Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1p62AybFNv_3Dd35dobUcJ4pQDU7YRCYE3i5mk5S147ZghU8NxlCWeHWj1VannLfiXbuJT49dRb43IKY8Aqr0Cn3RUr_R2DOA9ihuqipKLQjhITIXcNcMCcWDArWD80-wu6jFE59k5fk/s1600/future.jpg το Δεκέμβριο του 2015! Κρατήστε το τουλάχιστον στο αρχείο και στα μηνύματά σας...
Ένα άρθρο το οποίο κατατίθεται με πολύ μεγάλο ρίσκο και κατόπιν ισχυρής αναποφασιστικότητας γιατί οι άνθρωποι ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ!
Ένα άρθρο το οποίο ετοιμάστηκε σε περίοδο 4 περίπου χρόνων και όχι σε μία μέρα, για να προλάβουμε τους χλευαστές, συκοφάντες, αντίθεους, άθεους, ‘’εργατικούς’’ κ.ά., οι οποίοι -- το γνωρίζουμε από τώρα -- θα ισχυριστούν χιλιάδες προφάσεις εν αμαρτίαις για το χρόνο που διατέθηκε στη σύνταξη του άρθρου, το ‘’ποιόν’’ του γράφοντα, την αξιοπιστία του, τη φύση των γραφομένων κλπ.
Ένα άρθρο που κατατίθεται ΑΠΑΞ σε δημόσια θέα μετά από περισυλλογή ακόμη και για το χρόνο που κατατίθεται (Απρίλιος 2015), γιατί οι πληροφορίες εδράζονται σε γεγονότα του άμεσου χρονολογικού ορίζοντα. Εξάλλου, υπάρχει και ο κίνδυνος να μεταφέρονται πληροφορίες που ίσως επηρεάσουν αρνητικά ορισμένους και ο γράφων να θεωρηθεί τσαρλατάνος, ψεύτης ή ‘’ψευδοπροφήτης’’…
Το άρθρο αυτό απευθύνεται σ’ αυτούς που, τουλάχιστον, ακούν ή έχουν τουλάχιστον διάθεση να ακούσουν. Αν ακούσουν και πράξουν ανάλογα μετά την ανάγνωσή του, τότε το άρθρο θα έχει πετύχει το σκοπό του. Αν όχι, ο γράφων ζητά ταπεινά συγγνώμη για ό,τι προκάλεσε ή όχι.
Ως γνωστόν, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ. Ειδικά στη χώρα μας, στην οποία κάθε υγιής άποψη βάλλεται από χλευασμούς, πικρόχολα σχόλια, ωχαδερφισμό, ανεγκέφαλη κριτική. Τόσες άκαρπες κυβερνήσεις επί δεκαετίες και ο ελληνισμός, χωρίς να ακούει καμία υγιή φωνή, ως άλλος σαδιστής, εκλέγει πολιτικούς αμφίβολης ποιότητας. Σε τι μπορεί να διαφέρει λοιπόν και το παρόν, που, πολύ πιθανόν, να αποτελέσει αντικείμενο κοροϊδίας;
Δεν πειράζει. Τα πρόσωπα των χλευαστών τα βλέπουμε ήδη πριν δημοσιευθεί το άρθρο, αν του το επιτρέψουν να δημοσιευθεί! Καλύτερα να υπάρχει η προειδοποίηση όμως για να μην πει κανείς ότι δεν το διάβασε κάπου, δεν το άκουσε, δεν του το είπαν...
Ακόμη και τα ιστολόγια-blogs-ιστοσελίδες που θα το δημοσιεύσουν ή ΟΧΙ, αποτελεί κριτήριο-βαρόμετρο για τις ειλικρινείς προθέσεις του ιστολογίου σχετικά με την ορθή ενημέρωση των συνανθρώπων μας.
Ο γράφων γνωρίζει σε ποιους το έστειλε. Όπου το δείτε δημοσιευμένο είναι καλό σημάδι, όπου ΟΧΙ…
ΑΡΧΗ ΑΡΘΡΟΥ
Στα πεδία των μαχών αλλά και σε όλες τις μάχες της ιστορίας, από αιώνων τώρα, είτε σε στρατιωτικό, είτε σε πολιτικό, είτε σε οικονομικό επίπεδο, η γνώση των όπλων του αντιπάλου αποτελούσε μέγιστη ανάγκη και ο κάθε στρατιωτικός διοικητής, πολιτικός ηγήτωρ, εμπορικός διευθυντής κ.ο.κ., έπραττε τα πάντα προκειμένου να είναι γνώστης των τακτικών του αντιπάλου, του τρόπου λειτουργίας, των όπλων και μέσων, του προσωπικού του…
Τα μέσα του εχθρού, τα όπλα και ο τρόπος ενεργεία τους, ήταν και είναι από τα μεγαλύτερα εφόδια στο οπλοστάσιο των φίλιων δυνάμεων. Ο εκάστοτε ηγήτορας εκτελεί την αποστολή του προσαρμόζοντας σε μεγάλο ποσοστό την τακτική του στα μέσα του αντιπάλου.
Βέβαια, σημαντικότερο ρόλο παίζει η γνώση, η λειτουργία και χρήση των δικών μας όπλων. Προς τι η γνώση των όπλων του εχθρού αν δε γνωρίζω τα δικά μου;
Εν προκειμένω όμως, θα ασχοληθούμε με τα όπλα του εχθρού γιατί η γνώση των δικών μας όπλων άπτεται στην προσωπική αναζήτηση του καθενός. Ζούμε σε χριστιανική χώρα και θεωρείται δεδομένο ότι ο χριστιανισμός εμποτίζει σε μικρό η μεγάλο βαθμό τους κατοίκους αυτού του γεωγραφικού χώρου των Βαλκανίων.
Έχουμε πει κατ’ επανάληψη ότι, ο πόλεμος που διεξάγεται στις μέρες μας δεν είναι οικονομικός αλλά πνευματικός!
Δυστυχώς η μειοψηφία το έχει καταλάβει ενώ η πλειοψηφία πελαγοδρομεί ακόμη σε συμβατικά μονοπάτια, ορθολογιστικά, ψάχνοντας μάταια απαντήσεις σε αναπάντητες απόψεις κομμάτων, μίζες, κυβερνητικές πολιτικές δεκαετιών, σκανδάλων κ.ά…

Ωστόσο, ο αντίπαλος βιάζεται να εφαρμόσει ανηλεώς τα σχέδιά του και χρησιμοποιεί νυχθημερόν, αιώνες τώρα, κάθε υλικό μέσο για να επηρεάσει, κατευθύνει, φθείρει τους λαούς όλων των κρατών, χρησιμοποιώντας ως μοχλούς επίτευξης των σχεδίων του την οικονομία, το περιβάλλον, τις πηγές ενέργειας, τις τροφές, τα φάρμακα κ.α.
