Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Μπορντέλον η Ελλάς – Έδωσε σχεδόν 1 δις για να πάρει τι;


Γράφει ο Ζαχαρίας ο ΜυτιληνιόςΜου πήρε λίγη ώρα για να καταλάβω τι ήταν αυτό που μου έστειλε ο φίλος Βασίλης…


Μια απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια και αφορά την πληρωμή 994 εκατ. ευρώ (σχεδόν 1 δις) προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. ΟΧΙΙΙΙΙ δεν αποτελεί μέρος δόσης που οφείλουμε να πληρώσουμε… Καμία απολύτως σχέση. Είναι η υποχρέωση μας στην ετήσια κεφαλαιακή κάλυψη, ως ένα από τα ιδρυτικά του μέλη.

Τι είπα τωρα εεε;

Λοιπόν ακούστε την διαδρομή και αν δεν το χάσετε όπως το έχασα έχω τότε ειλικρινά σας παραδέχομαι…

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Χουλαράκης, παίρνει 994 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό, τα δίνει στο ΔΝΤ (που ως ένα από ιδρυτικά μέλη μας ανήκει και κανονικά οφείλει να μας δανείζει με μηδενικό επιτόκιο), όμως επειδή αυτά τα χρήματα δεν τα έχει η Ελλάδα, μετά θα τα ξαναδανειστούμε, για να μας τα ξαναδώσουν.

Τι είπατε; Δεν καταλάβατε;

Το λέμε πιο απλά..

ΕΛΛΑΔΑ πληρώνει στο ΔΝΤ για να μπορέσει να δανείσει

Ελλάδα δεν έχει χρήματα


ΔΝΤ δανείζει στην Ελλάδα

Ελλάδα χρωστάει τα λεφτά που πήρε από το ΔΝΤ

Ελλάδα με τα δικά της λεφτά που έδωσε στο ΔΝΤ και τα πήρε ως δάνειο, πρέπει τα δώσει πίσω για να πληρώσει δόση…Λυπάμαι πιο απλό δεν γίνεται…Βέβαια από αυτόν τον κύκλο κάποιος θα βγάλει σε ένα χρόνο περίπου 20 εκατ. κέρδος…

Ειλικρινά πιστεύω ακράδαντα ότι η Τσατσά στο μπορντέλο καλύτερα θα τα καταφέρει ως Υπουργός Οικονομικών…Δείτε και τα ΦΕΚ μη τυχόν και έχουμε καταλάβει λάθος (πολύ πιθανόν έτσι που τα γράφουν…):


http://katohika.gr/ellada/auta-ginontai-oute-se-mpourdela-dose-sxedon-1-dis-gia-na-paroume-ti/
1-11-2