Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Συγκεχυμένες πληροφορίες, ο γόρδος δεσμός που ψάχνει τον Αλέξανδρο του!





Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός



Την προηγούμενη Πέμπτη σας έγραψα και εν συνεχεία στα σχόλια ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με πολλά πράγματα που πρόκειται να συμβούν. Ξέρουμε όλοι ότι θα συμβούν, μερικοί περιμένουν τους τρελούς να γράψουν για να επιβεβαιωθούν οι υποψίες τους, άλλα τα διαβάζουν πρώτη φορά και τα απορρίπτουν, άλλοι προχωράνε ένα μικρό βήμα πιο πέρα. Την Δευτέρα σας μίλησα για εξελίξεις που θα ξεκινούσαν την ίδια ημέρα. Είχα λίγες ώρες μετά την αποχώρηση των στρατευμάτων ή καλύτερη τη δήλωση αποχώρησης των ρωσικών στρατευμάτων από τη Συρία, ακολούθησε η δήλωση οργής του Ιράν και λίγες ώρες μετά μας ήρθε απο εργαζόμενο στον Σκάι η βόμβα Μουζάλα. Για την ακρίβεια η δήλωση – συνέντευξη έγινε το πρωί και όχι το απόγευμα που κάποιοι έπαιξαν το τρέιλερ και για να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι στο μοντάζ θα το έκοβαν.

Αντίθετα όμως η επίμαχη σκηνή, που σας διαβεβαιώνω ότι την ήξεραν ΟΛΟΙ, σε όλα τα κόμματα, στα επιτελεία, στο Μαξίμου, ΠΑΝΤΟΥ, αφέθηκε να πέσει σαν «κεραυνός εν αιθρία».

Σας είπα και χθες ότι είναι πεπεισμένος ότι κάποιοι ψάχνουν την ηρωική έξοδο. Μερικοί αντίθετα από τους πολλούς που νομίζουν ότι κάτι είναι και ότι έχουν καλές επαφές με στοές και λοιπές οργανώσεις – αλλά στην ουσία τους χρησιμοποιούν και όταν έρθει θα τους πετάξουν σαν λεμονόκουπες, όπως πχ έγινε με τον Παπακωνταντίνου – έχουν ήδη λάβει τις εντολές τους.

Ξέρουν το σχέδιο κορυφής και δεν περιμένουν να πάρουν σήμα.

Κάποιοι στη γειτονιά μας είναι αυτοί που δίνουν το έναυσμα. Στην ευρύτερη γειτονιά είναι που δίνεται το σήμα.


Μερικοί πήγαν στο Τέξας και μυήθηκαν. Γνωστό σε όλους μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει αυτόματα ότι μπορούν να χειραγωγήσουν τις εξελίξεις.

Αντίθετα κάποιοι άλλοι, λύκοι με μανδύα προβάτου, είναι από αυτούς που γνωρίζουν το αρχικό σχέδιο, το MAGOR PLAN. Αυτοί που ήταν σίγουροι για την είσοδο στη Βουλή, ακόμα και όταν το ποσοστό τους ήταν οριακά κάτω απο το 2%. Αυτοί ήταν σίγουροι γιατί ήξεραν ότι θα βάλει πλάτη το χοντρό αγόρι.

Είναι οι ίδιοι που ξέρουν πως να παίξουν με την μάζα, πως θα την κατευθύνουν εκεί που πρέπει.

Μην με ρωτάς αν ο Καμμένος πήρε εντολή να κάνει ότι κάνει. Την απάντηση είμαι σίγουρος ότι την ξέρεις από πριν.

Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;

Γιατί χθες και σήμερα, αφού κάλλιστα θα μπορούσαν την άλλη Τετάρτη – Πέμπτη να τα σπάσουν με τους «θεσμούς» και να δείξουν ότι νοιάζονται;

Γιατί σήμερα και όχι αύριο το βράδυ μετά το κείμενο των συμπερασμάτων (αμα το δείτε σφυρίξτε μου κλέφτικα);

Γιατί σήμερα και όχι την 25η Μαρτίου μετά τις παλλαϊκές διαδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα;

Σας είπαμε από τα Χριστούγεννα. Εμείς έχουμε συγκεκριμένη πληροφορία για εκλογές την Κυριακή των Βαΐων.

Δεν ξέρω αν θα προλάβουν. Η κίνηση Πούτιν αλλάζει πολλά στη σκακιέρα.

Πάντως η ίδια πηγή που μας είπε για την ημερομηνία των εκλογών μας τόνισε ότι αν περάσει αυτή η ημερομηνία και δεν γίνουν εκλογές μετά θα σκάσουν βόμβες μεγατόνων στη δίκη παρωδία στον Κορυδαλλό και τότε η ακροδεξιά (όχι απαραίτητα η Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου) πάει φουλ για αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί στον τίτλο λέω ότι μας χρειάζεται Μ. Αλέξανδρος για να λύσει το γόρδιο δεσμό της διεθνούς και εθνικής πολιτικής σκηνής;