Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Αχ Ελένη ..με τι ήχους να επικοινωνήσουμε;

Αχ Ελένη ..με τι ήχους να επικοινωνήσουμε;

…Ζητάς να πιαστείς από κάπου … αλλά το πεδίο δεν είναι αυτό που νομίζεις …
…το Χάος δεν λειτουργεί με υπογραφές …
…Δεν ζήτα βιογραφικά …
…Δεν έχει κοινωνικούς κανόνες …
…Μόλις μαθαίνεις ..μόλις ξεκίνησες να βλέπεις ότι ο πρώτος πόλεμος είναι αλλου …
…Ζητάς συμπεριφορές , Ζητάς πλαστές εικόνες , Ζητάς εικόνα γνωστη σε σένα για αυτό που μέσα σου θες …μα δεν γίνεται έτσι… !
…Δεν θα μπορούσαν αυτοί που γνωρίζουν να κυκλοφορούν με σανδάλια σήμερα , δεν θα μπορούσαν όσοι ακολουθούν τον χρόνο να έχουν γενειάδες μέχρι τα γόνατα και φωνή με αγγέλους να παίζουν άρπα ..!
..Οι αρχετυπικες δικλίδες είναι εδώ ακριβώς για αυτό το λόγο … Για να εγκλωβίζουν την εικόνα…μα η εικόνα …ανήκει στο μάτι που κοιτα !
..Πως θα φανταζόσουν Ελένη αυτούς που ήρθαν για να θυμίσουν όλα όσα ξεχάσαμε ; Θα μπορούσες να τους δεις σήμερα με προβιά προβάτου και μια μεγάλη μαγκούρα να περπατούν στην Σταδίου;…
…Αυτό που ψάχνουμε και το έχουμε ταυτίσει με συγκεκριμένη εικόνα ..είναι και αυτό που μας κάνει να μην το έχουμε…είναι η άμυνα του συστήματος …είναι η παγίδα της ασφαλιστικής δικλείδας !
..Σκέψου ότι όλα μας δόθηκαν ..όλα όσα μάθαμε ..όλα όσα πιστεύουμε ..είναι ιδέες και λέξεις που άλλοι έγραψαν για να δημιουργηθεί η δικη μας νοητική φυλακή!
..Οι ενέργειες και οι ρόλοι μοιράζονται απλόχερα και όχι μεμονωμένα … δεν είναι ένας αυτός που θα μπορεί να αγγίξει της ενέργειες !
..Η Ζωή δεν είναι ανόητη να επιλέξει μεμονωμένα … οι αποστολές δεν είναι προσωπικές …είναι όλα επιλογές …όλα ένα κύμα που σου δίνει την ευκαιρία …στον καθένα μας δίνει την ευκαιρία να το καβαλήσεις και να πεις …πήρα την απόφαση της αρχής μου!
…Παραβολές…θυμάσαι τις παραβολές Ελένη; ..Μια χούφτα σπόρους έριξε στο χωράφι ..ώστε να έχουν την επιλογή να δημιουργηθούν η όχι…η ενέργεια ..η ψυχή … η ενθύμηση δεν έρχεται με Κάρτα πρόσκλησης ονομαστική ..αλλά έρχεται σαν σπορά τυχαία…και όποιος επιλέξει να την δεχτεί …παίρνει τον ρόλο του!
Χτες στην Μέκκα …στις 11/9 ..
Οι ιστοσελίδες στο διαδίκτυο δίνουν αυτή την είδηση…
thunder
….Οι νεκροί ανέρχονται σε 107, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό της τραγωδίας, από την πτώση γερανού στο Μεγάλο Τέμενος στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας. Το τραγικό συμβάν το βράδυ της Παρασκευής, έγινε λίγες εβδομάδες πριν από το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα.O γερανός κατέπεσε μετά από ΚΕΡΑΥΝΟ και θύελλα που χτύπησε το τέμενος….
…Και εγώ σου μιλάω μήνες τώρα για τον πόλεμο μου ..με τους δυο αετούς μου να μεταμορφώνονται …..
1
Είναι όλα εδώ … αλλά κάτω από την επιφάνεια … Όχι μια ,όχι δυο αλλά δεκάδες φορές …
2
Το πόσες φορές και πότε ένας τρελός χρησιμοποιεί τον όρο οι δυο αετοί μου θα σε αφήσω να το κοιτάξεις μόνη σου..γιατί έτσι πρέπει να γίνει!
Να θυμάσαι δεν είναι ούτε η πρώτη λεξιπλασια η οροπλασια που έχει συμβεί στο κατοχικά…και δεν θα είναι ούτε η τελευταία ..τώρα την στατιστική-πιθανοτητες σε λεξιπλασια και οροπλασια να εμφανίζονται στο ματριξ της πραγματικότητας μας πλασμενες μέσα στον παρελθοντικό χρόνο θα ήθελα να την κάνεις με ελεύθερο πνεύμα!
Σε ένα κουτί που κοιτα τον εαυτό του μόνο το χάος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου …μόνο το μη συνδεόμενο στοιχειό έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει μαζί σου… σκέψου γιατί !!
… Το εγώ Ελένη δεν λειτουργεί στο πεδίο…το εμείς όμως ναι … όλοι εμείς .. ο λόγος Ελένη…πρέπει να ανήκει στο Ἐγώ εἰμι….αλλιώς δεν λειτουργεί…ξεχώρισε την εντολή στο πεδίο…με τον φορέα της ανυπαρξίας …
Ανάθεμα Ελένη ..ούτε τα μάτια μου δεν έχεις δει ποτέ…Κανείς δεν με γνωρίζει εκτός από αυτούς που έχω μέσα στην καρδιά μου… Ελένη είμαι ανύπαρκτος επώνυμος …κατάλαβε την διαφορά …και τον πόλεμο μου!!
Να σαι καλά αδερφή μου…
Stranger…άλλες φορές Αχιλλέας , ενίοτε ο ΚΑΝΕΝΑΣ … είμαι ιδέα , είμαι ενθύμηση , δεν ζητώ τίποτα παρα μόνο την αλήθεια και την ενθύμηση σου …ποιος είσαι , τι μπορείς να κάνεις,πως νικησες!
Υ.Γ Αυτό το άρθρο όπως και ΟΛΑ τα υπόλοιπα χρησιμοποιεί κομμάτι από όλα όσα έχουν γραφθεί , δεν είναι απόδειξη κάποιων θέσεων . Αν κάποιος θέλει να ΔΕΙ μπορεί να ερευνήσει σε βάθος , τους χρόνους , τις τοποθετήσεις , τα αποτελέσματα μέσα στον χρόνο ! Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να επικοινωνήσουμε μέσα στο κουτί που μας κοιτά! Η γλώσσα επικοινωνίας είναι εδώ σπασμένη σε χιλιάδες κομμάτια …που εσύ πρέπει να ενώσεις!
Π.Χ.. ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ…