Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Το να γυρίσεις πίσω κάποιες φορές είναι η μόνη λύση !





Όταν έχεις χάσει τον δρόμο σου το να γυρίσεις πίσω σε γνωστό περιβάλλον είναι η μόνη λύση!

Όταν έχεις χάσει κάθε αξία και ιδανικό το να θυμηθείς την πηγη σου είναι η μόνη λύση!

Αυτός ο πολιτισμός απέτυχε και το να συζητάς για «αναπτυξη» και μέλλον είναι σαν να λες στο κορμί που είναι γεμάτο με καρκίνο ότι οι μεταστάσεις είναι καλό πράγμα!

Το i-phone και το tablet δεν μπορεί να είναι το αντίτιμο μιας Ζωής μέσα στην σκλαβιά , δεν μπορεί το αύριο να το στηρίζεις απλά γιατί σε βολεύει όταν το αύριο για να πετύχει θέλει να κάνει πόλεμο , να δημιουργήσει περισσότερους φτωχούς , να φέρει πείνα σε περισσότερους λαούς !

Δεν είναι λογικό η βόλεψη σου να υποστηρίζει τους 100 επικυρίαρχους του πλανήτη για να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε «ανάπτυξη» και να αντισταθμίζει και να δικαιολογεί την ευθύνη σου για την αποτυχία του ανθρωπίνου είδους!

Είσαι συνυπεύθυνος στα εγκλήματα της ολιγαρχίας έναντι στους λαούς !

Συναινείς στον θάνατο για να σου προσφέρεται μια ανύπαρκτη Ελευθερία , μια ψεύτικη «δημοκρατία» ,μια τεχνικά εικονική Ευτυχία η οποία σε έχει αποκόψει από οτιδήποτε σαν ον θα μπορούσες να αισθανθείς στην πραγματικότητα!


Είσαι ένα ζόμπι που γονάτισε μπροστά στον αφέντη του , ένα ζόμπι που το αίμα του έχει γίνει τροφή των ολίγων , ένα ζόμπι που δίνει τα πάντα φτάνει να μην αγγιξουν την εικονική του πραγματικοττα!

Ο ανθρωπινος πολιτισμός απέτυχε , μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει για χρόνια σαν βρυκόλακας των λαών …αλλά το να υπάρχεις και να κατακτάς δεν σημαίνει ότι είσαι και πετυχημένος !

Εσύ από την άλλη είσαι ο δούλος τον Στριγκόι αυτού του κόσμου … το πιστό σκυλάκι τους … είσαι το ίδιο εγκληματίας με τους αφέντες σου !

Η γυρνάς τον πολιτισμό σου 60-80 χρόνια πίσω γιατί αυτό επιβάλει να κάνεις η Ζωή , η αξία και η ηθική …η συνεχίζεις με ταχύτατο βήμα να χάσεις τα πάντα …ύλη και ψυχή !

Έχασε μαθήματα στο σχολειο της Ζωής αυτός ο πολιτισμός , δεν έμαθε το μάθημα της ισότητας , της συνύπαρξης , της ηθικής , της ένωσης , του κοινού στόχου , της προστασίας , του χρόνου , του σεβασμού , των αξιών , της τιμής , των ιδανικών …. μάλλον δεν πέρασε ούτε ένα μαθημα εξέλιξης….Γιατί λοιπόν χρειάζεσαι ιδιαίτερη συζήτηση να πράξεις το σωστό το αυτονόητο ;

Άφησε αυτόν τον πολιτισμό στην ίδια τάξη …εσύ είσαι ο δάσκαλος του …Σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν μαθητής !

Stranger…