Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Θέσεις Μάχης Λάβατε !






Δεν εισαι ίδιος με τους άλλους και το γνωρίζεις ! Δεν κοιμήθηκες , δεν σε κορόιδεψαν , το είδες να έρχεται ,παλεψες να αφυπνίσεις και άλλους ..και γενικά είσαι έτοιμος και γνωρίζεις την συνέχεια σαν να το έχεις δει σε ταινία!

Η φωνή μου η οι ιδέες μου δεν σου φάνηκαν τόσο απόμακρες μόλις για πρώτη φορα με άκουσες η με διάβασες … ήταν κάτι σαν να σου θύμιζε ένα παλιό παραμύθι που μια φωνή σου έλεγε ..σε έναν χρόνο που δεν μπορείς να προσδιορίσεις πότε ήταν!

Οι άλλοι γύρω σου πολλές φορές σε κοιτούν και απορούν αν είσαι από εδώ η αν έχεις φύγει για αλλού !

Αυτή την στιγμή που μιλάμε αυτοί που κατανόησαν και γνωρίζουν τι έρχεται είναι ένα πολύ μικρο ποσοστό του συνόλου!

Ακόμα όμως και αν αρκετοί κατανόησαν ..δεν φτάνει ! Το ίντερνετ σαν μέσο δεν φτάνει …μιας και ο μεγαλύτερος πληθυσμός είναι έξω από το ίντερνετ!

Βιώνουμε έναν πόλεμο πληροφορίας και συνείδησις …έναν αμείλικτο πόλεμο που πιέζει την απλή συνείδηση των ανθρώπων να δεχτεί καταστάσεις και αδικίες σαν την μόνη λύση !Πιέζει η υπεροντοτητα πληροφορίας το ανθρωπινο ψυχισμό να δεχτεί αλλαγές που θα ταρακουνήσουν την ύπαρξη του!!

Τι θα κάνεις για αυτό ; Θα τους αφήσεις όλους όσους ντύθηκαν το σκοτάδι να πάρουν δικούς μας μαζί τους από άγνοια;

Αν αύριο συμβεί ένα τεράστιο γεγονός , ένα τερατώδες γεγονός ..γνωρίζεις που και με ποιον θα συναντηθείς για να κάνεις τα επόμενα βήματα;

Αν αύριο ένα γεγονός έριχνε ακόμα και το ίντερνετ έχεις τον τρόπο να συναντηθείς με την ομάδα σου… τους δικούς σου σίγουρους ανθρώπους που θα σταθούν δίπλα σου και δεν θα πουλήσουν εσένα αλλά και τις κοινές αξίες σας;

Γνωρίζεις πολλούς ανθρώπους σαν εσένα ; Νομίζεις ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα;

Υπάρχουν και μάλιστα πολύ πιο πολλοί από όλους οσους έχουν μαζευτεί στο ίντερνετ !

Και επειδή δείχνεις μεν να κατανοείς αλλά ταυτόχρονα να μην έχεις ιδέα τι σημαίνει στρατηγικός πόλεμος αναγκάζομαι να περάσω σε «εντολές» σε κοινή θέα !!

Κάθε πόλη , κάθε Δήμος και ιδίως τώρα που άλλαξαν με το Καλλικράτη έχει μέσα του το κατάλληλο δυναμικό ανθρώπων που μπορούν να αλλάξουν μια παγιωμένη κατάσταση η μια σίγουρη ήττα !!

Δεν γνωρίζεις αυτό το δυναμικό γιατί απλά επελεξες να έχεις πιο πολύ την επαφή σου μέσα από το ίντερνετ…που ναι μεν έκανε καλή μαγιά σε ανθρώπους να ενωθούν αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι είναι έξω από το ίντερνετ!

Κάθε πόλη έχει παλαιά κτίρια … τα πιο παλαιά κτίρια είναι σε όλους γνωστά ..και επειδή στερουμαστε συστήματος επικοινωνίας ….θα πρέπει συνέχεια να ευφευρουμε τρόπους και κωδικες επικοινωνίας που βαστούν μέσα στο χρόνο σαν μόνιμοι φάροι!

Μπορεί να μην έχουμε τα εργαλεία που έχει ο εχθρός μας αλλά σίγουρα έχουμε πολύ μεγαλύτερη νόηση … !


