Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Γιατί πρέπει να προετοιμαστείς ΤΩΡΑ




Είναι έξι χρόνια τώρα που σου φωνάζω συνέχεια για το θέμα προετοιμασίας και αποθήκευσης.

Τα τρολάκια και οι δήθεν σωτήρες που τους χαλάω τη σούπα, που τους κλέβω τα ψηφουλάκια που ονειρεύονται χρησιμοποιούν την αντί νόηση για να σου πουν ότι τόσο καιρό που το λέω δεν έχει γίνει κάτι κάτι… τόσο καιρό θα είχαν χαλάσει τα τρόφιμα αν τα είχατε αποθηκεύσει !!!

Θα επαναλάβω για μια ακόμα φορά την έννοια αποθήκευση και με ποιο τρόπο πρέπει να την σκέφτεστε ολοι.

Η έννοια αποθήκευση δεν είναι μόνο για την δικιά μας γενιά αλλά είναι μια συνήθεια που πρέπει αυτή τη στιγμή να μπει ακόμα και στα νηπιαγωγεία και στο δημοτικό ώστε η νέα γενιά να εκπαιδεύεται στο να είναι πάντα έτοιμη γιατί αυτός ο πολιτισμός της χέστρας θα εχει απανωτές πτώσεις μετα την πρωτη κατρακυλα …και ανά πάσα στιγμή .

Είμαι ο πρώτος που σου εξήγησα την διαδικασία ..με ποιον τρόπο θα αρχίσει να καταρρέει το δήθεν σύστημα ασφαλείας που υπηρετείς .

Ο λόγος που το να είσαι προετοιμασμένος εσύ ή τα παιδιά σου ή ακόμα και τα παιδιά των παιδιών σου η γενια σου με την επόμενη γενιά είναι γιατί ο άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή ασφάλεια και έξω απο την ανάγκη τρίτων όπως είναι η ανάγκη του να επιβιωσης μεσα στο συστημα τους … γινεται αμέσως ενας άνθρωπος ο οποίος είναι πολύ πιο απροσδιόριστος.. πράγμα που σημαίνει ότι δεν ελέγχεσαι εύκολα και δεν εκτελείς εύκολα τις εντολές που σου επιβάλλουν αν καταφερεις να εχεις μια ασφαλεια μακρια απο το συστημα τους!

Σου εχω μιλησει πρώτος για το θέμα του πως θα σταματήσουν οι διαδικασίες των μεταφορών ,πως θα σταματήσει η διαδικασία των εμπορευμάτων να έρχονται στα ράφια .

Ήδη οι αμερικάνοι βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις πλέον και ενημερώνουν τους συμπολίτες τους με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό για το πότε θα αρχίσει να υπάρχει έλλειψη νερού για το πότε και ποσο τα φορτηγά δεν θα είναι ικανά να τροφοδοτήσουν άλλο της πόλης .


Το ότι το σενάριο των επικυρίαρχων έχει αλλάξει τρεις έως τέσσερις φορές θα πρέπει πολλοί από σας να το δεχτειτε σαν δικη σας πραξη και να ειστε πολυ περηφάνοι γιατί όσο πιο πολύ πληροφορία διαμοιράζεται τόσο πολύ τα σοκ και δέος σενάριά τους τα έχουμε σταματήσει και αλλαξει .

Μία αποθήκευση σημαίνει ότι σήμερα ξεκινάω και με ένα μικρό ποσοστό που δεν το έχω ανάγκη σε κάθε αγορά μου στο σουπερμάρκετ το ονομάζω αποθηκευτική διαδικασία και σιγά-σιγά έτσι φτιάχνω χωρίς μεγάλο κόστος και δύσκολη οικονομική πιεση την αποθήκη μου και στην πορεία έχω πολύ καλή διαχείριση αποθήκης και το κεφάλαιο το συνολικό που επένδυσα δεν το ξανα σπαταλάω πότε με το να χρησιμοποιώ από την αποθήκη μου τα οποιαδήποτε προϊόντα είναι έτοιμα να λήξουν και να τα αντικατάστω ξανά απο την αρχή… με αυτόν τον τρόπο το αρχικό κεφάλαιο παραμένει σταθερό και δεν είναι ένα μείον κάθε χρόνο στην οικογένειά μας .Δηλαδη προς τους ηλιθιους οπαδους σωτηρων,…μια σωστη αποθηκη ποτε δεν ληγει ..ποτε δεν κοστιζει παραπανω απο την αρχικη επενδυση …μιας και τρεφομαστε μεσω απο αυτην!

Όταν μπεις στη διαδικασία να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να επιβιώσεις εξη μηνες, ένα χρόνο, δύο χρόνια ακόμα κι για αυτούς που θα καταφέρουν να μπούνε στην αυτάρκεια τροφής με μέσα όπως είναι η γεωργική συναιτεριστικη εργασία ..(πραγμα που σα ς το λεω χρονια να το κανετε ολοι) ..οταν λοιπον μπεις σε αυτη την διαδικασια … τότε μόνο θα μπορείς να πεις και να καταλάβεις και να αισθανθείς την έννοια της ελευθερίας και τότε μόνο θα αρχίσεις να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου τι πραγματικά θέλει,τι πραγματικά δέχεται, τι πραγματικά σκέφτεται και τι πραγματικά αποφασίζει…!!!! για όσο καιρό σου ελέγχουν την τροφή και τη διαδικασία επιβίωσης σου οι απόφασεις σου δεν είναι δικές σου αλλά ανήκουν ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ!!

Μην αφηνεις αλλο οσους σερνονται να σε επηρεαζουν με την αντινοηση τους …σκοτωσε το φιδι πατωντας το στο στομα του!!

Stranger