Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Η Κρήτη τρώει ψωμί από νόμισμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ και δημιουργημένο από σένα!!





Μπορείς πια να κατανοήσεις αδερφε ότι όλα είναι στο χέρι μας; Μπορείς να πάρεις την δική σου απόφαση της αρχής;

Το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα …δεν χρωστάει στην τρόικα!! Δεν έχει τόκους , δεν έχει ιδιοκτητες τραπεζικούς , Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ !

Μήπως τώρα αδερφέ μου πρέπει να με ακούσεις και από αύριο να φροντίσεις όλες οι εταιρίες στην Ελλάδα να είναι σύμφωνες με την ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Κατανοείς ότι αν δεν μπορούν οι θεσμοί να βρουν την λύση και μας θέλουν γονατιστούς ότι ΕΣΥ θα είσαι ο ΗΡΩΑΣ που άλλαξες το ρου της ιστορίας ;

Εγώ θέλω να είμαι μέρος της μεγάλης αλλαγής του πολιτισμού της χεστρας , θέλω να είμαι κομμάτι από την ΝΙΚΗ των ανθρώπων !

Και ειλικρινά σου λέω σέβομαι απίστευτα πολύ τους μπροστάρηδες , αυτούς που τολμούν ,αυτούς που έχουν συνείδηση ελληνική;

Θες να με ρωτήσεις μήπως από που θα αγοράζω από εδώ και πέρα το ψωμί και το γλυκό μου… μα μόνο από Έλληνα σαν και αυτόν φυσικά !!




Ζαχαροπλαστείο- Αρτοποιείο Ζαχαρίας

Προϊόντα και υπηρεσίες: Ζεστά φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα και λαχταριστά γλυκά από φρέσκα και αγνά υλικά φτιαγμένα με μεράκι και προσοχή για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς και υποστήριξη με προϊόντα και υπηρεσίες για κάθε σας εκδήλωση.

Παρουσίαση εταιρίας

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, αρχή της οποίας είναι η σωστή εξυπηρέτηση των αναγκών του καταναλωτή με αγνά υλικά.

Ξεκίνησε το 2006 ως ατομική επιχείρηση στο Καστέλι Πεδιάδος όπου εδρεύει μέχρι και σήμερα.

Το 2010 άλλαξε μορφή και έγινε ομόρρυθμος εταιρία αυξάνοντας και τα καταστήματα της σε τέσσερα μέχρι και σήμερα. Δυο στο Καστέλι Πεδιάδος και δύο στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Λεωφόρο Κνωσσού 227 και στην 62 Μαρτύρων και Μίνωος 51

https://www.facebook.com/GreekCoin
http://grcoin.gr