Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Οι αριθμοί της ιστορίας κρυβουν μια τρομακτική αλήθεια..


Οι αριθμοί της ιστορίας κρυβουν μια τρομακτική αλήθεια..
Στις 24 Μαρτίου του 1999 το νατο ξεκίνησε τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον της Σερβίας επειδή η τελευταία αρνείτο να υπογράψει τη συμφωνία για το μέλλον του Κοσσυφοπεδίου
Σε αυτόν τον άδικο και δειλο πόλεμο μιας και όταν ο πόλεμος γίνεται με κουμπιά και όχι με το σπαθί στο χέρι είναι πάντα δειλός πόλεμος χρησιμοποιήθηκαν 1150 μαχητικά αεροπλάνα του νάτο , εκτοξεύθηκαν 420600 πυραυλοι .
Η συνολική μάζα των πυραύλων που έπεσε ήταν περίπου 22.000 τονοι.
12 χώρες μέλη του νατό βρισκονταν σε άμεση διάθεση να βοηθήσουν τις νατοϊκές δυνάμεις κατά της Σερβίας και του Μαυροβουνίου, 59 βάσεις βοηθούσαν όλη αυτή την επιχείρηση .
Εκτοξεύθηκαν περίπου 20.000 μεγάλη πύραυλοι αέρος εδάφους .
Από 30 έως 100 δισεκατομμύρια δολάρια εκτιμάται ότι είναι περίπου το κόστος της υλικής ζημιάς που προκλήθηκε με τους βομβαρδισμούς .
1002 μέλη του γιουγκοσλαβικού στρατού σκοτώθηκαν και περίπου 2000 πολίτες .
6100 άνθρωποι τραυματίστηκαν .
504 Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καταστράφηκαν, 305 σχολές, νοσοκομεία και άλλα δημόσια κτίρια , καταστράφηκαν 176 μνημεία πολιτισμού και ανάμεσα τους και 23 μεσαιωνικά μοναστήρια , 45 γέφυρες και 28 σιδηροδρομικες γραμες και γέφυρες .
148 σπίτια πολιτών .
561 κατασκευής του ισλαμικού στρατού καταστράφηκαν ολοσχερώς και 686 έπαθαν σοβαρές ζημιές .
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 2300 επιθεσης μαχητικών του νατό .
Σε όλο αυτό το μακελειό σε όλη αυτή την τραγωδία δεν είδαμε ποτέ τους σέρβους να φεύγουν και να ψάχνουν καταφύγιο προς την Ελλάδα .
Οι σέρβοι αγκαλιαζόντουσαν επιαναν χέρι χέρι ο ενας τον αλλο και καθόταν μπροστά στις γέφυρες τους .
Δεν εγκαταλείψανε τα πάτρια εδάφη τους.
Δεν λακίσανε στα δύσκολα, στην δύσκολη αποστολή του να υπερασπιστούν την πατρίδα τους .
Από την άλλη έχεις ορδές από πρόσφυγες οι οποίοι πληρώνουμε χιλιάδες ευρώ για να έρθουν σε μία χώρα , σε μία Ευρώπη η οποία είναι τελείως διαφορετική η κουλτούρα της και η πίστη της από τη δική τους .
Οι πληροφορίες που σας δίνω ειναι από μια φωτογραφία του Κώστα Βητα και σηκώθηκε σαν φωτογραφία στο thesecretrealtruth
Είναι πραγματικά εύλογο το ερώτημα για ποιο λόγο οι σέρβοι οι οποίοι είναι δίπλα μας, γείτονες που θα πηγαίναν απλα στη διπλανή τους γειτονιά και θα ζητούσαν βοήθεια, βοήθεια απο τους αδελφούς τους ,θα ήταν γι αυτούς πολύ εύκολο να φτάσουν στην ασφάλεια στην χώρα μας… αλλα δεν παράτησαν ποτέ την πατρίδα τους αλλά οι άλλοι οι πρόσφυγες έρχονται με τα κινητά των 600 € και με τις σφαίρες στην τσέπη …Γιατι οι μεν συμπεριφερθηκαν ετσι και οι δε … ειναι ανθρωποι που χρειαζονται βοηθεια.;
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ; ΚΑΙ …ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕς ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΑΝ ; …ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Η ΙΣΙΣ ..Η ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΚΟΚ…ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ; ΜΙΛΑΜΕ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ …Η ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;
ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ …Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ;

 http://katohika.gr/diethni/oi-arithmoi-tis-istorias-krivoun-mia-tromaktiki-alithia/