Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Κράτα μου το χέρι να σε κρατώ και εγώ ..ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ….γιατί οι ταχύτητες επιβολής αλλάζουν!

marketplaceΑυτό το άρθρο είναι ένα κάλεσμα συνεργασίας για να δημιουργηθεί η πλατφόρμα που θα μας προσφέρει ασφάλεια , πληροφορία αλλά και εξέλιξη !

Είναι ίσως από τα πιο σημαντικά άρθρα ενέργειες που έχω γράψει και αυτή την φορά δεν θα πολεμηθεί από το σύστημα τους!Επιμένω στην δημιουργία κοινών ενεργειών από μικρές η μεγάλες ομάδες γιατί γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η ένωση και πόσο ακόμα πιο σημαντική θα γίνει στο άμεσο μέλλον!

Ακόμα επιμένω να λέω ότι αυτό που ξεκίνησε ,αυτό που ήρθε δεν θα φύγει αν δεν το διώξουμε εμείς…και για να το διώξεις εσύ …να το διώξουν οι άνθρωποι και όχι τα συστήματα τα ίδια φυτεμένα ανάποδα θα πρέπει να έχουμε φτάσει να αυτοχρηματοδοτησουμε την αλλαγή η την επανάσταση …και οι δυο λέξεις σήμερα είναι το ίδιο επικίνδυνες!

Πεινασμένος επαναστάτης είναι εύκολα χειραγωγουμενος επαναστάτης !!!!

Όποιοι πιστεύουν ότι τα πράγματα θα αλλάξουν μέσα σε ένα σκ που κάποιοι υποτίθεται θερμοκέφαλοι θα βγουν στον δρόμο…και ω τι τύχη θα νικήσουν ακόμα και τον στρατό με την θυσία τους και τα γυμνά τους χέρια ..τότε ακόμα τους αρέσουν τα παραμύθια της γιαγιάς !!

Δεν ανακοίνωσα ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο..ανακοίνωσα ότι αν γίνει θα είναι πάλι δικό τους!

Οι μεγάλες αλλαγές χτίζονται ..και χτίζονται μόνο αν έχεις την δυνατότητα να αυτοχρηματοδοτεις κάθε πράξη της ιδεολογίας σου…κάθε πράξη!!

Σου έχω αναλύσει ότι εμείς οι άνθρωποι ενώ έχουμε τις καλύτερες διαθέσεις δεν έχουν τα εργαλεία να τις εφαρμόσουμε…δεν έχουμε τις πλατφόρμες να δουλέψουμε όλοι μαζί επάνω …!

Πριν χρόνια στο κογκρέσο έγινε καταγγελία από Αμερικάνους γερουσιαστές οτι η Unisef χρησιμοποιεί τις δωρεές που λαμβάνει κατά 93% για μισθούς , κτήρια και πολυτελή αυτοκίνητα…η απάντηση ήταν ότι θα έπρεπε να λέμε και ευχαριστώ που υπάρχει το 7% των δωρεών ..που πηγαίνουν στον σκοπό που πρέπει !!!

Το σύστημα κατασκευάζει εργαλεία και πλατφόρμες για εμάς μόνο αν αυτές εξυπηρετούν την διαδικασία έλεγχου μας και καταβολής των απαιτήσεων των αφενταδων μας στην ώρα που πρέπει!

Τα ενδιάμεσα αλλά δήθεν συστήματα βοήθειας εξυπηρετούν κολοσσούς να μην πληρώνουν φορολογίες με την μορφή δωρεών!!

Θα ήταν μεγάλη υπόθεση να γνώριζες αν αύριο ο Γιάννης έχει ένα πρόβλημα…θα ήταν μεγάλη υπόθεση να μπορούσες να ήξερες ποιος έχει την μεγαλύτερη ανάγκη και ποιος άμεσα μπορεί να δώσει το κάτι τις + που αντέχει !…Αν είχαμε την μέθοδο-εργαλείο αυτό πιστεύω ότι θα γλιτώναμε εκατοντάδες ανθρώπους από την αυτοκτονία!!

