Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν λύσεις …
..είναι ότι αν τολμήσεις και δηλώσεις τις προθέσεις σου
να φέρεις τις λύσεις τότε μονομιάς οι πιθανότητες σου να βρεθείς σε θέση με ισχύ ώστε να πράξεις τις λύσεις μειώνονται στο ελάχιστο!

Είναι τεράστιο το λαγούμι του Λάγου… η κρυφή κοινωνία που ζεις ..και οι κρυφοί δεσμώτες της εξέλιξης σου!

Μην ζητάς να έρθει ο ένας … γιατί και εδώ να είναι ..σε αυτή την σαπίλα δεν μπορεί να κάνει κάτι πάρα να κρυφτεί και να περιμένει…. να καθαρίσεις τον στάβλο σου!


Εσύ πρέπει να φέρεις τον καθαρό ιδεολόγο με καρδία και δικαιοσύνη παιδιού ..όταν πρώτα θα έχεις καταρρίψει κάθε ταμπέλα…κάθε συμφέρον ..κάθε όνειρο που σου έδωσαν άλλοι!Μόνο όταν ξυπνήσεις νέες αξιες και ανάγκες θα έχεις Ελπίδα να ελευθερωθείς! Αν οι αξίες σου συνεχίσουν να μετριούνται σε χρήμα …τότε είσαι καταδικασμένος να παραμείνεις Σκλάβος εσύ και οι απόγονοι σου !

Αν δεν μπορείς να δεις αυτή την αλήθεια ..ότι ο στίβος μάχης που σε έβαλαν να πολεμάς για τα ιδανικά σου είναι …δικός τους… και σε όποια μεριά και αν φτάσεις νικητές είναι πάντα αυτοί..τότε τσάμπα σπαταλάω τα λόγια μου!

Αν δεν δεις την Ζωή σαν την μεγαλύτερη αξία..και τον χρόνο σαν το πολυτιμότερο αγαθό αλλά προτιμήσεις έναντι στην όποια τιμή έχει κάθε ζωγραφιστό χαρτάκι ..να τηρείς σιγή ιχθύος στα εγκλήματα τους κατά της ζωής και του ανθρωπίνου χρόνου…τότε είσαι καταραμένος ..τουλάχιστον από μένα με την πιο βαριά κατάρα που μπορεί η καρδιά μου να ζητήσει!

Η απλότητα είναι ο μόνος δρόμος να βρεις την αλήθεια … και στον κήπο της Ζωής μας πήξαμε από τα αγριόχορτα των δικαιολογιών… Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος και Έλληνας ..τότε καταδίκασε τώρα αυτό τον πολιτισμό που δεν σέβεται την Ζωή και τον χρόνο τον συνανθρώπων σου!

Οποιοσδήποτε άλλος διαχωρισμός είτε ομάδα είτε ιδέα σε κάνει να μην ενώνεσαι σε αυτόν τον αγώνα …είναι άλλη μια προδοσία σου ενάντια στην ουσία και την αλήθεια !

Θα συνεχίσεις το καραγκιοζιλίκι ότι είναι όλα δύσκολα και άλυτα ; Θα δικαιολογηθεις και άλλο με προτάσεις και λόγια ακαταλαβίστικα που δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο για να σε κρατάνε σε απραξία; Θα τους αφήσεις ακόμα να σκοτώνουν στο ονομα της Ειρήνης και να κλέβουν τον χρόνο στο όνομα του χρέους που οι ίδιοι δημιουργούν;

Αν ναι ..ΣΕ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ!

Stranger..