Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Εγώ ντρέπομαι πολύ εσύ;


ΝΟΕ 28, 2015by STRANGERin STRANGER-VOICE
Εγώ ντρέπομαι πολύ εσύ;

Ντρέπομαι να λένε αυτούς «μακεδονικό» στρατό..και ντρέπομαι διπλά να διαβάζω ότι ο «μακεδονικός» στρατός στήνει φράκτη στα σύνορα με την Ελλάδα!

Σιχαίνομαι την αντινοηση ,πάντα με ενοχλούσε η παραποίηση της ιστορίας ..αλλά τώρα που το ζω ..ντρέπομαι ..ντρέπομαι πολύ για όλους μας …που τους έχουμε δώσει την δύναμη μας και την εξουσία μας…σε όλους όσους γεννήθηκαν από τζάκια προδοτών και συνεχίζουν γενιές τώρα να διοικούν και να αποφασίζουν!

Σύνορα στην Ελλάδα σηκώνει ο μακεδονικός στρατός…τι άλλο να ακούσω ρε….τι άλλο θα ακούσω ;

Εδώ τώρα μπορεί να έρθει κανας προχω σε αφύπνιση λάσπης και πεφωτισμένης κρυφής γνώσης ..και με χαμογελακι να πει…μα και η δικιά σας η ιστορία είναι παραποιημένη…. χέστηκα μαλάκα …εφ όσων στηνεις το κοπάδι συ και η φατρια σου έτσι ..εφ όσων εσύ εκπαιδεύεις γενιές να πιστεύουν σε όποιες αξίες και ιδανικά σε συμφέρουν…πρέπει ρε παλιοπ@υστα …την στιγμή που από ανάγκη θα αλλάξεις το σενάριο και δεν θα έχεις προλάβει να στείλεις το παλιό μαντρί για σφαγή ώστε να μην θυμάται …πρέπει εκείνη την στιγμή να σε παλουκώσουμε όπου σε βρούμε!


Δεν ειμαι το γκοιμ σου ρε σιχαμερέ σκωληκα ..και ούτε γνωρίζεις παραπάνω από μένα …γνωρίζεις γελοίε πεφωτισμένε την ταμπέλα που επελεξες να υπηρετείς και ούτε εσύ γνωρίζεις την αλήθεια…για αυτό νέο παγκοσμιοποιητες του κόλου…με τις νέες αντιλήψεις της γης μάθετε ένα πράγμα,….αυτοί που συγχωρούν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για να κερδίζουν μια νέα Ζωή με περισσότερη ασφάλεια και απολαβές στην δική μου ηθική παραμένουν το ίδιο εγκληματίες με αυτούς που «συγχωρουν» μέσα στην ιστορία!

Αυτοί που μιλούν για ένα πλανήτη αγαπημένο και μoνιασμένο…που σαν ιδέα είναι καταπληκτικη…θα πρέπει ταυτόχρονα να μιλήσουν και για το ότι…αυτός ο πλανήτης ο αγαπημένος και μονοιασμένος δεν πρέπει ποτέ ξανά να διοικηθεί από κανέναν από αυτούς που συνέπραξαν στα εγκλήματα του χτες …ώστε να έρθετε εσείς ηλίθιοι αφυπνιστες της νέας τάξης να μιλήσετε σήμερα για αγάπη και ενότητα τους ενός πλανήτη!

Για να έρθει ένας αληθινός αγαπημένος πλανήτης θα πρέπει όλοι όσοι σήμερα έχουν εξουσία και εξουσία ύλης να πεθάνουν παραδειγματικά λόγω των εγκλημάτων που έχουν κάνει αυτοί αλλά και οι οικογένειες τους !

Τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε ηθικά για μια νέα παγκόσμια τάξη..όπου τα ονόματα τα σύνορα και τα έθιμα δεν θα είχαν σημασία… Όταν το φως ξανάρθει στην γη θα μπορεσουμε να μιλάμε για αγάπη και ενωση !

Για αυτή την μικρή στιγμή ζω … για την μικρή χρονική στιγμή της προσπάθειας της αλλαγής σεναρίου από τους ίδιους… Όπου θα νομίζουν ότι όλοι πια δέχθηκαν …να ξανά πάρουν στα χέρια τους …οι ίδιοι εγκληματίες …τα ηνία της νέας γης…εκείνη την στιγμή όπου το δίκαιο δεν θα μπορεί να το ελέγξει κανένας νόμος!

Λίγοι κατανοούν τη εννοώ αλλά πολλοί θα το ζήσουν…

Stranger…