Θέλω από σήμερα όλοι σας ..όλοι εσείς που κατανοητε το αύριο ..να ξεκινήσετε να παροτρύνεται τους Έλληνες πατριώτες …που δεν έχουν ταμπέλα ..πέραν την αγάπη της Ελλάδας και της ελευθεριας… που είναι άνθρωποι που ξύπνησαν μέσα στον πλανήτη φυλακή …να καλέσετε όλους …όλοι με όλους … να βρίσκονται σε παλαιά κτιρια της πόλης τους!

…Οι ΕΛΛΗΝΕΣ συναντιούνται και γνωρίζονται με σκοπό της θέσεις σε νέες αξίες και ιδανικά …με σκοπό να γνωρίζουν ποια είναι η αδελφή ψυχή για τον ίδιο πόλεμο που θα σταθεί δίπλα τους!

Όσοι από εσάς γνωρίζεται το Σχέδιο Αχιλλέας και το έχετε μέσα σας …μπορείτε πλέον να το ενημερώνετε στόμα με στόμα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν ίντερνετ!

Για να ξεκινήσει σωστά αυτό ..και άμεσα πριν μας πιάσουν μέσα στο σπίτι με τα πληκτρολόγια στο χερι …θα πρέπει από σήμερα κιόλας να το λέτε στον διπλανό σας … στον γείτονα σας ..ακόμα και στον συνεπιβάτη σας στα μέσα μαζικής μεταφοράς!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΘΕΣ ΠΟΛΗΣ …

Φυσικά και μπορείτε στην πόλη σας να το κάνετε ο καθένας με τον δικό του τρόπο και χρόνο….

Σύντομα οι αντίπαλοι θα δημιουργήσουν ένα τεράστιο γεγονός … ΤΕΡΑΣΤΙΟ ώστε να εκμεταλλευτούν την σπανιότητα του και την αγριότητα του ….

Θα πρέπει πλέον να κατανοησεις ότι ο μαυροψυχης δεν είναι μια φανταστική εννοια …δεν είναι ένα παραμυθακι άλλα μια σκληρή πραγματικότητα …που χρειαζεται πολλά παραπάνω από ιντερνετικες φιλίες για να νικηθεί!

Το άτακτο και το χαώδες είναι μια μικρή προστασία σου ..η κοινές αποδοχές σου σε αξίες -ιδανικά είναι αυτό που θα σε ενώνει!

Βγες να συναντήσεις τις όμοιες ψυχές …είσαστε εδώ για τον ίδιο λόγο !

Μην αφήσεις άλλους στο σκοτάδι από άγνοια … αρκετούς μας πήραν!

Φροντίζω μέχρι σήμερα να έχω πάντα καβατζα χρόνο για να προλαβαίνουμε… αλλά τώρα πρέπει να βγεις έξω!

ΒΓΕΣ ΕΞΩ !

ΚΑΘΕ ΠΑΛΑΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙΣ …ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ !

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ..

Η πόλη είναι μια οντότητα , η Αθήνα είναι μια πανίσχυρη πόλη ..πολύ δυνατά προστατευόμενη !

Κάθε σημείο , κάθε γωνία, κάθε ευθεία είναι ένας μαθηματικός λόγος … !

Δονούνται τα σημεία , κάθε κύτταρο της ζωντανής πόλης εχει την δυνατότητα με το φως που κουβαλά να την προστατέψει πιο πολύ … !

Μπορεί το φως της νόησης σου .. ο λόγος σου ο μαθηματικός να είναι η αιτία που η πολη θα ξυπνήσει!

Πολλά σημεία δόνησης μαζί κάνουν μια πολη να λάμπει …να φοράει της ασπίδα της … να σηκώνεται!

ΒΓΕΣ ΕΞΩ Η ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ … Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…ΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ …

Stranger….Κάπου εκεί θα είμαι και εγώ ντυμένος το απροσδιόριστο και το ανύπαρκτο ..έτσι όπως επέλεξα να ξεκινήσω αυτή την μάχη!

ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΗ *..ΠΑΛΑΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ….ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΤΙΡΙΑ …. ΚΤΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΗΜΩΝ Η ΚΟΙΝΩΤΗΤΩΝ !