Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Alexis το δικό μου ΟΧΙ αποτελεί εντολή ρήξης


Κύριε Πρωθυπουργέ

Είμαι ένας από τους 3.558.450 Ελλήνων που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της προηγούμενης Κυριακής.
Ψήφισα ΌΧΙ συνειδητά και πιστεύοντας ΑΠΟΛΥΤΩΣ όλα τα βοθροκάναλα και τα μνημονιακά κόμματα, ότι δηλαδή το ΟΧΙ μου αποτελεί εντολή ρήξης, ακόμα και εξόδου από το ευρώ.
Εάν ήθελα ευρώ – με τους όρους που πάτε να διαπραγματευθείτε – τότε θα ψήφιζα ΝΑΙ με όλη με την καρδιά.
Εάν ήθελα αυτή την ΕΕ που συνεδριάζει για την Ελλάδα, χωρίς την Ελλάδα (όπως έγινε χθές δις μάλιστα) τότε θα ψήφιζα ΝΑΙ.

Κύριε Πρωθυπουργέ, ο λαός σας έδωσε ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ εντολή για να τον υπερασπισθείτε, ερχόμενος ακόμα και σε πλήρη ρήξη.
Βλέπετε αυτό το 62,5% στέκεται στα ΑΤΜ, γιατί ως γνωστόν το υπόλοιπο 37,5 έχει πάρει τα ευρουλάκια του και τα έχει στείλει σε άλλες πολιτείες εδώ και πολύ καιρό.


Κύριε Πρωθυπουργέ, ο λαός σας έδωσε εντολή να βρείτε τα λεφτά που χρειάζονται όχι από το 62,5 που σας ψήφισε, αλλά από το 37,5 που δεν σας ψήφισε και μέχρι σήμερα χαίρει φορολογικής προστασίας (βιομήχανοι, εφοπλιστές, μεγαλοκαναλάρχες κλπ).


Κύριε Πρωθυπουργέ, εν κατακλείδι δεν μπορώ να μιλήσω για το σύνολο των 3.558.450 Ελλήνων, αλλά σίγουρα μπορώ να μιλήσω για δύο από αυτούς, εμένα και την επί 14 έτη σύζυγό μου

Την Κυριακή σας δώσαμε ΕΝΤΟΛΗ μέχρι να τα ισοπεδώσετε όλα για το καλό της πατρίδας.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη και με τους θερμότερους πατριωτικούς χαιρετισμούς και την ελπίδα να μην μας απογοητεύσεις και την απειλή ότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα προλάβεις όχι σε ελικόπτερο αλλά ούτε να διακτινισθής…

Με τιμή

Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


 http://katohika.gr

Στο παραπανω συντασσόμαστε απολυτα http://parembasi1.blogspot.gr/