυτών θα είναι υποψήφιοι, αλλά η ηγεσία αφήνει κενές θέσεις εκτιμώντας πως στην πορεία θα υπάρξουν κι άλλα πρόσωπα που θα θελήσουν να τους πλαισιώσουν και να συμμετάσχουν ενεργά. Προς το παρόν δεν θέλουν να δημοσιευτούν ονόματα – αν και στους ποδοσφαιρικούς κύκλους άρχισαν να γίνονται γνωστά – αναμένοντας την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των ομάδων του Νομού.
«Εμείς ήδη σχεδιάζουμε όσα πρέπει να γίνουν για να πάμε το ποδόσφαιρο μπροστά κι αυτό συζητάμε συνεχώς με τις ομάδες. Σε μερικές μέρες θα παρουσιάσουμε ένα πλάνο των θέσεών μας με στόχο να το συζητήσουμε με τους ανθρώπους των Σωματείων του Νομού και να γίνει μία καρποφόρα σύνθεση απόψεων», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ντάουλας. Δεδομένου ότι είναι ο άνθρωπος που δραστηριοποιείται περισσότερο απ’ όλους, έχει τεθεί θέμα αν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα και να ηγηθεί του ψηφοδελτίου στις επερχόμενες εκλογές λόγω της προηγούμενης θητείας του στον κλάδο της Διαιτησίας. Πιο συγκεκριμένα υπάρχει διχογνωμία για το αν υπερισχύουν  όσα αναφέρει το καταστατικό της ΕΠΣΝΑ, ή εκείνο της ΕΠΟ για το χρονικό διάστημα  που πρέπει να παρέλθεί ώστε να αποκτήσει δικαίωμα να είναι υποψήφιος. Πάντως τη λύση φαίνεται να δίνει ο ίδιος ο κ. Ντάουλας που λέει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα βάλει σε κίνδυνο την «Παναιτωλοακαρνάνικη Κίνηση» με μία δική του υποψηφιότητα, αν δεν είναι εκατό τοις εκατό σίγουρο πως έχει το δικαίωμα. Παραπέμπει δε στο γεγονός ότι σκοπός του ιδίου και των υπολοίπων δεν είναι οι «καρέκλες» αλλά η πρόοδος του ποδοσφαίρου. Πάντως στην περίπτωση που δεν ηγηθεί ο Δημήτρης Ντάουλας, πιθανότατα επικεφαλής θα είναι ο Νίκος Χολέβας.