Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

The tide is turning




Για δες τους ηλιθιους τοκογλυφους … Δουρειο Ιππο … στους Ελληνες ;;;
Ρε πατε καλα ;;;

Αργησε πολυ …
Αλλα ξυπνησε …
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ …


Γιαννης Λαζαρου

Όταν σε καλούν τα απόλυτα εργαλεία ενός σάπιου συστήματος να πεις ΝΑΙ, θα είσαι βλάκας αν πεις ΟΧΙ. Όταν σε καλούν τα απόλυτα εργαλεία της λαμογιάς και της ρεμούλας του ιδίου συστήματος να πεις ΟΧΙ, θα είσαι βλάκας αν πεις ΝΑΙ. Πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι βλάκας επιλέγοντας ανάμεσα σε ένα ΝΑΙ και ένα ΟΧΙ που σημαίνουν το απόλυτο ΒΕΒΑΙΩΣ. Κι αυτό διότι οι «σύμμαχοί» σου είναι πάνω απ” όλα δημοκράτες και σου αφήνουν επιλογή στον τρόπο εκτέλεσης που θα σε στείλει να δεις τα ραπανάκια ανάποδα.


http://kostasxan.blogspot.com.au/2015/07/blog-post_72.html
Κωστας Καννελακης

Απέχω από το να γίνω συμμέτοχος του διχασμού που με την προπαγάνδα τους οι επιτήδειοι προσπαθούν να επιβάλουν, για να κρύψουν τα δικά τους εγκλήματα εις βάρος όλων μας.
Απέχω γιατί δεν δέχομαι την δόλια επιλογή που μου προσφέρουν, να επιλέξω και να σφραγίσω ο ίδιος τον τρόπο που αυτοί και οι όμοιοί τους θα με δολοφονήσουν.
Απέχω από όλα όσα όλοι ετούτοι οι ανίκανοι, οι ψεύτες και επικίνδυνοι λένε για να με φοβίσουν.
Απέχω, λοιπόν, για να διαλέξω εγώ τον στρατηγό, τον τόπο και τον χρόνο για την μάχη που θα δώσω για την πατρίδα μου, απέναντι σε αυτούς που σήμερα με ψεύτικα λόγια θέλουν να με βάλουν απέναντί της.
Απέχω για να θυμίσω όλα τους τα εγκλήματα σε βάρος της πατρίδας μου.
Απέχω για να θυμίσω όλες τους τις ύβρεις στα όσα πιστεύω.
Απέχω επειδή νοιάζομαι για την πατρίδα μου και όχι για την παρτίδα τους.
Απέχω για να τους πω ότι δεν τους ανήκω…
Απέχω για να τους φωνάξω ότι η πατρίδα μου δεν είναι εμπόρευμα στον πάγκο κανενός…

http://kostasxan.blogspot.com.au/2015/07/blog-post_68.html
DEFENCEPOINT.GR

Ας το δούμε λίγο πιο συστηματικά. Χωρίς να είμαστε νομικοί και από καθαρή συγκυρία της τύχης, έφτασε στ’ αυτιά μας ότι γερμανικοί νομικοί κύκλοι συζητούσαν, ότι η όλη εξέλιξη από το 2010 και εντεύθεν και μετά την εμπλοκή μας με το ΔΝΤ, είχε ένα αδύνατο νομικά σημείο.
Αυτό ήταν το ότι ο ελληνικός λαός ουδέποτε ρωτήθηκε το 2010 για τη γνώμη του και την παροχή της εξουσιοδότησής του να εκχωρήσει – υπαγάγει η κυβέρνηση εκ μέρους του την οικονομική ελευθερία κι ανεξαρτησία στο βρετανικό δίκαιο μέσω της υπογραφής του Μνημονίου που διέπει τις υποχρεώσεις της δανειακής σύμβασης.
Ο ελληνικός λαός επί της ουσίας καλείται να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει με τις προβλέψεις και το περιεχόμενο μια συγκεκριμένης συμφωνίας, το νέο εν ολίγοις Μνημόνιο που θα υπογράψει η χώρα για να λάβει τα χρήματα που χρειάζεται και να διασωθεί.
Εν ολίγοις, όποια και να είναι η απάντηση στο δημοψήφισμα, μήπως στο νομικό επίπεδο προκύπτει η λαϊκή συναίνεση στην υπαγωγή της οποιασδήποτε λύσης στο βρετανικό δίκαιο και η εξαφάνιση κάθε νομικής δυνατότητας απαλλαγής από αυτά τα δεσμά μέσω κάποιας νομικής διαδικασίας;
http://www.defence-point.gr/news/?p=132169
Δημητρης (Στρουθοκαμηλος)

Τις τελευταίες μέρες προβληματίζομαι με όλα αυτά που γίνονται. Σκέφτομαι διάφορα σενάρια. Προβληματίστηκα ειδικά όταν είχα μία διαφωνία μεταξύ πρόσωπα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος για το τι θα ψηφίσουμε την Κυριακή. Συνήθως συμφωνούμε, αλλά σε αυτή την περίπτωση διαφωνήσαμε.

