Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Πως να στο πω να το πάρεις ήρεμα ..;

Κοίτα ...σου έχει τύχει ποτέ να ξέρεις κάτι άσχημο για ένα φιλαράκο και να μην ξέρεις πως να του το φέρεις;
Ε καμία σχέση .... εδώ είναι τρις χειρότερο!
Γενικά στην Ζωή μου επιλέγω το χιούμορ για να περνάω την όποια κατάσταση , μάλλον δεν το επιλέγω αυτό με έχει επιλέξει και εγώ συμμετέχω μη μπορώντας να κάνω και πολλά!
Και καλό είναι και εσύ να αρχίσεις να τα βλέπεις όλα με την αστεία τους πλευρά πια , να γελάς και να διασκεδάζεις όσο μπορείς το συμπαντικο χιούμορ ...που πολλές φορές είναι λίγο μαύρο αλλά τι να κάνεις και εσύ;
Σαν το ανέκδοτο που ο άλλος πήγε στον γιατρό επειδή στο μέτωπο του είχε φυτρώσει ένα πέος ...και ο γιατρός τον συμβούλευε να ξεκινήσει τα ταξίδια ...ώστε να προλάβει να δει όσα μπορεί περισσότερα πριν φυτρώσουν και οι όρχεις και δεν ξαναδεί μετά τίποτα στην Ζωή του!
Κάπως έτσι είμαστε αυτή την στιγμή...για αυτό σου λεω γέλα ...γέλα με την καρδιά σου!
Πολλοί συνάνθρωποι μας πιστεύουν ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι απλά στιγμές ολίσθησης της ανθρώπινης λογικής και ευπρέπειας και ότι αν ανασυνταχθεί η ανθρωπότητα θα ξαναμπεί σε σωστά καλούπια και μονοπάτια!
Βέβαια ξεχνούν το κάθε πέρσι και καλύτερα και ότι η ανθρώπινη ιστορία μας δείχνει ότι όσο "μπροστά" στον χρόνο βαδίζουμε τόσο πιο έντονες και δυσλειτουργικές καταστάσεις καλούμαστε να λύσουμε!
ΔΕν θα σου μιλήσω πολιτικά καθόλου , θα ήταν σαν να ήθελα να σου λύσω το θέμα της ελεύθερης ενέργειας και να χρησιμοποιούσα μαθηματικά Δευτέρας δημοτικού για να σε κάνω να δεις την εξίσωση!
Η πολιτική ανήκει στο επίπεδο υπνωτισμού του απόλυτου ζώου! Και επί της ουσίας δεν έχει καμία σχέση με το ουσιαστικό μας πρόβλημα!
Το οποίο θα μου πεις ποιο είναι ρε άγνωστε ... ; Αν και στο έχω δείξει με χίλιους τρόπους για άλλη μια φορά θα προσπαθήσω να στο αναλύσω!
Το πρόβλημα είναι όλα όσα άφησες να μπουν μέσα σου σαν αλήθεια !! Το πρόβλημα λοιπόν κατοικεί μέσα σου ...κατά κάποιο τρόπο είσαι εσύ ..!!
Δεν το έπλεξες εσύ , άλλοι μαέστροι γνωρίζουν πως να στο κάνουν αυτό !!
Κάθε σου όνειρο , κάθε σου φόβος , κάθε σου αγωνία , κάθε σου θέση είναι δημιούργημα ενός συστήματος προπαγάνδας που σε βομβαρδίζει από τα παιδικά σου χρόνια !
Τα μη ,τα όχι ,τα δεν πρέπει είναι απόλυτα συνυφασμένα με την κάθε εποχή και τις ανάλογες απαιτήσεις τις εποχής που γεννήθηκες !
Αν σε ήθελαν πιο νωρίς να είσαι σε μεγαλύτερη ψυχολογική καταπίεση και ανασφάλεια τότε πιο νωρίς θα είχαν έρθει τα γεγονότα και οι πληροφορίες που σήμερα εμείς πχ δεν αφήνουμε να πάνε μόνα τους τα παιδιά μας μέχρι το περίπτερο!
Μη ..μη ..μη βγάλεις άχνα ...ούτε λέξη ...ούτε κιχ...!
Όπως το ακούς ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΟΜΠΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ!
Μέσα μας υπάρχει μια δομή από αρχιερατικά δομημένες απόψεις ,πεποιθήσεις , πίστη κοκ... !
Μέσα μας υπάρχουν όρια που ανάλογα την αγορά που ζούμε αποδομουνται η δημιουργούνται!
