Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Δεν υπάρχει κυβέρνηση αλλά υπάρχει μια κρυφή ομάδα ανθρώπων που συμπεριφέρεται σαν την κυβέρνηση !



ΔΕΚ 18, 2015by STRANGERin STRANGER-VOICE




Όλοι όσοι το γνωρίζουν και δεν στο λένε είναι το ίδιο εγκληματίες ! Όσοι είναι σε θέσεις του κοινωνικού ιστού που θα έπρεπε να γνωρίζουν αλλά δεν γνωρίζουν είναι οι κλασικοί «βολικοί» ηλίθιοι του συστήματος !

Τι άλλα πάνω από αυτό ψάχνεις; Οι δημοσιογράφοι αν έκαναν ποτέ σωστά την δουλεία τους θα το γνώριζαν… το γνωρίζουν μόνο μετρημένοι στα δάχτυλα και παραγκωνισμένοι από όλο το σύστημα…!

Οι ηλίθιοι συνάδερφοι τους απλά η προδίδουν το ανθρωπινο ειδος ..η απλά είναι ηλίθιοι και συνεχίζουν να πληρώνονται αδρά για αυτό!

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να το μάθεις;

Γιατί όσο συνεχίζεις να έχεις σαν «Θεό» σου τον επόμενο διαχωριστή κομματικό ηλίθιο ηγέτη έχεις ταυτόχρονα απασφαλισει από οποιαδήποτε ευθύνη σου ….!

Έχεις να βρίζεις κάποιους άλλους , έχεις να κατηγορείς κάποιους άλλους ..ώστε ενδόμυχα να δικαιολογεις την ανυπαρξία σου και την δειλία σου να αντιδράσεις !


Αν γνώριζες ότι δεν σε διοικεί η «κυβέρνηση» σου αλλά μια ομάδα κρυφών ελιτιστων..(ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!)…τότε δεν θα είχες νόμους να σε σταματήσουν από το να διεκδικήσεις Ελευθερία ,δικαιώματα και δικαιοσύνη για τους απατεώνες που σε έχουν γονατιστό ….!

Κατάλαβες γιατί κανείς δεν πρόκειται ποτέ να στο πει…είτε γιατί αν τολμήσει κανείς θα χαθεί…είτε γιατί είναι πολλά τα λεφτά Χάρη…είτε γιατί αφήνουν γραφικούς τρελούς σαν και μένα να το λένε …ολοκληρώνοντας έτσι το τέλειο καμουφλαζ τους!!

Αν μάθαινες ότι λέω αλήθεια ..και ταυτόχρονα ότι αυτή την αλήθεια την γνώριζε και ο Ευαγγελάτος πχ…και ο Γεωργιάδης πχ….δεν θα τους παλούκωνες άνευ προστιμου στην πλατεία συντάγματος;

Χαλαρά θα το έκανες…και το ξέρουν ότι θα το έκανες…για αυτό και δεν θα το μάθεις ποτέ από κανέναν ..εκτός και αν αποφασίσεις να ψάξεις ποιος σου γαμάει την Ζωή!

Μπόνους άρθρου,….

Το γνώριζες ότι ένα μήνα πριν ρίξουν τους δίδυμους πύργους η εταιρία Ζιμ -εφοπλιστική διέκοψε το συμβόλαιο λήζινγκ που ειχει στους δίδυμους πύργους για τριαντα χρονια…και έφυγε από εκεί;

Ξέρεις σε ποιον ανήκει η μισή Ζιμ ; ..Ροθτσαιλντ!!!

Αλήθεια δεν βαρέθηκες να νομίζεις ότι είσαι έξυπνος..αλλά στην ουσία να ήσουν πάντα το θύμα ..ΣΕ ΟΛΑ;