Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Μάλλον πλησιάζει η ώρα που ο κόσμος θα μάθει πως οι Ελληνες νίκησαν!



Η ώρα που οι χαζές φωνές…σιγά μην ξυπνήσετε τους Έλληνες θα κατανοήσουν ότι δεν είναι θέμα ύπνου αλλά θέμα ευφυΐας !Θα κατανοήσουν ποιος στην ουσία είναι Ξύπνιος και ποιος κοιματε !

Η ώρα όπου ο «τεμπέλης» «κακός» Έλληνας θα αποδείξει παγκόσμια ότι οι αυτοκρατορίες γονατίζουν και γονατίζουν χωρίς φωνές , χωρίς βια …γονατίζουν με την ανυπακοή!

Η ώρα που η συνείδηση των δούλων παγκόσμια …από ζήλια του στυλ..γιατί οι Έλληνες να δουλεύουν 8 ώρες …. θα γίνει …να δουλεύουμε όλοι 8 ώρες!

Η ωρα που η σύγκριση θα γίνεται με την λογική και την θέση ..ότι πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος και ο χρόνος του ..και όχι η πιστή υπακοή σε ένα σύστημα που σκοτώνει και εκμεταλλεύεται!

Η ώρα που ο καναπές ..που τόσο πολύ κατηγορήθηκε θα πάρει την θέση του μεγαλυτέρου μέσου επανάστασης …και τα κλασικά πιόνια από όλους τους λαούς θα κατανοήσουν ότι η αντίσταση πάνω στην γεωπολιτική σκακιέρα δεν γίνεται με το να κάνεις ότι σου λένε …τα κόμματα , τα κινήματα και οι χρηματοδότες αυτών!


Μάλλον ήρθε η ώρα που θα κατανοήσουν ποιος είναι ο αφυπνισμένος λαός…ποιος είναι ο λαός της αλήθειας …ο πραγματικος λαός που αντιστέκεται στο σύστημα φυλακή!

Όχι με φανφάρες …όχι με δήθεν αντίσταση και ιδεολογίες φυτεμενες από επικυρίαρχους …αλλά με θάλασσα και τσίπουρο και τεράστια καρδιά…. Για να μην μιλήσω για τις κοχονες …που χρειάζονται να λες… χαλαρά …πάλι θα τους γ@μησουμε!

Το brexit μπορεί να σκάσει μπορεί και όχι…αν σκάσει τώρα θριαμβευτής με όποια παρελκόμενα και αν ακολουθήσουν θα είναι ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ και όχι όσοι σκότωναν σε πλατείες !

Αν δεν σκάσει τώρα (γιατί κάποια στιγμή όλο το οικοδόμημα θα σκάσει) ..πολλοί θα έχουν κατανοήσει ήδη λόγω της πρεμούρας των αφεντικών…τι σπουδαία δουλειά είναι να τους γράφεις οπου δεν πιάνει μελάνι!

Αφήστε τους κλέφτες να σφαχτούν μεταξύ τους…για μια πίτα που ποτέ δεν θα καταφέρουν να έχουν!

Stranger…