Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Η Σάλκε ξάφνιασε άπαντες στο facebook: «Ζήτω η 25η...

The Secret Real Truth: Η Σάλκε ξάφνιασε άπαντες στο facebook: «Ζήτω η 25η...: Σε μια κίνηση, η οποία σίγουρα δεν ήταν και η πιο αναμενόμενη προχώρησε η Σάλκε. Η γερμανική ομάδα θέλησε να ευχηθεί στους Έλληνες για...Η Σάλκε ξάφνιασε άπαντες στο facebook: «Ζήτω η 25η Μαρτίου - Χαρούμενη ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας!» (εικόνα)


Σε μια κίνηση, η οποία σίγουρα δεν ήταν και η πιο αναμενόμενη προχώρησε η Σάλκε. Η γερμανική ομάδα θέλησε να ευχηθεί στους Έλληνες για την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου, μέσα από την επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook.
Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση του γερμανικού συλλόγου στο facebook αναφορικά με την Ελλάδα και την 25η Μαρτίου. «Ζήτω η 25η Μαρτίου! Χαρούμενη ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας!», γράφει χαρακτηριστικά η φωτογραφία του γερμανικού συλλόγου, στην οποία ανήκει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Λεβερκούζεν.
Το διαβάσαμε από το: Η Σάλκε ξάφνιασε άπαντες στο facebook: «Ζήτω η 25η Μαρτίου - Χαρούμενη ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας!» (εικόνα) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/03/facebook-25.html#ixzz3VRSTG7Ew