Έτσι άρχισα να σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι βρωμάει.
Άρχισα να αναλύω τα κομμάτια του παζλ και σιγά – σιγά μπήκαν όλα στη θέση τους!
ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!

Κατάλαβα τελικά ότι όλα είναι απλά ένα καλά οργανωμένο σχέδιο από τους ισχυρούς (ξένους και εγχώριους)! Δηλαδή ο Τσίπρας, ο Σαμαράς, οι Ευρωπαίοι και όλοι του «Συνταγματικού τόξου» είναι στο κόλπο. Αυτό που θέλουν είναι να υπογράψουμε 3ο μνημόνιο χωρίς να αντιδράσουμε. Δηλαδή να μας τα πάρουν ΟΛΑ με φόρους και περικοπές, αλλά στην ουσία ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!


http://kostasxan.blogspot.gr/2015/07/blog-post_88.html
Δημητριος Φιλιππας (Διογενης ο Κυνικος)

Ενώ ο σοφός λαός έχει περιγράψει με τις παροιμίες του τι φέρνει η διχόνοια, όπως ο τίτλος του άρθρου μας ή το «όλοι κοιτάζουν τον καυγά και η γριά το μέλι», ξεχνάμε τα πάντα ως λαός μπροστά στο προσωπικό μας συμφέρον. Φανατιζόμαστε τόσο πολύ που ξεχνάμε τις καταστροφικές συνέπειες του διχασμού. Αυτές που η χώρας μας πλήρωσε πολύ, μα πάρα πολύ ακριβά.

Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα ψευτοδιλήμματα που θέτει η κάθε πλευρά. Το λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη… Αλλά λέμε ταυτόχρονα και ΝΑΙ στην φτωχοποίηση και στην περαιτέρω εξαθλίωση του λαού μας; Ή λέμε ΟΧΙ σε όλα και όποιον πάρει ο χάρος; Πάντως από το δημοψήφισμα αυτό ξέρετε ποιος θα είναι ο μοναδικός κερδισμένος; Ο Ιωάννης Μεταξάς!!! Ναι… Γιατί θα αποδειχθεί με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο το ποιος είπε το ΟΧΙ. Βλέπετε ο φανατισμός διαχρονικά στην Ελλάδα δεν μας επιτρέπει να δούμε και τα θετικά πράγματα που μπορεί να έκανε ακόμη και ένας δικτάτορας! Ακόμη και αυτό το ΟΧΙ του Μεταξά προσπάθησαν πολλοί συμπατριώτες μας να αμφισβητήσουν. Για να δούμε τώρα τι θα γίνει; Ο σημερινός πρωθυπουργός λέει ΟΧΙ… Ο λαός όμως τι θα πει;





http://kostasxan.blogspot.gr/2015/07/2015.html
ΚΟΣΤΑΣΧΑΝ.BLOGSPOT.GR

ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ
http://kostasxan.blogspot.gr/

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

…Γίνεται με εντολή των Αμερικανών και των Γερμανών.
…Γίνεται, για να σωθούν οι δωσίλογοι και να χρεωθεί ο ίδιος ο λαός την καταστροφή.
…Την καταστροφή τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης.
Η απόλυτη προδοσία των Ελλήνων, εφόσον οι εγκληματίες βάζουν τον ίδιο τον λαό να πάρει την ευθύνη για το τελικό και καταστροφικό Μνημόνιο, το οποίο έτσι κι αλλιώς θα εφαρμοστεί.
Τρομοκρατούν τον λαό, ώστε να πάρει την ευθύνη τζάμπα γι” αυτά τα οποία οι προδότες πληρώθηκαν χρυσάφι.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ
ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ.
…»ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ» ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ ΕΙΝΑΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ «ΦΟΡΤΩΘΕΙ» ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρέπει να πάει να ψηφίσει,
γιατί κανένας δεν πρέπει να πάρει τη θέση αυτών που μας πρόδωσαν,
για να φέρουν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρέπει να πάει να κάνει τζάμπα αυτό,
που κάποιοι πήραν χρυσάφι για να το κάνουν.
Πανηγυρίζει ο Γιωργάκης, ο Βενιζέλος, ο Παπαδήμος, ο Πικραμένος
και η υπόλοιπη συμμορία για το σωτήριο για αυτήν Δημοψήφισμα.