Εν τούτοις -- καθώς ο αντίπαλος δεν είναι… άνθρωπος αλλά πνεύμα --, σκοπεύει να κάνει χρήση πνευματικών όπλων, όταν κρίνει αυτός ότι είναι η κατάλληλη ώρα…
Εξηγούμαστε: Οι πάντες προετοιμάζουν το δρόμο για την ανέλιξη στο παγκόσμιο προσκήνιο του Μαϊτρέγια!
Ενός τύπου που θεωρείται η προσωποποίηση του Χριστού (για τους χριστιανούς), του Ιμάμ Μαχντί (για τους μουσουλμάνους), του 5ου Βούδα (για τους Βουδιστές), του Μεσσία (για τους Εβραίους) και του Κρίσνα (για τους Ινδουιστές).
Επειδή μέχρι τώρα αυτά που διαβάσατε σίγουρα προκαλούν μειδίαμα από πάρα πολλούς, παρακαλείσθε σταματήστε να διαβάζετε εδώ. Αφήστε το κείμενο και σβήστε το τώρα. Αν όμως έχετε ανοιχτό πνεύμα και διάθεση να μάθετε, συνεχίστε και ανοίξτε καρδιά, μάτια και αυτιά...
Κατόπιν συνεργασίας και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ όλων των παγκόσμιων ΜΜΕ -- τα οποία θα παίξουν το ρόλο του σαλπιγκτή (αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος της DIGEA που δεν έχει γίνει αντιληπτός: ψηφιακό σήμα για άμεση-ποιοτική σύνδεση με υπολογιστές και δορυφόρους και ταυτόχρονη μετάδοση της εικόνας του Μαϊτρέγια!) -- η εμφάνιση αυτού του τύπου θα αποτελέσει, κατ’ αυτούς πάντα, τη λύση σε όλα τα (παγκόσμια) προβλήματα της ανθρωπότητας.
Η εμφάνιση από το πουθενά αυτού του τύπου λαβαίνει χώρα μετά την οικονομική κατάρρευση των οικονομιών της Ευρώπης και της Αμερικής! Ενός οικονομικού κραχ που θα συμπαρασύρει όλες τις αποκαλούμενες ισχυρές οικονομίες της Ευρώπης και της Αμερικής (ΗΠΑ-Καναδάς).
Το κραχ δεν θα ομοιάζει στο ελάχιστο μ’ αυτό του 1929 αλλά θα είναι αφάνταστα καταστροφικότερο για τις ζωούλες των δυτικών.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του αλλά το κραχ αυτό προετοιμάζεται για το τελευταίο τρίμηνο του 2015!
Τι σημαίνει ένα κραχ και ποιες επιπτώσεις έχει στη ζωή μας έχει ήδη αναλυθεί σε άπειρα blogs και ιστοσελίδες, γι’ αυτό και δε θα αναφερθούμε σ’ αυτό. Ο σκεπτόμενος αναγνώστης ας εννοήσει, ας ψάξει και ας κάνει ό,τι θεωρεί αυτός ορθό για τον εαυτό του, την περιουσία του, την οικογένειά του και την… ψυχή του.
Αρωγός της επιτάχυνσης του κραχ είναι η επιτυχής στερέωση του Κινέζικου νομίσματος (γουάν) ως το ΝΕΟ νόμισμα παγκόσμιων συναλλαγών, το οποίο προωθείται σταδιακά από τα μέσα του 2014. Ήδη πολλές χώρες έχουν εισχωρήσει στο νέο αυτό σύστημα εγκαταλείποντας το δολάριο. Ισχυρό βαρόμετρο της κίνησης αυτής είναι η Μεγάλη Βρετανία, που έχει εισχωρήσει στο νέο σύστημα παγκόσμιων συναλλαγών, όπως και η Αυστραλία, η Γαλλία, η Γερμανία (!), η Ιταλία κλπ.
Με άλλα λόγια, χώρες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας (Common Wealth) και η ηγέτιδα δύναμη της ΕΕ εισχώρησαν στο νέο σύστημα αφήνοντας τις ΗΠΑ έξω!
ΓΙΑΤΙ άραγε; Τι ξέρουν και για ποιο λόγο αυτές οι τεράστιες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις σε γρήγορους-συνδυασμένους ρυθμούς;
Άλλος δείκτης της κατεύθυνσης που παίρνουν οι εξελίξεις είναι και το γεγονός ότι, η Εκκλησία των Μορμόνων, η ισχυρότερη εκκλησία στις ΗΠΑ και η μόνη επίσημα αναγνωρισμένη Εκκλησία στην Κίνα (γνωστή για τις απαγορεύσεις στη θρησκεία), μετέφερε ΟΛΟ τον πλούτο της στην ΚΙΝΑ μέσα στο 2014! Οι γνώστες θα καταλάβουν τι σημαίνει αυτό…
Οι φωνές που φωνάζουν εδώ και λίγα χρόνια στην Ελλάδα για συμμάζεμα της ζωής μας, αναδιάταξη και αναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων μας, περισσότερη πνευματικότητα, είναι ΟΡΘΕΣ 100%, πλην όμως πέφτουν σε ώτα ανηκέστως πληγωμένου και αποχαυνωμένου λαού.
Ο Μαϊτρέγια θα είναι η φωνή όλων των φτωχών, των καταπιεσμένων λαών, των ανέργων, των ασθενών, των άστεγων, των αμόρφωτων, δηλαδή η φωνή υπεράσπισης όλων πλην της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας και των αγορών. Μαζί του θα συστρατευθούν περί τα 2-2,5 δισεκατομμύρια ανθρώπων, δηλαδή ο πληθυσμός των χωρών BRICS, του νεοτεχθέντος οργανισμού εις αντίπαλον δέος των ΗΠΑ και ΕΕ, που περιλαμβάνει τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα και τη Ν. Αφρική.
Μέγας υποστηρικτής του, προάγγελός του, πρόδρομός του και αγγελιοφόρος των ίδιων απόψεων-φιλοσοφιών – προς εξαπάτηση όλων των πληθυσμών και κυρίως των χριστιανών -- είναι ο Πάπας Φραγκίσκος!
Αυτομάτως ο Μαϊτρέγια κερδίζει τη συμπάθεια της πλειοψηφίας του πλανήτη αφού επαγγέλλεται (προσέξτε το ιδιαίτερα):
-Ομοιόμορφη κατανομή πλούτου και πηγών ενέργειας και παύση της άνισης κατανομής σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα ίδια ακριβώς ΗΔΗ επαγγέλλεται ο Πάπας από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο ρόλος του οποίου, επαναλαμβάνεται, είναι πολύ σημαντικός στην άνοδο του Μαϊτρέγια. Μάλιστα, στις 8 Δεκεμβρίου 2015 ο Πάπας αναγγέλλει ΕΚΤΑΚΤΩΣ και εγκαινιάζει ένα Ιωβηλαίο (χρόνος ημερολογιακός) αφιερωμένος στην Ευσπλαχνία και το Έλεος.
-Επαρκή τροφή για όλους -- μέσω της παραπάνω κατανομής τροφών --, επεξεργασίας τους και δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου διανομής-κατανομής τροφίμων.
