Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ …ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ…ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
Η ομάδα της Αναγέννησης Ρίγανης μπορεί εδώ και πολλά χρόνια από το 1982 να έχει την έδρα της σε γήπεδα άλλων σωματείων , όμως οι παίκτες και η διοίκηση γνωρίζει πως σε λίγο χρονικό διάστημα θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο ιδιόκτητο γήπεδο της Αναγέννησης Ρίγανης στην Θέση Ντουργιά Ρίγανης, σε έναν φοβερό αγωνιστικό χώρο.
Από χθες μάλιστα και μετά από την Βοήθεια του Δήμου Αγρινίου που έδωσε τα υλικά κατασκευής μεταλλικών κτηρίων, αρκετοί συγχωριανοί μας, οι παίκτες και μέλη της διοίκησης υπό την καθοδήγηση του συγχωριανού μας Αποστόλη Κουτρομάνου που δίχως αμοιβή δέχτηκε να κάνει την κατασκευή άλλα και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ρίγανης Μιχάλη Χαραλάμπους ξεκίνησαν οι εργασίεςώστε να είναι έτοιμο τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας.
Οι εργασίες για κατασκευή των αποδυτηρίων προxωρούν με αμείωτοι ρυθμό και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι της 31 Σεπτεμβρίου 2016.
Μετά την κατασκευή του μεταλλικού μέρους των αποδυτηρίων θα επενδυθεί εσωτερικά με γυψοσανίδα την οποία δώρισε το εργοστάσιο της KNAUF.
O Πρόεδρος της Αναγέννησης Ρίγανης καθώς και όλοι οι συγχωριανοί μας και οι αθλητές του Σωματείου αλλά και οι γονείς των παιδιών που ζουν στο Χωριό της Ρίγανης θέλουν εγκάρδια να Ευχαριστήσουν Τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου και τους ανθρώπους του Δήμου Αγρινίου, την Εταιρία KNAUF ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, και όλους όσους έβαλαν ένα λιθαράκι από το σημείο μηδέν που είναι η αγορά του χώρου του γηπέδου μέχρι και σήμερα που δημιουργήθηκε αυτός ο πνεύμονας αθλητισμού στο χωριό μας την Ρίγανη
Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες από την εξέλιξη των εργασιών .....

http://xiromeronews.blogspot.gr/2016/09/blog-post_410.html?spref=fb