Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σκοπός της Ε.Π.Σ. και του προέδρου της, πέραν της διοργάνωσης των πρωταθλημάτων, είναι να ενισχύει το άθλημα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι. Αντίστοιχα ο ευαίσθητος τομέας της Διαιτησίας υπόκειται σε κανονισμό που λειτουργεί με τις αρχές της διαφάνειας, της ισονομίας, του ανεπηρέαστου από οποιονδήποτε φορέα και τα όργανά της είναι υποχρεωμένα σε συγκεκριμένη συμπεριφορά, ειδάλλως εμπίπτουν σε πειθαρχικό παράπτωμα.
Στην Ε.Π.Σ . Αιτωλ/νίας και οι δύο προαναφερόμενοι φορείς έχουν παρεξηγήσει τον ρόλο τους. Εν όψει των επικείμενων εκλογών το Δ.Σ. χρησιμοποιεί τους "ανεξάρτητους" διαιτητές σαν αιχμή του δόρατος απευθυνόμενοι προσωπικά σε παράγοντες ομάδων ακόμα και προέδρους ζητώντας τους να στηρίξουν την απερχόμενη διοίκηση της Ε.Π.Σ. δίνοντας τους προφανώς υποσχέσεις. Υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες γι αυτό με αποκορύφωμα την επίσκεψη του Προέδρου της Ε.Π.Σ. κυρίου Παπαχρήστου μαζί με την Eπιτροπή Διαιτησίας σε πρόεδρο ομάδας. Με αυτά τα συμβάντα τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος για τη συμπεριφορά του Προέδρου και της Επιτροπής το προηγούμενο διάστημα ή τι μπορεί να φανταστεί για το μέλλον σε περίπτωση επανεκλογής. Οι συμπεριφορές και των δύο φορέων είναι επιεικώς απαράδεκτες και αντιβαίνουν τους ηθικούς κανόνες.
Η Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου υποστηρίζει την ανεξαρτησία της Διαιτησίας και ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. οφείλει να τηρεί υπεύθυνη στάση και ισονομία απέναντι όλων. Για τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. κύριο Παπαχρήστο υπάρχει μέγα ηθικό θέμα και περιμένουμε την υπεύθυνη τοποθέτηση του για δε την Επιτροπή Διαιτησίας με την συγκεκριμένη συμπεριφορά της επιφυλασσόμενα για κάθε νόμιμη ενέργεια.


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ http://pakaepo.blogspot.gr/