-Επαρκή υγεία για όλους (από τις κυβερνήσεις).
-Επαρκή στέγαση για όλους (από τις κυβερνήσεις).
-Πρόσβαση σε μια κοινή δεξαμενή γνώσεων για μόρφωση όλων των παιδιών και φτωχών του πλανήτη.
Αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες του νέου πολιτικού προγράμματος και της… νέας εποχής, όπου όλοι θα μοιράζονται τα πάντα. Δηλαδή, οι προηγμένοι και πλούσιοι (άτομα και έθνη) θα πρέπει να μοιραστούν όλο τον πλούτο τους με τους φτωχούς (άτομα και έθνη), προκειμένου να γίνει ο πλανήτης ειρηνικός, να ευημερήσουν όλοι οι λαοί, να παύσουν οι εχθροπραξίες, η εγκληματικότητα (που οφείλεται στα παραπάνω).
Εδώ και λίγα χρόνια, ο ΟΗΕ έχει επεξεργαστεί σχέδια γι’ αυτό εν αγνοία των πληθυσμών.
Έτερος μεγάλος πυλώνας της νέας τάξης πραγμάτων που επαγγέλλονται ο Μαϊτρέγια και ο Πάπας είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, η μείωση της θερμοκρασίας σε παγκόσμια κλίματα (θυμηθείτε τον Αλ Γκόρ) και ο περιβαλλοντισμός σε όλες τις εκφάνσεις του (ζώα προς εξαφάνιση, μείωση ρύπων κλπ.), για τον οποίο ξοδεύονται εκατομμύρια δολάρια και χρησιμοποιούνται αστέρες των σπορ ή άλλων χώρων για επηρεασμό της παγκόσμιας κοινής γνώμης (Ντέιβιντ Μπέκαμ, Πρίγκιπας William).
Αυτό όμως που ξαφνιάζει είναι η επισημοποίηση των χρεών των κρατών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, και η… διαγραφή τους! Σε ελεύθερη μετάφραση τούτο σημαίνει πως τα χρέη αναγνωρίζονται ως ΝΟΜΙΜΑ και ως τέτοια πρέπει να χαριστούν, υπό το πρίσμα της Ευσπλαχνίας και του Ελέους του Πάπα Φραγκίσκου. Συνεπώς, η απάτη του χρήματος, των τραπεζιτών, των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών κέντρων ΔΕΝ θα αποκαλυφθεί ποτέ, ενώ η επιβολή των απάνθρωπων μέτρων και των θυσιών των λαών θα πάει στράφι, θα καλυφθούν όλα και θα εξαφανιστούν, αφού ο νέος τρόπος σκέψης/φιλοσοφίας πρέπει να σκεπάσει όλο τον πλανήτη…
Η Ευσπλαχνία-Έλεος και το ξαφνικό Ιωβηλαίο γι’ αυτά που αποφάσισε ο Πάπας στα μέσα Μαρτίου 2015 είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν όλα τα έθνη. Ευσπλαχνία και Έλεος για όλους. Έλεος ακόμη και για τα… χρέη των κρατών, τα οποία μέσα απ’ αυτή τη φιλοσοφία πρέπει να… διαγραφούν (χαριστούν).
Το αντίτιμο είναι ένα νέο, αδιάφθορο και τέλειο οικονομικό σύστημα για όλο τον πλανήτη, ένα καινούργιο σύστημα βασισμένο στη διαφάνεια μέσω της τεχνολογίας (!) το οποίο θα αντικαταστήσει το παρόν άρρωστο χρηματοπιστωτικό σύστημα με το οποίο γαλουχηθήκαμε γενιές και γενιές. Υπ’ αυτό το πρίσμα, όλα τα έθνη και όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να φανούν ευσπλαχνικοί και ελεήμονες, όπως ο Θεός στο Λόγο του (όπως λέει ο Πάπας).
Ωστόσο, μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο ελλοχεύει μια πλάνη τεραστίων διαστάσεων που δεν έχει γίνει αντιληπτή και έχει ως δυνητικούς στόχους τους… πραγματικούς χριστιανούς. Όχι τους κάλπικους, τυπικούς ή κρύους χριστιανούς, αλλά τους ουσιαστικούς και αληθινούς!
Η πλάνη πλανητικών διαστάσεων εμπεριέχει και τα παρακάτω:
Ο Μαϊτρέγια επαγγέλλεται ότι είναι ο ίδιος ο Χριστός! Κατ’ αυτόν, ο Ιησούς που δίδαξε στο Ισραήλ 2.000 χρόνια πριν δεν ήταν ο Χριστός ο Υιός του Θεού, αλλά ένας δάσκαλος, ένα μέλος μιας πεφωτισμένης ομάδας (παγκόσμιων) Δασκάλων της Σοφίας (Masters of Wisdom), αρχηγός της οποίας και ανώτερο μέλος είναι ο Μαϊτρέγια. Μέλη αυτής της ομάδας πεφωτισμένων ήταν επίσης ο Βούδας, ο Μωάμεθ, ο Κρίσνα… Ο Χριστός, έμεινε μόνο 3 χρόνια στη γη γιατί οι άνθρωποι δεν ήταν έτοιμοι ενώ τώρα η ανθρωπότητα φτάνει σε ανώτερα εξελικτικά επίπεδα και είναι έτοιμη να υποδεχτεί έναν παγκόσμιο δάσκαλο που θα έρθει για να μείνει 2.500 χρόνια.
Συνεπώς, ο Μαϊτρέγια ερχόμενος στο παγκόσμιο προσκήνιο επαγγέλλεται τη θεϊκή καταγωγή του (από τα βουνά του Νεπάλ, όπου κατοικούσε επί… 2.500 χρόνια και τώρα αποφάσισε να κατέβει να βοηθήσει την ανθρωπότητα και να παραμείνει στην ηγεσία για τα επόμενα 2.500 χρόνια!), την παύση της δυστυχίας των εθνών, την ολοκληρωτική κατάργηση του σημερινού διεφθαρμένου χρηματοπιστωτικού συστήματος, της πλουτοκρατίας και της ολιγαρχίας. Στη θέση αυτών προτείνει την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κοινωνίας εθνών όπου όλοι θα είναι μέλη και αδέρφια του ενός θεού.
Καθότι μέλη και αδέρφια του ενός θεού, δικαιούνται αυτοδικαίως ισονομία, ισοκρατία, δίκαιη κατανομή πλούτου, πηγών, μέσων, μόρφωσης και όλων των στοιχειωδών μέσων διαβίωσης.
Κατ’ επίφαση, όλα όσα επαγγέλλεται ο Μαϊτρέγια, είναι υγιή, ορθά και δίκαια. Ποιος αρνείται ότι πρέπει να παύσει η φτώχεια, η πείνα, ο πόλεμος, η καταλήστευση των φυσικών πόρων και η εκμετάλλευση των λαών;
Ποιος αρνείται ότι πρέπει να παύσει η κλοπή του ιδρώτα των λαών;
Ποιος αρνείται να κλείσει τα σπλάχνα του στις φτωχές χώρες, στα φτωχά παιδιά του Τρίτου Κόσμου; Άλλωστε, ο Θεός των χριστιανών δεν έκανε τίποτα τόσα χρόνια (αφορμή για κατηγορώ εναντίον του Θεού των χριστιανών)…
ΚΑΝΕΝΑΣ!
