Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Τώρα που θα κλείσει την πόρτα η Ευρώπη …εσύ τι θα κάνεις με τους μουσαφίρηδες σου;




Εκτέλεσες εντολές, μπορούσες δεν μπορούσες ,συμφωνούσες δεν συμφωνούσες !

Από πίσω τα θεριά της προπαγάνδας να έχουν κεντησει τα πεδία της νοητικής μάχης … αν πεις όχι είσαι ρατσιστής ,άπονος, αναίσθητος στο πρόβλημα των «προσφυγών»….αν πεις ναι ..όπως σε πίεσαν να πεις ναι … τότε ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ και για τους θανάτους στο Αιγαίο..και για την τρομοκρατία στην Ευρώπη..και και και!

Φοβοσουν μήπως δεν πάρεις τον μισθό σου μέχρι χτες ..αν βγαίναμε από την Ευρώπη…λογικό..όλοι μας ζούμε με αυτό το αγκίστρι και τον εκβιασμό των τραπεζών!

Μας ελέγχουν με το χρήμα και οι ανάγκες μας αναγκάζουν να πνιγουμε την αξία μας , τα ιδανικά μας , να δαγκώσουμε τα χείλη μέχρι να βγει αίμα ..και να συμμετέχουμε στις λάθος εντολές..στο άδικο…στο ολοφάνερο στημένο μέλλον μας!

Μα…αν είναι να μαυρίσουμε ..να μαυρίσουμε για ένα καλύτερο αύριο για τους επόμενους … να χάσουμε την ψυχή μας για τους επόμενους… έτσι και αλλιώς εμείς φταίμε για όλα… η κλασική ντουντούκα της προπαγάνδας μαστιγώνει την συνείδηση σου!

Αλλά τι γίνεται αν όλες οι θυσίες πάνε στράφι….όλη η υπομονή … όλα όσα πικρα και σιχαμένα τα καταπιαμε αμάσητα …;


Θα σε βγάλει η Ευρώπη από την Σεγκεν ..και εδώ μέσα θα μείνουν και σωστοί μουσαφίρηδες και αυτοί που ήρθαν για κακό…πως θα τους ξεχωρίσεις;

Πως θα τους αντιμετωπίσεις ;..Ποιον πρέπει να αντιμετωπίσεις;

Όταν κλείσει η χύτρα και αυξηθεί η πίεση … όσοι ήδη εκτελούν εντολές κρυφά θα εξοπλιστούν για να γίνουν οι νέοι «φορείς» της επανάστασης που ζητάς …θα τους πιστέψεις ;

Δυστυχώς ναι… Αυτό πολεμάω 6 χρόνια τώρα να μην συμβεί..να μην έρθει η ώρα της ανάτασης σου και να την σπαταλήσεις πάλι στα λάθος σημεία …με τον λάθος τρόπο και τους λάθος οδηγούς !!!

Τι θα κάνεις έχεις σκεφθεί;

Σκέψου ..κάθε μέρα να σκέφτεσαι, να ερευνάς , να ανοίξεις το πεδίο του μυαλού σου… δεν είσαι σε φιλικό περιβάλλον πια… δεν είσαι είδος προς προστασία πια!

Και άκουσε με … ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΝΞΕΙ… ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥ…

Κ Α Ι Μ Η Ν Δ Ι Σ Τ Α Σ Ε Ι Σ Ξ Α Ν Α Π Ο Τ Ε Ο Υ Τ Ε Γ Ι Α Ε Ν Α Δ Ε Υ Τ Ε Ρ Ο Λ Ε Π Τ Ο !!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΛΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ .. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ … ΑΠΛΑ..!