Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Να ετοιμάζεστε δια παν ενδεχόμενον…

IN PRESSΑΡΙΣΜΑΤΑ / ON ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1, 2016 AT 9:28 ΠΜ /



Δεν θέλω να αγχώσω κανέναν αλλά τις τελευταίες ώρες είχαμε τα εξής περιστατικά:

Α. Σε εκπομπή του Αυτιά κι ενώ έλεγε κάτι για τη δημόσια διοίκηση, ακούστηκε η φράση «ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς το ΔΝΤ(!)»…

Β. Ένας υπουργός, ο κ.Σταθάκης, είπε ότι το κόμμα του κέρδισε τις εκλογές και αν χρειαστεί θα το ξανακάνει.

Γ. Ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Βούτσης μπορεί να είπε ότι οι εκλογές αυτή την ώρα θα ήταν κάτι ανεύθυνο αλλά κάνει σήμερα μια επισκόπηση για τη Ζωή και τον Γιάνη.

Όχι τυχαία. Η μεν πρώτη φέρεται να τρέχει να φτιάξει κόμμα, ο δε δεύτερος έφτιαξε ήδη μια αγγλοελληνική κίνηση που παίζει επετειακά τις περσινές μαγκιές του στον Ντάισελμπλουμ,χωρίς όμως την κατάληξη που είχαν αυτές οι μαγκιές.

«Εμείς που ξέραμε πραγματικά γελάμε και κλαίμε…(σ.σ. εμείς οι υπόλοιποι μόνο κλαίμε).Το κάδρο που παρουσιάζει ο Γιάνης δεν είναι το ακριβές αλλά είναι ελκτικό και είναι σίγουρο ότι ο ίδιος το πιστεύει. Περί αυτού πρόκειται», λέει ο κ. Βούτσης.

Για να προσθέσει:«μετά το δημοψήφισμα όμως ( η Ζωή) έκανε σημεία και τέρατα, συνεδριάσεις που κρατούσαν μέχρι το πρωί, bullying, απίστευτα πράγματα που δεν είναι γνωστά».

Δ. Νωρίς το πρωί σήμερα ο Λεβέντης κάλεσε τον πρωθυπουργό να παραδώσει την εξουσία(!) και να πάμε σε Οικουμενική κυβέρνηση για να σωθεί η χώρα.

Ε. Από χτες κυκλοφορεί η φήμη ότι με εντολή πρωθυπουργού ο στρατός-δηλαδή ο Π. Καμμένος-αναλαμβάνουν ενισχυμένο ρόλο στην διαχείριση του προσφυγικού!

Συμπέρασμα:Ετοιμάστε τα εκλογικά σας βιβλιάρια.Μετά ψαχτείτε για άκρες για διαβατήριο.Φροντίστε τώρα που έχει καλό καιρό τις ελιές, το λάδι είναι βασικό. Κάντε χώρο στο κατώι και ξεκινήστε με τα βασικά.Μην πληρώνετε τα πάντα, κρατηθείτε λίγο,δώστε κανά φράγκο για φαΐ, πηγαίνετε σε κανένα φίλο με μπαρ να πιείτε δυό-τρία-πέντε-δέκα ποτά, να τον στηρίξετε. Και, φυσικά, όπως πάντα λέμε όταν φτάνουμε σε τέτοια φάση (περίπου μια φορά κάθε χρόνο, πλέον)…πάρτε κράνος, θα χρειαστεί!

η συντακτική μονάδα επαγρύπνησης

- See more at: http://www.agriniopress.gr/%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%b6%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bd-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b5%cf%87%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%bd/#sthash.L9sfA0pv.dpuf