Αυτός δε που θα πάει στο παραμικρό κόντρα στη θεωρία αυτή, αυτός που θα τολμήσει να εκφράσει κάτι διαφορετικό απ’ αυτά που επαγγέλλονται ο Πάπας και ο Μαϊτρέγια, αυτός που αμφισβητήσει τις αγνές προθέσεις, αυτόματα περιθωριοποιείται ως άσπλαχνος, κακός, αντιδραστικός, συντηρητικός, οπισθοδρομικός ή… τρομοκράτης!
Αλήθεια, εσείς θα εκφράζατε ΔΗΜΟΣΙΑ την αντίθεσή σας σ’ αυτές τις επαγγελίες;;;
Ας φανταστούμε μια εικόνα ενός ηγέτη από το πουθενά -- προβεβλημένου έντονα από τα παγκόσμια ΜΜΕ -- να κηρύττει την κατάργηση της πλουτοκρατίας και την ισόνομη εργασία, υγείας, μόρφωση και στέγη για όλους (Αφρικανούς, Ασιάτες, Ιρακινούς, Αφγανούς, Λίβυους, Αιγύπτιους, Ιταλούς, Γάλλους, …Έλληνες).
Όταν μάλιστα όλ’ αυτά τα κηρύττει ο Νο 1 της Χριστιανοσύνης, ο Πάπας (ας μη γελιόμαστε, την Ορθοδοξία την έχουν καταπατήσει και ΔΕΝ είναι ο Βαρθολομαίος ο πρώτος των χριστιανών παγκοσμίως), η προώθηση και επιτυχία του ηγέτη αυτού είναι δεδομένη, η υποστήριξή του βεβαιωμένη και η ανέλιξη στην παγκόσμια ηγεσία σφραγισμένη.
Αναφερόμαστε όμως σε μια ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ παγκόσμια πλάνη, την εσχάτη μέγιστη πλάνη, όπου οι θρησκείες -- ιδίως η χριστιανική -- θα βρεθούν αυτομάτως στο αντίπαλο στρατόπεδο.
Ο Μαϊτρέγια, φαινομενικά και διακηρυκτικά, είναι υπέρμαχος της διατήρησης της θρησκείας (σου) και όχι της κατάργησής της. Επαγγέλλεται ότι μέσω αυτού, εσύ κι εγώ (είτε είσαι/είμαι χριστιανός, είτε μουσουλμάνος, είτε βουδιστής) φτάνουμε στην ύψιστη αυτοπραγμάτωση, στην τέλεια κατάσταση στην οποία πρέπει να φτάσει ο άνθρωπος, τη θέωση… αλλά χωρίς Χριστό, χωρίς Βούδα, χωρίς Κρίσνα, χωρίς Μωάμεθ.
Βασικό κομμάτι του σχεδίου προώθησης του Μαϊτρέγια στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, είναι οι ΗΠΑ και η προεδρία της. Συγκεκριμένα, ο Μπάρακ Ομπάμα θεωρείται ο… τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ, το τέλος της θητείας του οποίου θα σημάνει την (ταχεία) έναρξη των διαδικασιών προώθησης και εμφάνισης του Μαϊτρέγια ως άμεση και αναγκαία πολιτική-κοινωνική-οικονομική λύση των προβλημάτων της ανθρωπότητας.
Αυτό σημαίνει και υπονοεί ότι -- κρατήστε το καλά στο νου και το αρχείο σας -- η επόμενη προεδρία των ΗΠΑ ίσως να μην είναι ένας Πρόεδρος αλλά μια ομάδα Σοφών ή ένας άλλος, άσημος, άγνωστος φιλόσοφος νεωτεριστής οικονομολόγος ή πνευματιστής από το πουθενά. Ακόμα και η Χίλαρι Κλίντον, ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι αδύνατον από ‘’ανθρωπάκια» σαν εμάς να προβλέψουμε τον επόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά παρακολουθείστε τις εξελίξεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού γιατί μεγάλο κομμάτι της φιλοσοφίας της νέας τάξης πραγμάτων είναι η ισχυροποίηση της γυναίκας, του γυναικείου τρόπου ζωής, του φεμινισμού, των γυναικείων χαρακτηριστικών και της γυναικείας κοσμοθεωρίας και φιλοσοφίας.
Η δεύτερη θητεία του Μπάρακ Ομπάμα λήγει το Νοέμβριο του 2016, όταν θα γίνουν οι επόμενες εκλογές. Ο ίδιος δε, δήλωσε ‘’χαριτολογώντας’’ ότι δεν θα ολοκληρώσει τη δεύτερη θητεία του!
Το παραπάνω σενάριο είναι όντως σενάριο ή σχέδιο, ως τέτοια δε, υπόκεινται σε αλλαγές, διαφοροποιήσεις τελευταίας στιγμής, ανατροπής ή ματαίωσης. Αλλά, σύμφωνα με τα κομμάτια του πάζλ που διαρρέονται εντέχνως, ατέχνως, ατυχηματικώς και με πληροφορίες ειδικού τύπου, ο Ομπάμα αναμένεται να είναι ο τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον των ΗΠΑ.
Η εμφάνιση του Μαϊτρέγια και η προώθησή του στην παγκόσμια σκηνή, άπτεται στη γενικότερη κοινωνικο-πνευματική κατάσταση των κρατών, τη συνειδητότητα των λαών και το ευρύτερο κάλεσμά τους για αλλαγή. Δηλαδή, κατά πόσο επιθυμούν κάτι νέο…
Από το στρατόπεδο του Μαϊτρέγια ανακοινώνονται επίσημα τα παρακάτω:
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Η φοβερή αρρώστια της εμπορευματοποίησης των πάντων καταλήστεψε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων από τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, η εξάπλωση της πλουτοκρατίας ξερίζωσε κάθε υγιές συναίσθημα από τις καρδιές τους. Ο Μαιτρέγια επέλεξε αυτή τη στιγμή της ανθρωπότητας να εισέλθει στο προσκήνιο και να εκπληρώσει την αποστολή του.
Αναδύεται στο προσκήνιο τώρα και το σημάδι της εμφάνισής του είναι ένα άστρο που φαίνεται σε πολλές χώρες του πλανήτη. Το αστέρι αυτό θα είναι το σημάδι της επίσημης εμφάνισής του στην παγκόσμια σκηνή. Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονης τηλεόρασης, θα δώσει συνεντεύξεις σε Αμερική, Ιαπωνία και πολλές άλλες χώρες.
Θα μιλήσει εκ μέρους αυτών που δεν έχουν φωνή, δεν έχουν εκπρόσωπο.
