Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Να θυμάσαι ότι σου έχω πει ..θα επιβιώσουν αυτοί που πρώτοι θα αντιληφθούν ότι πρέπει να περάσουν στην κατάργηση των «νόμων» τους!





Ενα στημένο χάος για να σε φέρουν αντιμέτωπο με το είδος σου….για να αυτοκαταστραφεις …για να μην μπορέσεις να δεις πίσω από την προβοκάτσια ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί σου!
Πως μέσα σε αυτό το χάος θα βρεις τρόπο να πατήσεις σε σωστό και δίκαιο αγώνα;

Πως θα πράξεις το καλύτερο όταν το ίδιο σου το σύστημα είναι αυτό που σε πολεμά;

Φρόντισες να αποκόψεις όλες τις ταμπέλες που σου φόρεσαν;

Φρόντισες να δεις μέσα σου ότι τίποτα δεν διαχωρίζει κανέναν μας;

Φρόντισες να αμφισβητήσεις ότι σου έμαθαν μέχρι σήμερα;


Τότε ίσως να έχεις την ευκαιρία να επιβιώσεις αν αντιληφθείς και αποφασίσεις πρώτος ότι οι νόμοι τους είναι μια παγίδα εναντιων σου…!!!

Ενώσου με τον συνάνθρωπο σου….χωρίς κεφάλι ….μικρές ομάδες ορκισμένες στην προστασία των ανθρώπων…με νέες αξιες και ιδανικά …. ευέλικτοι με απόλυτο στόχο την επιβίωση του είδους !

Στο λέω έξι χρόνια τώρα …και έχουμε λίγο χρόνο ακόμα…ότι θεωρούσες σημαντικό μέχρι χτες θα εξαφανιστεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Φρόντισε την ομάδα σου … κάθε γειτονιά και μια ομάδα ..κάθε γειτονιά και ένας Αχιλλέας!

Αυτό που έχει ξεκινήσει δεν θα σταματήσει αν δεν το διώξουμε εμείς …και για να το διώξουμε εμείς θα χρειαστούν πολλά χρόνια και μεγάλες μάχες….αλλά πάνω από όλα…πρεπει …ΑΚΕΦΑΛΑ ..να δημιουργηθεί η υποδομή σε όλη την Ελλάδα..από χιλιάδες αυτόνομες ομάδες αντίστασης …που θα έχουν σαν μεγαλύτερη αξία την Ελλάδα, τον συνελληνα , τον χρόνο, την Ελευθερία και την προστασία του ανθρωπίνου είδους!!


Μην ακούσεις κανέναν πια που θα σου μιλήσει για μια στιγμή η για μια μάχη που θα γίνει και όλα θα αλλάξουν…μην αφήνεις καμία σειρήνα να σου χαϊδεύει τα αυτιά για το ποσο μεγάλος είσαι και την θεικη καταγωγή σου …..γιατί αν κατάγεσαι από τους Θεούς και είσαι ανίκανος να ενωθείς έστω σε μικρές ομάδες με κοινό στόχο και σκοπό τότε είσαι ένας προβληματικός απόγονος θεών!!

Ξυπνα τώρα … τα όμορφα λόγια μην τα ακούς πια..ωρίμασε και άκου την αλήθεια…χάσαμε την πατρίδα μας εδώ και πολλά χρόνια πίσω…χάσαμε την ταυτότητα μας… πολύ πολυ καιρό πριν!

Όταν πλέον ξυπνάς από το βαθύ εφιάλτη των ναρκωτικών και αποφασίσεις ότι η κατάντια σου δεν παει άλλο ….τότε ένας δρόμος υπάρχει μόνο… ο δύσκολος δρόμος της μάχης να απεξαρτηθείς!

Δεν υπάρχουν εύκολοι τρόποι…δεν υπάρχουν τρικ η κόλπα εδώ που φτάσαμε ..υπάρχει ένα ερώτημα μόνο στην γενιά μας ….Θα είμαστε η τελευταία γενιά Ελλήνων και θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μια Ξένη φυλακή ….η θα είμαστε η γενιά των Ελλήνων που κατανόησε και με ωριμότητα πήρε την ευθύνη των πράξεων όλων των γενεών μέχρι σήμερα…και έπραξε το δύσκολο και το επώδυνο …για να σηκώσει την Ελλάδα ξανά;

Άσε τα πως … και κοίτα να κατανοήσεις ότι έχασες από μεσα…που σημαίνει είναι όλα σάπια …ΟΛΑ!
Ηγέτης σε σάπια οικοδομή δεν έρχεται και αυτή η μάχη θα δοθεί δουριακα…..

Άκουσε με Έλληνα και κανε το πρώτο σου βήμα…ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΚΕΦΑΛΕΣ ..ΜΕ ΤΗΣ ΙΔΙΕΣ ΑΞΙΕΣ….ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ… ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ!
Stranger….