Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου για τις εκλογές της ΕΠΣΝΑ



ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ
ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ                                           Αγρίνιο 3/7/2014
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ




                                               Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
                                          ----------------------------------
        Ο επικεφαλής της παράταξής μας και υποψήφιος πρόεδρος ΕΠΣΑ  κ.Νικόλαος Χολέβας κατέθεσε χθές  2/7/2014 κατάλογο με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών των υποψηφίων της παράταξής μας ,τον οποίο κοινοποιήσαμε ήδη στα Μ.Μ.Ε και ζητήσαμε να πληροφορηθούμε του υποψηφίους της απερχόμενης διοίκησης.
          Δυστυχώς κατά την προσφιλή τους τακτική δεν μας ανακοίνωσαν τους υποψηφίους της παράταξής τους, ελπίζουμε ότι θα δημοσιεύσουν τα ονόματα τους πριν τις εκλογές για να γνωρίζουν οι εκπρόσωποι των ομάδων ποιους καλούνται να ψηφίσουν.
         Πραγματικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε και να δικαιολογήσουμε αυτή την πρακτική τους. Τι νομίζουν πως χειρίζονται προσωπικές και οικογενειακές τους υποθέσεις.
      ΄Οτι αφορά την ΄Ενωση ποδοσφαιρικών Σωματείων είναι δημόσια υπόθεση και αφορά όλους τους συμμετέχοντες   καθ ΄οποινδήποτε τρόπο στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Επομένως είναι υποχρέωσή τους και καθήκον τους να γνωστοποιούν τα πάντα στους πάντες.
          Η εσωστρέφεια ,η συσκότιση και η αδιαφάνεια είναι απαράδεκτες τακτικές και δεν υπηρετούν την αξιοπιστία του χώρου μας.
         Ελπίζουμε οι μεθοδεύσεις τους να τελειώσουν εδώ.
         Τους καταγγείλαμε δημόσια και κατ’ επανάληψη για παρέμβαση των μελών της απερχόμενης επιτροπής διαιτησίας και του γυμναστή  των διαιτητών στα εκλογικά δρώμενα των ποδοσφαιρικών Σωματείων υπέρ της παράταξής τους και δυστυχώς αυτή η τακτική συνεχίζεται. Τακτική η οποία δυναμιτίζει και κατεδαφίζει στην κυριολεξία την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιρικών Σωματείων προς το διαιτητικό λειτούργημα και τους εκπροσώπους του, οι οποίοι πρέπει να είναι και να φαίνονται ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ, και θέτει μέγα θέμα αξιοπιστίας των επόμενων πρωταθλημάτων.
          Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια καταγγέλθηκε και από εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε με αιχμηρό τρόπο, χωρίς μέχρι σήμερα να διαψευστεί.
           Ειλικρινά δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη σκέψη τους και την εξουσιαστική τους πρακτική.Τους καλούμε τουλάχιστον η τελευταία πράξη τους ,κατά τη διαδικασία των εργασιών της γενικής συνέλευσης την προσεχή Κυριακή 6/7/2014 , να μην στιγματισθεί από παρόμοιες συμπεριφορές μ ΄ αυτές της προηγούμενης γενικής συνέλευσης της 9ης Οκτωβρίου 2013.
            Ελπίζουμε η γενική συνέλευση να διεξαχθεί σε πολιτισμένο και δημοκρατικό περιβάλλον, έτσι ώστε ελεύθερα και ανεπηρέαστα οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού μας να αποφασίσουν και να επιλέξουν με τα δικά τους κριτήρια ο καθένας την παράταξη και τους υποψηφίους που θέλουν να τους εμπιστευτούν τις τύχες του τοπικού μας ποδοσφαίρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
            Καλούμε τέλος τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού μας να συμμετάσχουν μαζικά και ενεργά στην εν λόγω γενική συνέλευση, καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.
                          
                                  Η  ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ   ΕΠΙΤΡΟΠΗ
                  ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

                   ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