Θα καλέσει όλους τους ανθρώπους να μοιραστούν τα αγαθά και τον πλούτο της γης και να αγκαλιάσουν τους πάντες ως αδέρφια.
Θα επιδείξει ότι ο μόνος τρόπος να επιτύχουμε την παγκόσμια ειρήνη είναι η εφαρμογή δικαιοσύνης σε παγκόσμια κλίμακα και η δικαιοσύνη επιτυγχάνεται μόνο με τη μοιρασιά και δίκαιη κατανομή των πάντων.
Στο πολύ άμεσο μέλλον, όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν μάρτυρες ενός θαυμαστού σημαδιού που παρόμοιό του εμφανίστηκε μόνο μια φορά στο παρελθόν, κατά τη γέννηση του Ιησού. Τότε, σύμφωνα με τη χριστιανική δοξασία, εμφανίστηκε ένα άστρο στον ουρανό που οδήγησε 3 μάγους από ανατολικές χώρες στον τόπο γέννησης του Ιησού.
Σύντομα όμως, για άλλη μια φορά, ένας λαμπερός φωτοδότης σχήματος άστρου θα κάνει την εμφάνισή του σε όλο τον κόσμο. Τι σημαίνει αυτό και πως είναι δυνατόν; Η απάντηση είναι ότι, αυτό το μυστηριώδες αστέρι είναι σημάδι και αναγγελία του ερχομού και έναρξης αποστολής του Μαϊτρέγια.
Αμέσως μετά την εμφάνιση αυτού του άστρου, ο Μαϊτρέγια θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη σε αμερικάνικα ΜΜΕ.
Παγκόσμια εξέλιξη
Σε όλες της χώρες, όχι μόνο στις ΗΠΑ, οι άνθρωποι παρουσιάζουν σημάδια επιθυμίας μιας αλλαγής. Πολιτικοί και οικονομολόγοι ονομάζουν την παρούσα κατάσταση ως ύφεση ή πτώση. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που συμβαίνει είναι η πτώση ενός κόσμου, μιας παλιάς τάξης πραγμάτων.
Εκατομμύρια ανθρώπων συναισθάνονται και συνειδητοποιούν πλέον ότι ο καπιταλισμός και το κέρδος δεν είναι τα μονοπάτια που πρέπει να συνεχίσει να βαδίζει η ανθρωπότητα και ότι τέτοιες υλιστικές θεωρίες επέφεραν την παρούσα (οικονομική-κοινωνική) κρίση. Φυσικά, αρκετοί πλούσιοι και δισεκατομμυριούχοι υποστηρίζουν ότι, εφόσον επήλθε πτώση θα επέλθει και άνοδος, ως νόμος της αγοράς, προσπαθώντας να ενισχύουν γι’ άλλη μια φορά τις μέχρι τώρα ισχύουσες οικονομικές θεωρίες.
Υπάρχει περίπτωση αυτοί οι πλουτοκράτες ν' αναγνωρίσουν στα μηνύματα του Μαϊτρέγια την αλλαγή; Χαμένοι μέσα στην αλαζονεία και αυτοπροβολή τους; Ίσως όχι, παρόλο που αρκετοί απ’ αυτούς χάνουν την πίστη τους στις υπάρχουσες θεωρίες και έχουν χάσει μέρος της αμύθητης περιουσίας τους…
Οι λαοί όμως είναι έτοιμοι για αλλαγή, θέλουν την αλλαγή και μια ζωή με νόημα. Ο Μαϊτρέγια θα υπενθυμίσει στους ανθρώπους τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη, τις βασικές ιδιότητες δίχως τις οποίες δε μπορεί να υπάρξει πρόοδος στην ανθρωπότητα. Και ο μόνος τρόπος να υπάρξει Δικαιοσύνη και Ειρήνη είναι μόνο μέσω της δίκαιης ανακατανομής-μοιρασιάς πλούτου και πηγών.
Όταν ο, έως τώρα, εκπρόσωπος του Μαϊτρέγια ρωτήθηκε σχετικά (σ.σ. αρχές του 2009!) για πιθανές κινήσεις του Προέδρου Ομπάμα, αμέσως μετά την εκλογή του και την πιθανή άφιξη μιας νέας εποχής μετριοπάθειας και ειρήνης παγκοσμίως, αυτός είπε: «Ναι, ίσως να μην αποσυρθεί άμεσα από Ιράκ ή Αφγανιστάν αλλά θα το κάνει το συντομότερο δυνατό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ή σημαίνει. Φαίνεται όμως ότι έχουμε να κάνουμε με έναν Πρόεδρο που δε μιλάει ή δρα ως ιδεολόγος δημαγωγός αλλά είναι μετριοπαθής και έχει να θεραπεύσει την άρρωστη χώρα του. Κι έχει επίσης κι αυτό στο πλευρό του, τον Μαϊτρέγια και το όραμά του, την ενέργεια και την αγάπη του. Τι τέλειο παράδειγμα γι’ αυτόν!»
Ιδεολογία
Όλες οι μεγάλες θρησκείες του κόσμου αναφέρουν την εμφάνιση ενός μελλοντικού Δάσκαλου. Οι χριστιανοί ελπίζουν στην επιστροφή του Χριστού, οι Βουδιστές προσδοκούν τον ερχομό ενός άλλου Βούδα (Lord Maitreya), οι Μουσουλμάνοι περιμένουν τον Ιμάμ Μαχντί, οι Ινδουιστές μια μετενσάρκωση του Κρίσνα, οι Ιουδαίοι τον Μεσσία.
Οι γνώστες όμως και οι μύστες της Εσωτερικής παράδοσης θεωρούν τους παραπάνω ως διαφορετικά ονόματα ενός προσώπου, του Μαϊτρέγια, του Παγκόσμιου Διδάσκαλου, την Κεφαλή της Πνευματικής Ιεραρχίας των Δασκάλων και, προσδοκούν την επικείμενη επιστροφή του.
Στην εσωτερική παράδοση, η λέξη «Χριστός» δεν είναι όνομα ενός συγκεκριμένου ατόμου αλλά ιδιότητα, θέση ή λειτουργία στην Ιεραρχία των Δασκάλων. Ο τωρινός κάτοχος της ιδιότητας αυτής, ο Μαϊτρέγια, ο Δάσκαλος όλων των άλλων Δασκάλων, είναι ο Χριστός εδώ και 2.600 χρόνια.
Τον Ιούλιο του 1977, ο Μαϊτρέγια, εμφανίστηκε ξαφνικά και εξήλθε από την κατοικία του στα Ιμαλάια, όταν κανείς δεν το περίμενε, «ως κλέφτης εν νυκτί». Από τότε ζει στο Λονδίνο ως κοινός πολίτης, ασχολούμενος με τα σύγχρονα προβλήματα της πολιτικής ζωής, της κοινωνίας και της οικονομίας. Δεν είναι θρησκευτικός ηγέτης αλλά ένας εκπαιδευτής-δάσκαλος, με την ευρύτερη έννοια του όρου, δείχνοντας τις λύσεις για την έξοδο από την παγκόσμια κρίση.