Βέβαια ότι και να δημιουργήσεις μέσα στο ίντερνετ,όσο καλό και αν είναι , αν δεν καταφέρεις να το κάνεις γνωστό στο ευρύ κοινό θα είναι ακόμα μια αποτυχία !
Είναι χρόνια τώρα που έχω όνειρο να δημιουργήσω έναν πολυχώρο εμπορίου στην Ελλάδα ,….όπου ακόμα και η νοικοκυρά θα μπορεί να πουλήσει η να προσφέρει δωρεάν το πιάτο φαγητού που έμεινε από το μεσημέρι, μια πλατφόρμα όπου ο παππούς θα μπορεί να πουλήσει η να ανταλλάξει την παλιά φυσαρμόνικα του , ο νέος θα μπορεί την χειρωνακτική του τέχνη να την αναδείξει…και χιλιάδες ακόμα παραδείγματα!

Δεν θα είμαι ο πρώτος που το τολμώ , προσπάθησαν και άλλοι και απέτυχαν παταγωδώς χάνοντας πολλά ..πάρα πολλά!

Έχω ξαναδεί τι μπορεί να κάνει το ελληνικό ίντερνετ αν ενωθεί …έχω δει ενα μπλοκ να γίνεται το πιο μεγάλο στον κόσμο …απλά επειδή ο Έλληνας το αγκάλιασε!

Είμαι 100% σίγουρος ότι είναι η καλύτερη εποχή η Ελλάδα να δημιουργήσει το δικό της ebay και να το κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο!

Βέβαια η σιγουριά μου δεν υπάρχει μόνο επειδή η εποχή είναι πλέον κατάλληλη , η σιγουριά μου προέρχεται στο ότι γνωρίζω τον τρόπο που μπορούμε όλοι μαζί να το κάνουμε να πετύχει!

Είμαι στον χώρο του ίντερνετ σχεδόν είκοσι χρόνια ,γνωρίζω όλους τους τρόπους τους γραμμένους και μη γραμμένους στο πως ένας απλός χρήστης μπορεί να κερδίσει χρήματα από το ίντερνετ και το σπίτι του,αυτή είναι η δουλειά μου αυτό κάνω εδώ και χρόνια!

Αποφάσισα λοιπόν αντι να κάνω ένα κλειστό πανεπιστήμιο με εκπαίδευση όσων ενδιαφέρονται σήμερα να κερδίζουν χρήματα από το σπίτι τους ..να δημιουργήσω μια πλατφόρμα όπου ο καθένας θα μπορεί να αγοράζει και να πουλά να χαρίζει και να ανταλλάσσει ..με όλους…Την ίδια στιγμή που θα τον εκπαιδεύω πως να το κάνει, πως να το διαφημίζει ,πως να κερδίζει!!

Ακόμα …γνωρίζω έναν τεράστιο θησαυρό που οι περισσότεροι από εσάς δεν γνωρίζεται ότι έχετε γύρω σας ! Γνωρίζω πως θα κάνω στην Ελλάδα ένα τεράστιο δίκτυο πληροφορίας , εύρεσης και ανταλλαγής ώστε να είμαστε μέσα σε χρόνο ρεκόρ ..η νούμερο ένα πλατφόρμα στην Ελλάδα !

Και όταν ο καθε νομος δεθεί να κάνουμε μια τεράστια συμφωνία με Ξένη εταιρία του είδους !

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν μόνο αν το αποφασίσεις και βάλεις στόχο να το πετύχουμε για το καλό όλων μας !

Ψάχνω λοιπόν ανάμεσα σας 50 άτομα που θα γινουν οι εκπρόσωποι κάθε Δήμου στο έργο που πάμε να δημιουργήσουμε ..50 εκπροσώπους που θα δουλέψουν σκληρά αλλά θα πετύχουν απίστευτα επιτεύγματα!!

Οι αντιπρόσωποι μας θα εκπαιδευτούν καθημερινά στους τρόπους του ιντερνετ μαρκετινγκ και θα ξεκινήσουν να κάνουν πωλήσεις από την πρώτη μέρα αφού θα τους έχουμε δείξει τον θησαυρό που πρέπει όλοι να εκμεταλλευτούμε!

Θα προτιμηθούν άνθρωποι που έχουν γνώση από marketplace σαν το ebay δηλαδή , άνθρωποι που έχουν διαθεση και πείσμα για να πετύχουν κάτι τεράστιο …

Θα μιλήσω με έναν έναν σε όλους.. και θα συμφωνήσουμε από κοινού στην μεγάλη ομάδα που θα δημιουργήσει αυτό που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια !

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!Stranger….

http://katohika.gr/