Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Μια σκέψη που θέλω να κρατήσεις ..

Μια σκέψη που θέλω να κρατήσεις ..



..Όταν είσαι ένας λαός που έχεις μια γλώσσα που επηρεάζει το σύμπαν !
..Όταν η ιστορία σου είναι άρρητα συνδεόμενη με την εξέλιξη του πλανήτη!
..Όταν το πνεύμα σου έχει φωτίσει τον κόσμο της φυλακής που ζούμε!
..Όταν έχεις αλλάξει την συνείδηση και την εξέλιξη όλων των άλλων "πολιτισμών" πάνω στην γη !
Είναι λογικό να έχεις εχθρούς , αιωνίους εχθρούς , εχθρούς που ζουν μόνο και μόνο για να σε πληγώσουν, εχθρούς που το μίσος τους είναι άσβεστο γιατί θέλουν να διοικήσουν την δική σου πλάση , το δικό σου δημιούργημα , την δίκη σου εννοιολογική τοποθεσία!
Ο εχθρός σου είναι όχι μόνο θυμωμένος αλλά ορκισμένος να σταματήσει την πορεία της εξέλιξης που έδωσες σε αυτή την πραγματικότητα ! Δεν μιλάω για την εξέλιξη που σήμερα βλέπουμε και όλοι αναρωτιόμαστε που παει αυτός ο κόσμος...μιλάω για τις βάσεις για τις δομές και για το πνεύμα που μπορεί ο καθε άνθρωπος σήμερα να ανατρέξει και να κατανοήσει πως γκρεμίζεται αυτός ο κόσμος αν μέσα σε αυτόν δεν υπάρχουν τα ελληνικά ιδεώδη!
Το βλέπουμε γύρω μας κάθε μέρα, βλέπουμε γύρω μας τον εχθρό του ελληνισμού να κάνει πράξη το αντι ..να κάνει αντίπραξη στην δημιουργία ..στο μαθηματικό συνεχές ...στην ομορφιά της ισορροπίας ...βλέπουμε τον εχθρό να θέλει την τάξη μέσα στο χάος και αυτό φτάνει να κατανοήσουμε ότι η σκούφια του σε θέμα ευφυΐας είναι πολύ χαμηλή!
Το χάος είναι χάος για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να κατανοήσουν τον μη νόμο που το διακατέχει , το χάος είναι ασυνάρτητο για τους ασυνάρτητους και πέραν κάθε λογικής για αυτούς που έχουν ελληνικό νου !
Το χάος είναι η Ζωή , η ελεύθερη έκφραση , η δημιουργία, η τυχαιότητα , η εξέλιξη...η τάξη μέσα σε αυτό είναι η εντροπία ..είναι ο θάνατος !
Ο εχθρός λοιπόν θέλει να θανατώσει το δημιούργημα της ελληνικής ιδέας ... γιατί είναι δημιούργημα ελληνικό! Γιατί η μήτρα ακούει την ιδέα και την υλοποιεί ....και αν η ιδέα είναι απόλυτα μαθηματική ..από την γλώσσα της μέχρι την εκφορά της ..τότε το δημιούργημα σου ανήκει....εσύ το έκανες να λάμψη μέσα στο αόριστον ...μέσα στο άπειρο και το μη υπαρκτό εσύ ήσουν η αιτία της δημιουργίας!
Αλλά το πήγα μακριά και την σκέψη ακόμα δεν την είπα... ώστε να την κρατήσεις !
Έχεις αναφορές ιστορίας που λειτουργούν σαν άγκυρες χρόνου , σαν συνδέσεις με αόρατο καλώδιο του dna σου με τις στιγμές που το πνεύμα σου και ηθική σου έφτασαν κοντά στην Πηγή !
Αυτές οι στιγμές είναι η μπριζα , το στικακι που σε συνδέει με ότι σε έκαναν να ξεχάσεις μέχρι σήμερα !
Όταν θα θέλουν λοιπόν να σε πληγώνουν στο επίπεδο που τολμούν να διεξάγουν την αόρατη μάχη σου θα επιλέγουν πάντα μέσα στις κύριες επιθέσεις τους τις χρονικές στιγμές που εισαι συνδεόμενος με τον χρόνο και την ιστορία σου!
Κάθε γιορτή του ελληνισμού είναι μια ακόμα πύλη γεγονότων! Δεν στο λέω να πιστεύεις ότι αύριο θα τολμήσουν κάτι..μπορεί ναι μπορεί και όχι ...στο λέω να το έχεις μέσα σου σαν σκέψη ..ότι τις μεγάλες κινήσεις στο να σε νικήσουν στο επίπεδο συνείδησης ....στο επίπεδο του εννοιολογικού Πολέμου ...πάντα θα τις κάνουν στις μεγάλες γιορτές σου ...! Σημείωσε το..!