Σύμφωνα με την εσωτερική παράδοση, ο Μαϊτρέγια εμφανίστηκε 2.000 χρόνια πριν στην Παλαιστίνη όπου επισκίασε τον μαθητή του Ιησού, ο οποίος τώρα ονομάζεται και συγκαταλέγεται ως Δάσκαλος Ιησούς. Η κύρια ιδέα της πνευματικής διδασκαλίας του Μαϊτρέγια είναι η πρόθεσή του να μάθει η ανθρωπότητα την τέχνη της Αυτο-πραγμάτωσης, τα πρώτα βήματα της οποίας είναι η ειλικρίνεια του νου, η αγνότητα του πνεύματος και η συναισθηματική κάθαρση.
Οι προτεραιότητες του Μαϊτρέγια σε κοινωνικό επίπεδο είναι:
-Επαρκής χορήγησης της σωστής τροφής
-Επαρκής στέγαση και κατάλυμα για όλους
-Αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας για όλους
-Αξιοπρεπής μόρφωση για όλους
Το κοινωνικό του μήνυμα, εν ολίγοις, μπορεί να συνοψισθεί ως εξής: Μοιράσου και σώσε τον κόσμο.
Οι προετοιμασίες για τη δημόσια εμφάνισή του έχουν ολοκληρωθεί. Από το 1991, ο Μαϊτρέγια εμφανίζεται συχνά. Στις 11 Ιουν 1988 όμως, αρχικά, εμφανίστηκε θαυματουργικά από το πουθενά σε μεγάλη δημόσια θρησκευτική συγκέντρωση στο Ναϊρόμπι της Κένυα. Φωτογραφήθηκε να απευθύνεται σε χιλιάδες ανθρώπων οι οποίοι τον αναγνώρισαν αμέσως ως το Χριστό.
Παρόμοια συμβάντα έλαβαν χώρα σε άλλες περιοχές της γης, με αντίστοιχες μαρτυρίες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όλο και περισσότεροι πείθονται για την ύπαρξή του και σύντομα, θα υπάρξει και ανταπόκριση ή ζήτηση από τα παγκόσμια ΜΜΕ. Ο Μαϊτρέγια ευελπιστεί ότι, μέσω αυτής της αναζήτησης θα έρθει η Μέρα της Διακήρυξης, όπου, μέσω παγκόσμιας τηλεόρασης, θα επισκιάσει νοητικά όλη την ανθρωπότητα ταυτοχρόνως.
Ο καθένας από εμάς θα ακούσει τα Λόγια του εσωτερικά, τηλεπαθητικά, στη γλώσσα μας, και όλοι θα γνωρίσουν ότι ο Παγκόσμιος Δάσκαλος βρίσκεται τώρα μαζί μας.
Δημόσια Εμφάνιση
Οι πληροφορίες που σχετίζονται με τη δημόσια εμφάνιση του Μαϊτρέγια δίδονται από τον μαθητή του, τον Μπέντζαμιν Κρεμ (Benjamin Creme), έναν Σκωτσέζο πρώην καλλιτέχνη, γεννηθείς το 1923, που ζει στο Λονδίνο.
Ο Κρεμ συνεργάζεται στενά με ένα Δάσκαλο της Σοφίας, μαθητή του Μαϊτρέγια. Προϊόντος του χρόνου, ανέπτυξε τηλεπαθητική σχέση με τον Μαϊτρέγια και αποτελεί πλέον φερέφωνό του στον κόσμο, διαμηνύοντας τον επικείμενο ερχομό του…
Σε συνέντευξη που δόθηκε το 1982 στο Los Angeles των ΗΠΑ, αποκάλυψε για πρώτη φορά τη θέση του Μαϊτρέγια.
Μετά από μια ανακοίνωση του Κρεμ τον Αύγουστο του 1987 ότι ‘’τους επόμενους 3-4 μήνες ο Μαϊτρέγια θα ασχοληθεί έντονα για να φέρει μια επανάσταση στη διεθνή πολιτική σκηνή’’, ακολούθησε μια συμφωνία παύσης εξοπλισμών μεταξύ ΗΠΑ και (τότε) ΕΣΣΔ που κανείς δε θεωρούσε πιθανή.
Μεγάλες και αθόρυβες αλλαγές ακολούθησαν εκ νέου, όπως το τέλος του Κρύου Πολέμου, η επανένωση της Γερμανίας, εγκαθίδρυση της δημοκρατίας στη Ν. Αφρική κλπ. Επιπλέον, αυξάνονται και τα σημάδια της παρουσίας του -καθώς και άλλων Δασκάλων- σε όλες τις χώρες και σε πολλές προσωπικές ή κοινωνικές δραστηριότητες.
Θαυματουργικά φαινόμενα σχετιζόμενα με τον Μαϊτρέγια αυξάνονται συνεχώς. Για πολλούς, αυτά τα σημάδια διακηρύττουν τον ερχομό μιας νέας εποχής… Καθώς τα σημάδια αυξάνονται και οι ανεπαίσθητες αλλαγές που εμπνέει ο Μαϊτρέγια λαμβάνουν σάρκα και οστά, αυτός θα αναδύεται όλο και εμφανέστερα. Όταν η ανθρωπότητα απευθύνει την πρόσκληση, θα εμφανιστεί στο δημόσιο βίο 100%.
Κατά τη Μέρα της Διακήρυξής του (Day of Declaration) θα εμφανιστεί παγκοσμίως μέσω τηλεόρασης. Οι λόγοι έμπνευσης που θα εξαγγείλει θα ακουστούν τηλεπαθητικά σε κάθε ανθρώπινο νου. Η ενέργεια της Αγάπης του θα εισχωρήσει σε όλες τις καρδιές των ανθρώπων, προετοιμάζοντας της ανθρωπότητα για τη σωτηρία της.
Εκατοντάδες χιλιάδες θεραπείες ασθενειών θα συμβούν θαυματουργικά παντού ταυτόχρονα και έτσι όλοι θα μάθουν ότι αυτός, πράγματι, είναι ο Παγκόσμιος Διδάσκαλος για όλη την ανθρωπότητα. Στο κήρυγμά του, ο Μαϊτρέγια θα μας βοηθήσει να δούμε ότι, όλες οι τροφές του κόσμου, οι ακατέργαστες πρώτες ύλες και πηγές, η ενέργεια και οι τεχνολογικές πηγές/μέσα, ανήκουν σε όλους ανεξαιρέτως και πρέπει να μοιραστούν εξίσου σε όλους. Αυτές οι πηγές, δόθηκαν από θεία πρόνοια για τη συντήρηση της ανθρωπότητας και όχι τη χρήση/κατάχρηση λίγων εκλεκτών (συνήθως πλούσιων και ισχυρών).
