Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Αλληλέγγυες ή @γ@μητες ;… Για να ξέρουμε όταν γίνει το μπαμ ποιους να σώνουμε!!!





Που να το πιάσω το θέμα ; Να εξηγήσω ότι δεν είναι κάποιος ρατσιστής όταν κατανοεί ότι άλλο πρόσφυγας και άλλο λαθροεποικος;

Να εξηγήσω ότι ο πρόσφυγας τρέχει μακριά από τον πόλεμο σε χώρα δίπλα στα σύνορα του και δεν κάνει ένα ταξίδι χιλιάδων χιλιόμετρων (χορηγούμενο) … και με κίνδυνο πνιγμού ενώ έχει δρομολόγιο να φτάσει με ασφάλεια σε χώρα με τα πόδια!

Να πω ότι είναι το 95% νέοι ..(ριψασπιδες στην χώρα τους;ΟΧΙ) …ετοιμοπόλεμοι …με σχέδιο και στόχο την μουσουλμανοποιηση της Ευρώπης…..ένα καταληκτικό σχέδιο κατακτητικου Πολέμου …που σε 50 χρόνια από σήμερα θα διδάσκεται σε στρατιωτικές σχολές,,,,…τι να πω που δεν έχει ειπωθεί ώστε να μπορέσω να κάνω ανθρώπους σαν τους παρακάτω να κατανοήσουν ..πόσο η κ@υλα τους … προδίδει την χώρα!!

Η επιφάνεια … η ταμπέλα… η ανωριμότητα … η μετριότητα… τι άλλο να χώσω … το κλασικό δείγμα ανθρώπων που ψηφίζει σήμερα…η κλασική πλέμπα και γκογιμ …που αποφασίζει λόγω πλειονότητας….στην δημοκρατία του πολιτισμού της χεστρας !!!

Το κοριτσάκι αυτό ..εργαζόμενη και Έλλην φορολογούμενος ..βρήκε μια νέα Ζωή στο να γίνει αλληλέγγυα … και να «βοηθήσει» τους καημενους πρόσφυγες…! Τι συγκινητικό να βλέπεις νέους … ευαίσθητους….που μάλλον την ευαισθησία δεν την έβγαλαν για κάποιον Έλληνα που πεινάει/…..η για κάποιον συνάδελφο που τον έφαγε το πλεονάζων προσωπικό και τον έστειλαν στην ανεργία …κοκ κοκ κοκ!




Δεν έχω να πω πολλά…μάλλον έχω αλλά δεν θέλω… δεν είναι εύκολο να βρεις τον τρόπο να δείξεις σε έναν άνθρωπο ότι μερικά πράγματα μπορεί να είναι οντος σοβαρά πάρα την ανικανότητα του να τα καταλάβει …!!!


Πόσοι σαν και την κοπελίτσα; Χιλιάδες ..δεκάδες χιλιάδες… ελαφριοί με το θέμα μυαλού… και επίγνωσης… πράττουν… δηλώνουν … αποφασίζουν…χωρίς η παραμικρη εγκεφαλική λειτουργία να πάρει μέρος !


Αναρωτιέσαι γιατί μας κυβερνούν εκατοντάδες χρόνια οι Εβραίοι…; Γιατί δεν ξεσηκωνόμαστε;… γιατί είμαστε σε απραξία ;…Μα υπάρχει ενδιάμεσα σε όσους αφυπνίστηκαν και τους εχθρούς .. ένα στρωμα από ανεγκέφαλα ρομπότ!!!!!!!!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