Αν ήσουν μουσουλμάνος δεν θα τολμούσες να φορέσεις πραντα και 11ποντη γόβα ..και ταυτόχρονα να είσαι αξύριστος και να σε λένε βαγγο!
Εδώ στην γη της ελευθερίας μπορείς ... αλλά από την απέναντι πλευρά του καθρέφτη βλέπεις σήμερα να τους αμολανε από της ταράτσες !!
Το ότι εσύ πιστεύεις ότι ο δικός σου ο Θεός είναι της Ειρήνης και οι άλλοι πιστεύουν μόνο σε ένα ιερό πόλεμο δεν είναι τυχαία φυτεμένο !!
Να μην ξεχνάμε ότι ένα κοπάδι , μια ανθρωποφαρμα αυτού του βεληνεκούς...Ουαου ένας πλανήτης ολόκληρος μια στάνη ...θα ήθελε και εξελιγμένη μέθοδο συγκομιδής !
Θα ήταν πολύ δύσκολο να έσκαγαν ξαφνικά τίποτα διαστημικοί με κάτι σκάφη νααα ...και να κατεβαίνουν με την ποδιά του χασάπη και να σου λέγανε περάστε ήρθε η εποχή σας!!!
Μέσα σου είναι ο χασάπης και το τέλος σου!
Ποιο εξελιγμένο και σικ δεν είναι να έχεις φορμαρει , σχεδιάσει , προγραμματίσει το ζωντανό σου να είναι εκεί που πρέπει όταν πρέπει και να ζητάει το αίμα μόνο του;
Νομίζω μακράν θα επέλεγες αν ήσουν ένας διαγαλαξιακος φαρμερ την δεύτερη μέθοδο, είσαι αόρατος αρχή , το λάθος πέφτει πάντα στο μοσχάρι , εσύ περισυλλέγεις κάθε ας πούμε 25920 χρόνια την συγκομιδή σου!
Που φτάσαμε φιλε μου λοιπόν; Φτάσαμε στο αν είσαι αυτή την στιγμή στο ψάξιμο του τι φταίει και αυτός ο ντουνιάς μουρλαθηκε τρέχα να βρεις έναν καθρέφτη και κοίτα μέσα!!
Έχουμε μέσα μας προγραμματισμένη την διαδικασία συγκομιδής μας ! Και όχι μόνο .....μπρρρρρ!
Έχουμε μέσα μας το σενάριο , που με την πεποίθηση-πίστη μας το κάνουμε εμείς πραγματικότητα!
Ξανά , ..ξυπνάς ... και μια αόρατη φωνή σου λέει μέσα σου ....μια νέα σκατομερα ξεκινα!!..Πιθανότητες η μέρα να είναι άνευ βροχής από σκατά μηδενικές !!
Ξυπνάς και το λες κάθε μέρα... η πεποίθηση έχει γίνει πλέον εντολή και η μήτρα ακούει το παιδί της!Σκατοπαιδο στην προκειμένη....
Ξυπνάς και ζεις μια Ζωή όπου αναμένεις τον Μεσσία έπειτα από τον αντίχριστο όπου θα πάρουμε την πόλη εκεί που θα κολυμπήσει το μοσχάρι στο αίμα!
Μαζί σου ξυπνάνε πολλοί τέτοιοι εγκέφαλοι κάθε μέρα με τον ίδιο προγραμματισμό !!!... συμβαίνει ένα γεγονός που μοιάζει με τον προγραμματισμό σου και εσύ λοκαρεις στόχο κανονικά ... σαν χιλιοφορεμένη κάλτσα που την πέταξαν στο τοίχο και κόλλησε ανάμεσα στην μοναξιά της και την βρώμα της!
Στοχεύουμε με βάση τις πεποιθήσεις μας και αυτό είναι ο προγραμματισμός μας !
Μιμουμαστε την μαμά και τον μπαμπά ακόμα και όταν έχουμε γίνει μωρα 45 χρονών με τρίχα αρκούδας και σώβρακο μπρος κίτρινο και πίσω καφέ!

Τι πέρασε ο μπαμπάς ζόρια ...και εμείς στα ζόρια ...τι πέρασε η μαμά ..στενοχώριες και εμείς στενοχώριες ...θέλει πολύ μεγάλη δύναμη και γνώση να απογαλακτιστείς και να δημιουργήσεις τον δικό σου κόσμο ! Φαντάσου τώρα αν αντι για μπαμπά και μαμά να είσαι μια κάλτσα κολλημένη στον τοίχο ... που το μόνο που γνωρίζεις είναι τα δυο πόδια που την πατάνε μια Ζωή ..πόσο δύσκολο είναι να απογαλακτιστείς από τον προγραμματισμό σου για την συγκομιδή!