Θα προτείνει εντόνως μια ανακατανομή και αναθεώρηση των οικονομικών προτεραιοτήτων παγκοσμίως ώστε η επαρκής τροφή, η στέγαση, η μόρφωση και η υγεία, να καταστούν παγκόσμια δικαιώματα για τους πάντες, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, θρησκείας, πολιτικών πεποιθήσεων, γλώσσας.
Διακηρύττει (κατά τον εκπρόσωπό του Μπέντζαμιν Κρεμ και με την τηλεπαθητική σχέση μεταξύ τους) τα εξής:
-«Θα διαλέξω εγώ την ώρα εμφάνισής μου, χωρίς να ενοχλήσω κανέναν».
-«Ακόμη και όταν με δείτε, μη με κυνηγήσετε. Αν τρέξετε πίσω μου, θα με χάσετε. Αν με επιδείξετε φανερά, δεν ξέρετε ποιος πραγματικά είμαι. Δεν είμαι μονοπώλιο κανενός, ανήκω σε όλους»
-«Δεν έχω έρθει για να κάνω μαθητές. Ο καθένας σας πρέπει να συνεχίσει να εξελίσσεται και αναπτύσσεται μέσα στα πλαίσια της δικής του θρησκείας. Σεβαστείτε τις θρησκείες σας, τις ιδεολογίες σας, εν ολίγοις, τη δική σας κοσμοθεωρία και τρόπο σκέψης, τότε θα γευθείτε εμπειρικά το Δάσκαλο»
-«Δε θέλω να πιστέψετε σε μένα. Θέλω να με γευθείτε εμπειρικά».
-«Αν κάνετε ένα βήμα προς εμένα, εγώ θα κάνω δύο προς εσάς. Θα σας δώσω δύναμη από τη δύναμή μου. Είμαι πάντα μαζί σας»
Προτεραιότητες
Η πλέον άμεση προτεραιότητα είναι να σωθούν τα εκατομμύρια των λιμοκτονούντων στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Θα προταθεί ένα γιγαντιαίο και δραστικότατο πρόγραμμα βοήθειας παγκόσμιας κλίμακας για άμεση ανακούφιση των πεινασμένων.
Καθώς η ανθρωπότητα σταδιακά θα δέχεται και θα κατανοεί την Αρχή της Ανακατανομής και Αναδιανομής, κάθε χώρα θα κάνει μια καταμέτρηση-απολογισμό των διαθέσιμων πόρων της και αναγκών.
Τα στοιχεία-στατιστικά αυτά, θα επεξεργαστούν κατάλληλα από αρμόδια Υπηρεσία του ΟΗΕ, οργανωμένη για το σκοπό αυτό, προκειμένου να εξαχθούν λογικά πορίσματα για δίκαιη ανακατανομή των παγκόσμιων πηγών. Αυτό που θα περισσεύει από κάθε χώρα και θα είναι πλεόνασμα, θα τίθεται στην άκρη γι’ αυτόν που δεν έχει.
Τα σχέδια αυτά, που έχουν επεξεργαστεί από οικονομολόγους, βιομηχάνους και επιχειρηματίες εγνωσμένης αξίας, είναι ήδη υπαρκτά, περιμένοντας το πράσινο φως -- ήτοι την απαίτηση της ανθρωπότητας -- να τεθούν σε ισχύ και να εφαρμοστούν.
Ένα σύγχρονο και πολυχρηστικό σύστημα συναλλαγών-δοσοληψιών θα αντικαταστήσει το ισχύον οικονομικό σύστημα. Σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις από ορισμένους (πολλούς) προνομιούχους της υπάρχουσας καθεστηκυίας ολιγαρχικής-πλουτοκρατικής τάξης, οι οποίοι θα δουν να χάνονται προνόμια και περιουσίες. Αλλά η ανάγκη για αλλαγή θα είναι τόσο μεγάλη που αυτοί θα καταστούν ανίσχυροι μπροστά σε τόσο μεγάλο παγκόσμιο παλιρροιακό κύμα και δε θα μπορέσουν να το σταματήσουν.
Άλλη σοβαρότατη προτεραιότητα είναι το περιβάλλον, μάλιστα, το θέμα της διάσωσης, διατήρησης και προστασίας του περιβάλλοντος θα είναι το σοβαρότερο του πλανήτη. Η ανάγκη αυτή θα επιφέρει αλλαγές στα οικονομικά συστήματα που πρέπει να προσαρμοστούν στην προστασία του περιβάλλοντος, σε αντίθεση με τα υπάρχοντα της κατάχρησης, μόλυνσης, υπερχρήσης και κατασπατάλησης των πρώτων πηγών.
Με την προτεινόμενη μεταμόρφωση όλων των οικονομικών δομών, οι άνθρωποι όλων των κρατών της γης θα μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς. Οι πολυμελείς οικογένειες (με πολλά παιδιά) θα μειωθούν, ειδικά στον αναπτυσσόμενο κόσμο, όπου κυριαρχεί η αντίληψη ότι τα πολλά παιδιά είναι εξασφάλιση έναντι των γηρατειών.
Ο πληθυσμός της γης θα μειωθεί σταδιακά σε περισσότερο λογικά-φυσικά επίπεδα…
Το τέλος των δεσμών
Όταν αναδυθεί στο προσκήνιο ο Μαϊτρέγια, θα αναζητήσει να εκπροσωπήσει και να εκφράσει τις ελπίδες εκατομμυρίων ανθρώπων που διαισθάνονται αυτές τις αλήθειες αλλά δεν έχουν φωνή πραγμάτωσής των.
Σ’ αυτόν θα βρουν εκπρόσωπο, ευφραδή και ενεργητικό, όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Μέσω αυτού, θα κάνουν γνωστές τις ανάγκες και τα προβλήματά τους, ανάγκες όλων για ένα κόσμο ειρηνικό και δίκαιο…
Η διαδικασία αυτή βρίσκεται ήδη σε ισχύ…
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Όπως καταλαβαίνει ο αναγνώστης, επέρχεται (ή μάλλον σχεδιάζουν να φέρουν) μια άνευ προηγουμένου αλλαγή και πλάνη, πνευματικής φύσεως κυρίως, όπου οι θρησκείες θα μπουν στο περιθώριο, προκειμένου να προσαρμοστούν όλοι στη νέα τάξη πραγμάτων…
Όπως καταλαβαίνει και διακρίνει ο αναγνώστης, χρησιμοποιούνται στοιχεία -- ιστορικά και πνευματικά -- από τα διδάγματα, τα λόγια και τη ζωή του Χριστού (π.χ. άστρο). Οι αδαείς και αστήρικτοι πνευματικά χριστιανοί, αλλά και άλλων θρησκειών, εύκολα θα πλανηθούν…
Όπως διακρίνει ο αναγνώστης, όλα τα προβλήματα της σημερινής κρίσης ωθούν επιτακτικά την εξεύρεση άμεσων λύσεων.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι:
-Καταστρέφεται το σύστημα υγείας της Ελλάδας και άλλων κρατών.
-Διαλύεται η παιδεία (ξεφωνημένο γεγονός πλέον) και σε πολλές χώρες, ιδίως στις ΗΠΑ, δεν υπάρχει δυνατότητα μόρφωσης λόγω άσχημων οικονομικών της οικογένειας.
