Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Το Κατοχικά Νέα ανακοινώνει τμημα Affiliate ! Οι φίλοι Bloggers που ενδιαφέρονται να κερδίσουν ας ενημερώσουν!Αν σκεφθεί κανείς τα όπλα που μπορείς να έχεις σε έναν πόλεμο τότε ίσως να μπορεί να γνωρίζει και τον χρόνο της μάχης!

Εμείς στο κατοχικά πάμε αργά .. πάμε μόνοι μας … πάμε με άλλη φιλοσοφία πολύ πιο ποικιλόμορφη από την απλή φιλοσοφία του κέρδους!

Μας ενδιαφέρει η διαδικασία και η διαδρομή γιατί γνωρίζουμε ότι στο τέλος νικητές θα είναι αυτοί που έψαξαν και έμαθαν τον δρόμο της διαδικασίας !


Δημιουργούμε μια ομάδα από Έλληνες affiliate με τον δικό μας τρόπο και σίγουρα με την απόλυτα δίκη μας μέθοδο , σκοπός μας δεν είναι να βιομηχανοποιησουμε οπως όλοι οι άλλοι τον τομέα του internet marketing αλλά να δημιουργήσουμε συμπαγή και ευκίνητη ομάδα που θα μπορεί να αντιπροσωπεύει υπηρεσίες και προϊόντα από την Πηγή και όχι μέσω Τρίτων και τέταρτων εφαρμογών!

Επισκεφθείτε την σελίδα και συμπληρώστε το ενδιαφέρον σας …

ΟΙ φίλοι bloggers που έχουν όρεξη για ένα νέο εισόδημα και έναν δρόμο επιτυχίας χωρίς όρια ας έρθουν να δημιουργήσουμε με ομάδα που δεν θα παραμείνει μόνο σε αυτά!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ AFFILIATE TEAM