Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Τώρα αρχίζεις να με πιστεύεις; by STRANGER


ΝΟΕ 24, 2015by STRANGERin STRANGER-VOICE


Τώρα αρχίζεις να με πιστεύεις;

Αναρωτήσου ,θα μάθεις ποτέ αν το ρωσικό αεροπλάνο έπεσε επειδή έπρεπε να πέσει; Ή έπεσε επειδή η Τουρκία πήρε την εντολή της αυτοκαταστροφής της;

Στο έχω πει από παλιά ότι η Τουρκία είχε στην μοίρα της μια καταρα, να ακολουθήσει την εντολή …του να ξεκινήσει αυτό που θα την φέρει στην καταστροφή της .

Θα είσαι ποτέ σίγουρος αν όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα συμβαίνει επειδή δεν γινόταν αλλιώς;

Ότι ήρθε η κακή στιγμή; Ή ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα και όλοι είναι συμφωνημένοι σ” ένα κρυφό σχέδιο ενάντια της ανθρωπότητας ;

Ξεκίνησε η Γαλλία και αμέσως πήρε φωτιά η τρομολαγνεία σ” όλες τις χώρες της Ευρώπης, στις μισές χώρες έχουμε ήδη σχεδόν σε στρατιωτικο νόμο..ειτε φανερο ειτε αορατο .

Αμέσως γρήγορα στο καπάκι η Τουρκία έγινε ο μέγας τσαμπουκάς και θέλει να τα βάλει με το υπέρ θηρίο .

Σου φαίνονται λογικά εσένα αυτά; Σου φαίνεται λογικό χώρες με πολύ μεγαλύτερη δύναμη εδώ και χρόνια να μην έχουν εμπλακεί ποτέ σε τσαμπουκάδες και χώρες οι οποίες είναι καταδικασμένες αν κάνουν τσαμπουκά να τον κάνουν;

Άκουσε με καλά πέντε χρόνια σε προετοιμάζω και δεν σε προετοιμάζω γι” αυτό που έρχεται…για αυτο που φαινεται….. την συγκομιδή και τον όλεθρο που φέρνουν…. σε προετοιμάζω γιατί στιγμή που θα τελειώσει όλο αυτό!!

Θα ήταν ανόητο να θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τα είδη προδιαγεγραμμένα, να θέλουμε να σταματήσουμε αυτά που ήδη έχουν αποφασιστεί, αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε πλήρη αφύπνιση και γνώση τι είναι όλος αυτός ο θίασος, για ποιο λόγο δημιουργήθηκε όλη αυτή η τρέλα και πιο στοχο και απώτερο σκοπό έχει .


Όταν τελειώσει όλο αυτό που μόλις ξεκινά που θα κρατήσει χρόνια, όταν τελειώσει και έρθουν οι σωτήρες να σου πουν πόσο μεγάλα λάθη κάναμε.. τότε είναι η στιγμή η δική μας, εκείνη η στιγμή.. ο λίγος χρόνος… το μικρό χρονικό διάστημα από την απόλυτη τρέλα στη μετέπειτα ειρήνη είναι η στιγμή της ανθρωπότητας ,η στιγμή των αφυπνισμένων ανθρώπων που δεν θα δεχθούν ξανά να έρθουν οι ίδιοι λύκοι ντυμένοι πρόβατα να τους το παίξουν αφυπνισμένοι και μετανοημένοι!

Χρόνο έχεις ακόμα γιατί αυτό που ξεκίνησε στο εχω ξαναπεί δεν θα τελειώσει αν δεν το τελειώσεις εσύ, αν πάρεις κομμάτια κομμάτια του παζλ θα μπερδέψεις στη νοημοσύνη σου νομίζοντας οτι τα πράγματα αλλάζουν, οτι το κακό πέρασε.. το κακό δεν πέρασε και δεν θα περάσει αν δεν το τελειώσεις εσύ .

Η νέα παγκόσμια τάξη θα δημιουργήσει τον απόλυτο όλεθρο για να σε αναγκάσει να αποδεχθείς και μετά θα σου χαρίσει την όμορφη ζωή σαν ένα συγχωροχάρτι των λαθών που κάναμε .

Αν έχεις ξεχάσει τότε και δεν θυμάσαι ποιος είναι ο εχθρός, τι έκανε ,πως το σχεδίασε τότε θα “σαι για μια ζωή καταδικασμένος στην απόλυτη σκλαβιά .

Είναι απόλυτο καθήκον σου και να επιβιώσεις της συγκομιδής αλλα και να απλώσεις το χέρι στους αδύνατους από σένα για να τους σηκώσεις απ” τη γη .

Εχεις βαρυ ορκο χαραγμένο μες το αίμα σου και ο λόγος που γεννήθηκες έλληνας σε αυτή την περίοδο ειναι να ενώσεις το αίμα σου, τους συνανθρώπους σου σαν οικογένεια δίπλα σου, ο καθένας με τις δυνατότητες που έχει ,ο καθένας με την ομάδα του, ακεφαλοι άνευ αρχηγών με μόνο έναν στόχο την αλλαγή του πολιτισμού της χέστρας, με νέες αξίες, με νέες συμβάσεις αλήθειας αυτές τις αλήθειες που θα απελευθερώσουν τους έλληνες απ” το μεγάλο ψεύδος .

Σε λίγο ξεκινάει ξεκινάει ένα κομμάτι του θιάσου τους καθήκον μας είναι να αντέξουμε, καθήκον μας είναι να θυμόμαστε, καθήκον μας είναι να βοηθήσουμε, καθήκον μας είναι να ενώσουμε ,καθήκον μας είναι να σηκωθούμε και μεγαλύτερο καθήκον όλων απέναντι στην ανθρωπότητα ειναι οταν μας χαρίσουν πλέον τα δώρα των Δαναών να θυμηθούμε για ποιο λόγο είμαστε όλοι εδώ!

Stranger..