-Οι τροφές ελέγχονται από πολυεθνικές και ομίλους εταιριών γενετικά τροποποιημένων τροφών. Καθόλου τυχαία δεν είναι και η παγκόσμια επιβολή του Κώδικα Τροφίμων Alimentarius, που επιβάλλει τροφές ελεγμένες και διανεμόμενες μόνο από τα καρτέλ τροφίμων, τροφές που αρρωσταίνουν παρά θεραπεύουν.
-Τέλος, η προσπάθεια ξεσπιτώματος πολλών κατοίκων δυτικών χωρών (Ισπανία, Πορτογαλία, με άμεσα σχέδια και στην Ελλάδα) μέσω δυσβάστακτων χαρατσιών-φόρων στην ιδιοκτησία, θα επιφέρει άστεγους κατά χιλιάδες. Ο Τρίτος Κόσμος είναι επί μακρόν άστεγος, σειρά έχουν οι δυτικοί του πολιτισμένου κόσμου…
Τα παραπάνω τεχνητώς διογκούμενα και επιδεινωμένα προβλήματα λόγω κρίσης, είν’ αυτά ακριβώς που θα αποτελέσουν το έρεισμα για τη διακήρυξη του Μαϊτρέγια! Θα εξαγγείλει λύσεις που θα λύνουν αυτά ακριβώς τα οποία διογκώνονται τώρα τεχνητώς.
Υπόψη ότι, η παγκόσμια διάσκεψη κορυφής στην Κοπεγχάγη το Δεκέμβριο του 2009 για το κλίμα (ξανά), δεν επέφερε καμία συμφωνία, κανένα αποτέλεσμα και καμία περαιτέρω ενέργεια. Τίποτα δεν έγινε τότε παρά μόνο ένα πράγμα, ΜΑΚΡΙΑ από τα φώτα της δημοσιότητας: ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις συμφώνησαν (τότε εκπροσωπούσε την Ελλάδα ο ΓΑΠ, ο οποίος βροντοφώναζε στην Κοπεγχάγη: We need a global governance, and we need it now) την έναρξη της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ο Ευρωπαίος Βαν Ρομπαϊ, σε ομιλία του στον ΟΗΕ εκείνη τη χρονιά είπε ΔΗΜΟΣΙΑ ότι, το 2009 ήταν ο πρώτος χρόνος της παγκόσμιας κυβέρνησης.
Υπόψη ξανά ότι, η διεθνής διάσκεψη κορυφής για το κλίμα (ξανά!) στο Παρίσι, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2015, κρύβει ανάλογα σχέδια για παραπέρα ενίσχυση της παγκόσμιας (δια)κυβέρνησης! Το κλίμα ΔΕΝ ενδιαφέρει κανέναν αλλά είναι το τέλειο κάλυμμα και πρόσχημα να μαζευτούν οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου χωρίς ν’ αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις τους. Στη διάσκεψη του Παρισιού, θα μιλήσει ο Πάπας, που θα απευθύνει έκκληση σε όλο τον κόσμο για λήψη μέτρων εναντίον της φτώχειας, της ισοκατανομής του παγκόσμιου πλούτου και της προστασίας του περιβάλλοντος.
Εννοήσατε;
Τα αναφερόμενα στοιχεία είν’ απλώς ένα ερέθισμα. Είναι πληροφορίες επί πληροφοριών και σχέδια επί σχεδίων, τα οποία κατεργάζονται αιώνες τώρα.
Αυτά που μαγειρεύουν πίσω από την πλάτη μας είναι ασύλληπτα κι εμείς οκνεύουμε, κοιμόμαστε τον νήδυμον, ασχολούμαστε ακόμα με το τι είπε ο ένας, τι είπε ο άλλος, τι είπε ο Σαμαράς ή ο Τσίπρας, τι έκανε η Μενεγάκη, πως μου μίλησε ο γείτονας, ο φίλος, τι κακός που είναι ο θείος μου, πότε θα πάω διακοπές, δε μου φτάνουν τα λεφτά για ipod, δεν έχω κάρτα στο κινητό, μου έκοψαν τον δώρο, μου μείωσαν το μισθό, το αφεντικό μου είναι στριμμένο…
Σχεδιάζουν τον ολετήρα της ανθρωπότητας, χρησιμοποιώντας τρομακτικά μέσα και όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας (π.χ. Σχέδιο Blue Beam).
Η πλάνη θα είναι τεραστίων διαστάσεων και οι ασταθείς πνευματικά θα πέσουν στην παγίδα που στήνεται τόσο έντεχνα και πονηρά ώστε όταν αποκαλυφθεί όλη η ανθρωπότητα θα μείνει με ανοιχτό το στόμα…
Όπως αναφέρθηκε όμως προηγουμένως, όλα είναι σχέδια και σενάρια. Ως τέτοια, ανατρέπονται γρήγορα ή αναβάλλονται για κάποια αιτία ή καταργούνται.
Κύριος ρυθμιστής των πάντων είναι ο Θεός, ο Ιησούς Χριστός, που καλεί τώρα όλους να μετανοήσουν… ξανά! Δύο χιλιάδες χρόνια καλεί σε μετάνοια και επιστροφή σ’ Αυτόν. Δε θα περιμένει για πολύ ακόμη όμως, θα’ ρθει κι Αυτός… Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι πνευματικά.
Είναι μέγιστη ανάγκη να μελετήσουν όλοι το Λόγο του Θεού, την Αγία Γραφή, πρωτίστως την Καινή Διαθήκη. Να ομονοήσουν οι χριστιανοί και να συσπειρωθούν στον κοινό εχθρό όλης της ανθρωπότητας ο οποίος δεν είναι άλλος από το διάβολο.
Ο αντίπαλος χρησιμοποιεί όπλα μέσα από το Λόγο του Θεού! Το διανοείστε;
Η νουνέχεια πρέπει να μας χαρακτηρίζει σε ό,τι κάνουμε, οι νεφελοβάμονες πρέπει να εξαλείψουν από προσώπου της Ελλάδας (πρωτίστως) και κατόπιν της ανθρωπότητας.
Η γνώση των όπλων του αντιπάλου είναι ωφέλιμη ως ενός σημείου. Το κυριότερο είναι η γνώση του δικού μας οπλοστασίου και μετά του εχθρού. Αν η άγνοια του δικού μας οπλοστασίου κυριαρχεί, τότε όλα όσα διαβάστηκαν στο παρόν άρθρο είναι μάταια.
Ας μην ταράζεται κανείς με το παρόν, τα σχέδια είναι σχέδια, άλλος είναι ο Κυρίαρχος και άλλος είναι ο τελικός παίκτης.
Κάτι που φαντάζει νομοτελειακό, είν’ απλά η γέννηση κάτι άλλου…

Γιώργος Αθανασίου Λγός ε.α. georgeatha@rocketmail.com 

ΠΗΓΗ