Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Γιατί ρε άχρηστοι δεν στειλαμε στο νησι την Λουκα ;




Ένα όπλο έμεινε να έχουμε κατά όπως φαίνεται και εμείς το αφήσαμε στο ράφι!


Δεν κάνω Πλάκα … όταν βλέπεις οτι ο Νο 1 της εκκλησίας σου το παει βουρ για πανθρησκεια και είναι γονυπετής μπροστά στα γονατακια του Ανωμαλιαρη ….τότε τι σου μένει;

Μα κανείς να μην μπορούσε να φανταστεί την σκηνή να είναι η Λουκα κάτω…και να τους άρχιζε τον ακάθιστο;

Και μας είχα για έξυπνους..μας κοίμισε η χύτρα και το ζεστό νερό ρεεεεε!

Αντιχριστοιοιοιοιοι!!!!!!!

Παράρτημα για βλαμενα αριστερά με ιδεολογία παπαγάλου!

1) Η παγκοσμιοποίηση σαν έννοια και ιδέα είναι καταπληκτική … ποιος δεν θα ήθελε μια γη με Ειρήνη -ισότητα-αγάπη κοκ…οι αντιπροσωποι της και δημιουργοί της όμως είναι οι δολοφόνοι του χτες … οι ίδιοι δολοφόνοι του χτες θέλουν τώρα να στεφθούν με το στέμμα της αγάπης !

Όποιος λοιπόν υποστηρίζει αυτή την εξέλιξη της γης γιατί θέλει να πιστεύει ότι έτσι και ο ίδιος είναι εξελιγμένος είναι σαν να δίνει συγχωροχάρτι στους δολοφόνους και όχι μόνο…συγχωροχάρτι και ξανά την εξουσία στους ίδιους!!!!!!! Έτσι γίνομαι και εγώ καλό και εξελιγμένο παιδί μανα μου!!!

2) Μια θρησκεία ..παγκόσμια …με ενωμένους όλους τους πιστούς …είναι ένα όμορφο πράγμα …αλλά μόνο στο μυαλό αυτών που δεν έχουν την πίστη ως μέσω Ζωής αλλά έχουν την πίστη ως μέσο χειραγώγησης !


Με βάση έναν πανανθρώπινο κανόνα που φαίνεται ότι ακόμα και οι πιστοί δεν έχουν αντιληφθεί … το ότι η ΠΙΣΤΗ του καθενός είναι ΙΕΡΗ .. αλλά οι δημιουργοί ,καπιλευτες ,χειραγωγοι ,εξουσιαστες ,κερδοσκόποι κάθε θρησκείας είναι μόλυνση στα οικοδομήματα κάθε ειλικρινούς ΠΙΣΤΗΣ!

Θα μπορούσαν οι παγκοσμοιοποιητες αν ήθελαν όντως να σε ελευθερώσουν να καταργήσουν τον όποιο μηχανισμό πίστης εκπροσωπείτε από ανθρώπους σήμερα στην γη ….να καταργήσουν δηλαδή της θρησκείες και τα μαγαζιά τους ..και όχι να διαστρεβλώσουν την πίστη ….το μέσο λοιπόν αλλαγής της πίστης δεν έχει να κάνει με εξέλιξη πνευματική ..αλλά με μοχλό αλλοίωσης και εγκαθίδρυσης νέων κανόνων και περιορισμών.. Μπορεί να φαίνεται σαν ιδέα -σαν εικόνα πανέμορφο να μην έχεις θρησκευτικές διαφορές …αλλά σκέψου ότι όλο αυτό συμβαίνει ταυτόχρονα με την διαφήμιση των θρησκευτικών πολέμων…Ισις κοκ!!

..Σου φαίνεται τυχαίο..όχι αριστερό θολοκουλτουριαρικο και ημιμαθή προβατάκι μου,..ΟΙ ίδιοι δολοφόνοι ξανά…οι ίδιοι επικυρίαρχοι ξανά … !

Αυτά για να μην κρίνεις το ότι θεωρώ ότι η Λουκα σήμερα έπρεπε να ήταν εκεί !

Stranger,….