Τώρα είναι η στιγμή που η μπιχλα χάνει την δύναμη της και η κάλτσα γλιστρά αργά αργά προς την Ελευθερία της ....στο πάτωμα! Είναι το πάτωμα η Ελευθερία σου ; είναι το μη Χείρων βέλτιστο αυτό που γεννήθηκες να έχεις;
Είμαστε όντα με απίστευτες δυνατότητες και μεγάλες κρυφές από εμάς δυνάμεις ...για αυτό τον λόγο γύρω μας πέραν της εκπαιδευσης μας έχουν στηθεί όπλα που προσπαθούν να μειώσουν το ενεργειακό μας δυναμικό.... προσπαθούν να επιβάλουν στην κάλτσα το πάτωμα!
Από τα κινητά μέχρι τα καπάκια το πόλεων που σου περνάνε απαρατήρητα βομβαρδίζεσαι με συχνότητες που σε καθιστούν συνέχεια να μην θες να βρεις το άλλο ταίρι σου.... την άλλη κάλτσα !
Το άλλο ταίρι σου εδώ είναι ο εαυτός σου , η πραγματική σου κατάσταση ειρήνης και ευδαιμονίας , η πραγματική σου φορτισμένη στο φουλ μπαταρία !
Χωρίς να μπορείς να βρεις το ταίρι σου δεν θα μπορέσεις ποτέ να σηκωθείς από το πάτωμα !!
Υπολογίζω ότι το ματριξ μας αφήνει όλους να έχουμε κάθε μέρα διαχειρίσιμο το 10% της πραγματικής μας ενέργειας ..και η διάφορα του 11 με το 10..πίστεψε με φωτίζει μια πόλη η τουλάχιστον κάνει μια κάλτσα να φαντάζει σαν ένα σέξι δικτυωτό καλσόν !!
Κοίτα στον καθρέφτη σου ..τι βλέπεις ; Έναν άνθρωπο που μέσα του έχει έναν ολόκληρο κόσμο αλλά κρύβεται πίσω από ένα σακί δέρματος και κάποια μάτια που κοιτάνε εγκλωβισμένα !
Δεν είσαι ένας άνθρωπος που ψάχνει να βρει τον αγγελικό του εαυτό...είσαι ένας άγγελος που φοράς έναν άνθρωπο .... για να βιώσεις την αλήθεια εδώ και να δεις πως μπορείς να το νικήσεις !
Εγώ,εσύ, όλοι μας είμαστε φυλακισμένοι στην ίδια συχνότητα ,έχουμε απίστευτα κοινά σημεία , κοινές φιλοδοξίες , κοινούς στόχους ! Ψάχνουμε απεγνωσμένα την χαρά , την ευτυχία , την ξεγνοιασιά ...
Μόνο που το ψάχνουμε λάθος και χρησιμοποιούμε τον πρώτο κανόνα που μας φύτεψε ο φαρμερ για να μας ελέγχει ...χρησιμοποιούμε το εγώ ... μα δεν υπάρχει το εγώ αν είσαι μια ακόμα κάλτσα κολλημένη στο τοίχο!
ΟΛα έχουν να κάνουν με το πόσο έχεις αντιληφθεί την θέση σου , την ειλικρινή θέση σου στην απειροτητα του σύμπαντος !
Αν έχεις αντιληφθεί το ποσο μεγάλο είναι το παιχνίδι και πόσο μεγάλος ο φαρμερ τότε θα συμφωνήσεις μαζί μου! Αν όμως είσαι με την μούρη στο τοίχο και πιστεύεις για σένα ότι μια μέρα θα κάνεις σχέση ερωτική με την οδοντόβουρτσα δίπλα σου και όλοι οι γύρω γύρω .... το καλαθάκι με τα χαρτιά ..το σαμπουάν .. το σώβρακο στο πάτωμα ...θα φωνάζουν είσαι μεγάλος ..είσαι ήρωας είσαι νικητής ....τότε αγαπημένη μου κάλτσα ..ξεκίνα να γελάς ...γέλα όσο ποιο δυνατά μπορείς ....γιατί και εσύ έχεις δίκιο και εγώ!!!
Stranger...

ΠΗΓΗ