…Πρέπει, ως Ευρωπαίοι, να κινηθούν νομικά εναντίον όλων εκείνων, οι οποίοι «φόρτωσαν» στην Ευρώπη ένα χρέος ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ και θα την «ξαναφορτώσουν» με ένα ακόμα μεγαλύτερο. Όλοι αυτοί οι δικαίως αγανακτισμένοι, που γέμιζαν τις πλατείες, πρέπει την οργή τους να την κάνουν «εργαλείο». Αντί να γεμίζουν πλατείες, να γεμίζουν λίστες με υπογραφές …Να παραπέμψουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης τους εγκληματίες τής Ευρώπης …Εγκλήματα πολέμου διαπράττουν τα κτήνη των Βρυξελών …Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητάς είναι αυτά, τα οποία κάνουν υπό τις εντολές των τοκογλύφων…
…Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι οι μεθοδεύσεις αυτές, οι οποίες οδηγούν τις εθνικές οικονομίες στην καταστροφή …Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι οι μεθοδεύσεις αυτές, οι οποίες οδηγούν τα κράτη στην υποταγή …Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι οι μεθοδεύσεις αυτές, οι οποίες οδηγούν τις κοινωνίες σε ανθρωπιστικές κρίσεις …Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι οι μεθοδεύσεις αυτές, οι οποίες οδηγούν χιλιάδες συνανθρώπους μας στην επιλογή της αυτοκτονίας. Όλα αυτά εύκολα αποδεικνύονται, εφόσον συνδέονται με τη σημερινή οικονομική κρίση, η οποία είναι μια κρίση τεχνητή και την οποία την προκάλεσαν οι τοκογλύφοι για να κατακτήσουν την Ευρώπη και να διαλύσουν τους λαούς της.
Εύκολα όλα αυτά αποδεικνύονται, αν όλοι αυτοί οδήγησαν στη χρεοκοπία την Ελλάδα, για να τη χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να χρεοκοπήσουν και την υπόλοιπη Ευρώπη. Αν αποδειχθεί σε Διεθνές Δικαστήριο ότι το ελληνικό χρέος είναι από χρόνια γνωστό πως ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ, εύκολα κάποιοι πρέπει να μπουν στη φυλακή, επειδή ανάγκασαν τους ανύποπτους Ευρωπαίους να αποπληρώσουν το χρέος αυτό με τα χρήματα των συνταξιούχων τους. Φυλακή πρέπει να πάνε οι Μέρκελ, Σαρκοζί, Σόιμπλε, Μπαρόζο, Στρος Καν, Λαγκάρντ, Τρισέ, Αλμούνια κλπ.. Μαζικές καταγγελίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πρέπει να τους γίνουν. Να προλάβουν οι λαοί να τους τιμωρήσουν πριν ολοκληρώσουν το έγκλημά τους και «φορτώσουν» τους Ευρωπαίους με ένα χρέος καταστροφικό για την ίδια τους την ύπαρξη.
Πρέπει λοιπόν οι αγανακτισμένοι Έλληνες ν” αρχίσουν ως Ευρωπαίοι να μαζεύουν υπογραφές, για να δρομολογήσουν τις καταγγελίες τους …Εκατομμύρια υπογραφών. Να φύγουν οι λίστες και να υπογραφούν και από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους …Ιταλοί, Ισπανοί, Γερμανοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι και όλοι οι υπόλοιποι. Πρέπει οι πολίτες να καταλάβουν επιτέλους τη δύναμη που τους δίνει η Δημοκρατία και να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους. Η Δημοκρατία δεν δίνει δύναμη μόνον στα αξιώματα και τους κατόχους τους. Η Δημοκρατία δίνει δύναμη σε όλους τους πολίτες.


http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/07/prodosia-einai-to-dimopsifisma.html


Αφου οι τοκογλυφοι θελουν να παιξουν Δουρειο Ιππο, να τους δωσουμε κι εμεις εναν να εχουν να παιζουν.
Αντιθετα απο οτι φαινεται, ο Τσιπρας δημιουργησε την Επιτροπη Αληθειας Δημοσιου Χρεους για να μπορει να ξεφυγει, αν γινει η στραβη, και δει οτι του ετοιμαζουν την τυχη του Σανταμ.
Ποια θα ηταν η κινηση του, αν στο Δημοψηφισμα η αποχη ξεπερασει το 60 τοις εκατο και παραλληλα συγκεντρωθουν πανω απο πεντε εκατομμυρια υπογραφων Υποστηριξης της Επιτροπης Αληθειας του Δημοσιου Χρεους;

http://greekdebttruthcommission.org/index_el.php

Οι 8 στους 10 που υπογραφουν τις τελευταιες μερες ειναι ανθρωποι απο ολα τα σημεια του κοσμου.
Το προβλημα δεν ειναι μονο Ελληνικο.

http://greekdebttruthcommission.org/r_vote.php

Οι ευκαιριες παρουσιαζονται μονο μια φορα.


 http://katohika.gr/2015/07/the-tide-is-turning/.html