Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Κόκκινη κάρτα στους διαιτητές




παντελης χατζηστυλιανος11:37 μ.μ.0
Κείμενο για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΝΑ έστειλε ο δημοσιογράφος Μπετίνο Αλαχούζος. Ο συνάδελφος που εργάζεται στην εφημερίδα "ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΠΟΡ" αναφέρεται στις εκλογές της Ένωσης της Κυριακής και παραθέτει γεγονότα που συνέβησαν. 

Αναλυτικά το άρθρο του Μπετίνο Αλαχούζου:

Κίνδυνος αξιοπιστίας του νέου Πρωταθλήματος Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο λαός και αυτό ταιριάζει πλέον απόλυτα για τη μάχη που γίνεται στην ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας, αφού την προσεχή Κυριακή καλούνται οι ομάδες του Νομού να ψηφίσουν για τη νέα Διοίκηση. Οι κ.κ Παπαχρήστος και Χολέβας αντιμέτωποι σε μια αμφίροπη μάχη, καθώς και οι δύο πλευρές παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυναμική. Σ αυτή την εκλογική αναμέτρηση όμως αλγεινή εντύπωση προκάλει η στάση των διαιτητών του Νομού και πιο συγκεκριμένα της ηγεσίας αυτών. Ας μιλήσουμε όμως στη γλώσσα τους. 
Κύριοι είναι φάουλ το ότι εσείς οι "ουδέτεροι" παρευρεθήκατε ΜΟΝΟ στην παρουσίαση ψηφοδελτίου της πλευράς του κ. Παπαχρήστου δείχνοντας έτσι την επιλογή σας;;; Στην καταγγελία της ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, που πέρασε στα ψιλά, ότι πλησιάσατε Πρόεδρο ομάδας ώστε να στηρίξει το σημερινό Πρόεδρο γιατί δεν απαντήσατε ώστε να διαψεύσετε το γεγονός;;; Πρόκειται για μια σημαντική καταγγελία αφού γεννούνται ερωτήματα με τι αντάλλαγμα θα εξαργυρώσετε την ψήφο. Ένα ακόμη φάουλ απο πλευράς σας. Και μέσα σε όλα αυτά, πέντε ημέρες πριν τις εκλογές, βγάλατε το νικητή μέσω του σάιτ diaititis.gr, στην πιο αμφίρροπη μάχη που δείχνει ότι πάει να γίνει στην ΕΠΣΝΑ, ενώ εσείς μέσω της ανεξάρτητης (;) διαιτησίας πήρατε θέση. Στη γλώσσα σας εδώ βγαίνει ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα και αποβάλλεστε. Και μην σκεφτεί κανείς να πει το αστείο ότι το εν λόγω σάιτ είναι Αθηναικό γιατί θα χαχανίσουμε ομαδικώς. 
Αν λοιπόν όλα αυτά έγιναν άθελα και οι διαιτητές δεν ήθελαν να πάρουν θέση -ως όφειλαν- τότε μιλάμε για ανοησία, ειδάλλως μιλούμε για κάτι το αθέμιτο που λέει οτι μέσω της διαιτησίας οι όμαδες που βρίσκονται στο αντίπαλο στρατόπεδο πρέπει να πάρουν το...μηνυμα. Στηρίξτε μας και θα σας στηρίξουμε. Εάν όμως υποθέσουμε πως εγώ η ο καθένας απο σας ήταν Πρόεδρος μιας ομάδας που για τον άλφα η βήτα λόγο στηρίζει την ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και έρθει ένας διαιτήτης, τη νέα χρονιά, και κάνει ανθρώπινα λαθη, μου δίνει εμένα το πάτημα και το δικαιώμα να σκεφτώ πως έτσι ξεπληρώνονται γραμμάτια των εκλογών της ΕΠΣΝΑ;;; Κύριοι της διαιτησίας, βάζετε σε μεγάλο κίνδυνο την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του νέου πρωταθλήματος με αποκλειστικούς υπαίτιους εσάς. 
Λένε πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να το δείχνει. Στην περίπτωσή σας όμως και για το πρώτο σκέλος μας κάνετε να αμφιβάλλουμε. 

ΑΝΔΡΕΑΣ-ΜΠΕΤΙΝΟ ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