Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΕΚΤ – ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕLA ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΨΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


Δημοσιεύθηκε: 28/06/2015 15:36
 
ELA-620x320

Ο ELA παραμένει στα ίδια επίπεδα για τις ελληνικές τράπεζες σύμφωνα με απόφαση της ΕΚΤ, που συνεδρίασε σήμερα για την χρηματοδότηση στην Ελλάδα.
Διατηρείται λοιπόν το όριο στα 89 δισ. ευρώ.
«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε από κοινού με την Τράπεζα της Ελλάδος και υποστηρίζουμε σθεναρά τη δέσμευση των κρατών – μελών να αναλάβουν δράση για να αντιμετωπίσουν τις αδυναμίες των οικονομικών της Ευρωζώνης», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.
Την ίδια ώρα, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, κ. Γιάννης Στουρνάρας σημείωσε ότι
Η ΤτΕ ως μέλος του ευρωσυστήματος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας για τους έλληνες πολίτες σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.
Χαμός έγινε πριν λίγες ώρες με τη φερόμενη δήλωση Βαρουφάκη ότι θα κλείσουν οι τράπεζες τη Δευτέρα. Να πάει ο κόσμος να βρει όλους τους αλήτες Γερμανοτσολιάδες δημοσιογράφους (ξέρετε καλά ποιοι είναι αυτοί) και να τους πάει με τις κλωτσιές στο Σύνταγμα , να τους ξυρίσει τα κεφάλια και να τους ξεβρακώσει.
Βαρουφάκης: Τα capital controls στο πλαίσιο μιας νομισματικής ένωσης είναι μια αντίφαση
Η επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων εντός μιας νομισματικής ένωσης αποτελεί αντίφαση, και η ελληνική κυβέρνηση αντιτίθεται στην ίδια αυτή την ιδέα, έγραψε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, στο Twitter, με αφορμή δημοσιεύματα περί δήλωσής του στο BBC ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει σήμερα (Κυριακή) το βράδυ την επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων και το κλείσιμο των τραπεζών τη Δευτέρα.
Capital controls within a monetary union are a contradiction in terms. The Greek government opposes the very concept.
— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) June 28, 2015
- See more at: http://left.gr/news/g-varoyfakis-ta-capital-controls-sto-plaisio-mias-nomismatikis-enosis-einai-mia-antifasi#sthash.Wpvg77Hh.dpuf

Γερμανοτσολιάς δημοσιογράφος μετέδωσε:ο Βαρουφάκης είπε στο BBC ότι αύριο κλέινουν οι τράπεζες – Εάν ΔΕΝ ισχύει ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ – Να τον βρει ο λαός και να τον ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ στο Σύνταγμα

 http://www.makeleio.gr/?p=379584