Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Αδερφια, μετα λυπης μου διαπιστωνω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ


«Αδερφια, μετα λυπης μου διαπιστωνω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ εναντιων του πρωθυπουργου και της αποφασης του ΟΧΙ. Εχουν σπειρει τεραστια καταστροφολογια, αναφερονται συνεχεια στις συνταξεις, σε συγκρισεις με Αλβανια, Βουλγαρια και Ζιμπαμπουε και δυστηχως απο επικοινωνια με αλλους γνωστους μου οι οποιοι εργαζονται σε εταιρειες με νεα κυριως ατομα, πολλοι ειναι αυτοι που δυστηχως μαλλον θα το ριξουν ΝΑΙ.

Βλεπωντας αυτα κατανοουμε ολοι μας οτι δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη προβοκατσια οταν αυτο γινεται στο μεγιστο βαθμο απο τον διαβολο που εχει τα κερατα πανω στα κεραμιδια και βρισκεται στα σπιτια ολων. Το χειροτερο δε ειναι οι λεκτικες συγκρουσεις το οποιο αργα αλλα σταθερα δημιουργει ενα διχασμο αναμεσα μας. Και ολα αυτα ημερα Τριτη, οταν απομενουν ακομη 5 ημερες οι οποιες λογω φορτισης θα φανταζουν μηνας.

Τα ΜΜΕ δυστηχως φαινεται να μην αναγνωριζουν οτι ο Αλεξης Τσιπρας ειναι ο πρωθυπουργος της χωρας (καλως ή κακως) και φερονται σαν στην θεση του να αναγνωριζουν τους εξω. ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Αντι να κοιταξουν την χωρα τους το μονο που κοιταν και αναφερουν ειναι τα ξενα δημοσιευματα και το τι οι εχθροι μας λενε για εμας. ΑΙΣΧΟΣ! Τονιζουν συνεχως την απελπισια του κοσμου, που απο πρωτη αποψη εγω εξω δεν την βλεπω. Καφεδακια πινουν ακομη και οι γεροι… (δεν λεω προς Θεου οτι καποιοι δεν εχουν σοβαρο προβλημα). Αναφερονται επισης στο οτι στα χωρια δεν υπαρχουν ΑΤΜ και αλλα τετοια οταν ενω οντως ειναι αληθεια, ο χωριατης (και συγχωρεστε την εκφραση μου, δεν ειναι υποτιμητικη) πολυ που χεστηκε οταν αυτα που τρωει καθημερινα, το τυρι, το λαχανικο του και το κρεας, προερχονται απο τα λιγοστα ζωα ή κηπους που εχει.

Η ψυχολογικη πιεση προς τον απλο πολιτη ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, η συμπεριφορα του εν τελη θα γινει καθοδηγουμενη απο τους προδοτες τους δημοσιογραφους. Αντε τωρα να αλλαξεις τα μυαλα καποιων στο +5. Δηλαδη στο τελος θα ξεχασω και ο ιδιος αυτα που ξερω και πιστευω.


Δυστηχως ομως ο Ελληνας…ΔΥΣΤΗΧΩΣ…εχασε την ψυχη του τα τελευταια χρονια (οχι ολοι, πολλοι πολλοι ομως) τον φαγανε οι μοστρες και πως θα παρει ενα τηλεφωνο 700-800 ευρω χωρις να ξερει να το χρησιμοποιει και απλα για να μπει στο ματι του γειτονα ή να το αφηνει επανω στο τραπεζι στην καφετερια για να νοιωσει καποιος. ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. «Πως θα κανω παιδια μεσα στην κριση» ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Αρα εγω ειμαι μαλακας που μεσα στην κριση εκανα 3 παιδια τα οποια μεγαλωνουν με πολυ αγαπη, λιγοστα πραγματα και ανυπαρκτες διακοπες. Τα βλεπω ομως και γελαν και ειναι χαρουμενα. ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΤ ΣΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK!!! META TI? ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ, ΜΟΝΟΣ, ΑΨΥΧΟΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ 1-2 ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ!

Οι στιγμες ειναι οντως ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, θεατρο ή ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Σας παρακαλω ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ, να σκεφτειται αν ειναι να ψηφισετε ΝΑΙ, να αναλογιστειτε αν σας αρεσει να θεωρειστε ΔΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ μεσα στην ανεση των πολυτελων φυλακων σας (που και αυτες συντομα θα τις χασετε) ή θα ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.

Σαν απλος πολιτης, που ποτε μα ποτε δεν πηρα το μερος καμιας παραταξης (γιατι ετσι με εμαθε η μανα μου) και που θελω τα παιδια μου να ειναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ για τις επιλογες μου, σας προτρεπω να πειτε πρωτα ΟΧΙ στους δανειστες μας. Και το τι θα γινει μετα ειναι κατι που ειναι αλλη ιστορια την οποια οποια και να ειναι θα πρεπει να την αντιμετωπισουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ»

Ι.Τ.

ΕΜΑΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