Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Παραλήρημα Ζουράρι: Να καταγγείλουμε τη Γερμανία στον ΟΗΕ

http://static.dimokratiki.gr/uploads/2015/02/%CE%96%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%82-744x541.jpg«Δεν είναι δυνατόν ευρωπαϊκή χώρα να αρνείται το αναγκαστικό δάνειο. Η Γερμανία είναι κράτος λησταρχικό, αν δυστροπήσει», είπε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Κώστας Ζουράρις, αναφερόμενος στις γερμανικές αποζημιώσεις είπε: «Μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο. Θέλουν να μας σκοτώσουν. Η Ελλας είναι σε πόλεμο» και ζήτησε η Ελλάδα τώρα που θα αρχίσει η διαπραγμάτευση να επικαλεστεί τη νομολογία του ΟΗΕ: «Υπάρχει η νομολογία Rogue State (σ.σ «κράτος - ταραξίας») πρέπει να φτάσουμε μέχρι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και να κηρυχθεί η Γερμανία État voyou και να έχει κυρώσεις. Δεν είναι δυνατόν ευρωπαϊκή χώρα να αρνείται το αναγκαστικό δάνειο. Ειναι κράτος λησταρχικό, εάν δυστροπήσει». 

Ο κ. Ζουράρις, υποστήριξε: «Τώρα που η κυβέρνηση θα αρχίσει η διαπραγμάτευση -διότι θα αρχίσει με τη Γερμανία για τις αποζημιώσεις και το δάνειο- θα πρέπει σταδιακώς να δει και το εξής: Υπάρχει νομολογία του ΟΗΕ για τα λεγόμενα Rogue State, στα αγγλικά και στην άλλη γλώσσα -την τότε ιδρυτική γαλλική- État voyou, δηλαδή κράτη λησταρχικά, τα αραλίκια. Πρέπει να φθάσουμε μέχρι το Συμβούλιο Ασφαλείας και να καταγγείλουμε τη Γερμανία αν δυστροπεί ή αν κωλυσιερεί ή αν αρνείται η Γερμανία να κηρυχθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας ως κράτος Rogue State και να υποστεί τις κυρώσεις από τη διεθνή κοινότητα όπως το προβλέπει η νομολογία του ΟΗΕ». Ο κ. Ζουράρις, συμπλήρωσε ότι αυτό έχει ξαναγίνει για μικρά κράτη, «όπως για το Ιράκ τότε και για τη Λιβύη, τα αποικιοκρατικά αυτά κράτη, θα πρέπει να για γίνει και για τη Γερμανία». 

thetoc.gr

Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/03/blog-post_256.html#ixzz3UDHa2vct