Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Τι κάνεις Γιάννη ; Κουκιά σπέρνω !




Loading...


Να που φτάσαμε και στην αποδοχή του Τρίτου Παγκόσμιου πολέμου!!

Τι και αν χρόνια πριν πληροφορούσαμε για το ότι η μάχη γίνεται σε εννοιολογικές τοποθεσίες , ότι η μάχη γίνεται γιατί εσύ είσαι το έπαθλο …η αποδοχή σου είναι ο στόχος!

Τίποτα δεν άλλαξε… απλά σταμάτησαν πια τα τρολλ να μας ειρωνεύονται!

Πέρασε η κατεύθυνση συνείδησης και όλοι πλέον δεν κατανοούν την πραγματικότητα ..αλλά αλαλάζουν ιαχές ηρωισμού …ζήτω το ξανθό γένος ..α ρε αρχηγέ Πουτιν … οπαδιλίκη κάργα και στο φουλ… χωρίς καμία επίγνωση oτι οι οβίδες και οι σφαίρες δεν ρωτούν αν είσαι οπαδός η όχι!

Και τώρα παλικάρια ..πως και από την άρνηση του Πολέμου πριν από ένα χρόνο…γίνατε υποστηρικτές ; Πως διαχωριστήκατε πάλι σε οπαδούς;

Μπα ασε μην το ψάχνεις ..μην ψάχνεις την κρίση σου ,..την ιδεολογία σου ..το ηθικό η όχι… απλά έχεις χάσει την μπάλα ..απλά είσαι πραγματικό πρόβατο ..που πας όπου φυσάει ο άνεμος της προπαγάνδας αυτών που έχεις καρφώσει μέσα σου σαν αυθεντίες να σε πληροφορούν και να σε σαλαγάνε όπου θέλουν!

Πριν κάτι μέρες επιστήμονας , «αυθεντία» της Αμερικης και τηλεοπτική γνωστή γλάστρα ..ανακοίνωσε ότι οι ψεκασμοί δεν είναι ψέματα τελικά……!

Δεν αργεί λοιπόν και ο καιρός που θα μάθεις ότι σε μπολιάζουν με ότι θέλουν….δεν αργεί ο καιρός που θα υιοθετήσεις οτι κορόιδεψες … αλλά θα τα υιοθετήσεις με τον τρόπο και την εξήγηση που θέλουν οι επικυρίαρχοι σου!

Θα βγουν οι «αυθεντίες» , θα βγουν τα «γνωστά» ΜΜΕ τηλεόρασης και ίντερνετ και θα σε πάνε …σε μια νέα αφύπνιση ..κονσέρβα … μια αφύπνιση φαστ φουντ….και θα γίνεις σαν και μένα …παράξενος .. συνομωσιολόγος …αλλά όχι σε βάθος με κατανόηση τη λες η τη υποστηρίζεις …αλλά απλά με διαχωρισμό … ! Άντε να σε πείσουν μετά εσένα …ότι ναι μεν ξύπνησες, αλλά με λάθος τρόπο….και ο τρόπος αυτός είναι διπλά κακός από το να κοιμόσουν ακόμα!


Πριν κάτι μέρες είχαμε τα αεροπλάνα να κάνουν τα δικά τους μέσα στην λούπα που σου έχουμε πει τόσες φορές να δεις …περίμενα με αγωνία ..ποιος από όλους στα σχόλια θα δει το τραίνο να έρχεται…μπαααα… που να φτάσει εκεί η συνείδηση …. πως να κάνει την υπέρβαση της…πως να πάρεις το βάρος της ευθύνης να σηκώσεις την κουρτίνα του θεάτρου;

Που φτάσαμε τελικά παλικάρι μου έχεις κατανοήσει;

Ενώ νέα πληροφορία δεν έχει έρθει … νέα στοιχεία δεν έχουν δοθεί ..τώρα πια βομβαρδίζεσαι με πληροφορία που πήρες από εμάς πριν χρόνια….από τους νέους «αφυπνισμένους» προπαγανδιστές … οι ιστοσελίδες που πριν λίγο καιρό δεν έπαιζαν ποτέ κάτι που να ακουμπούσε την ..συνωμοσιολογία ..και το «γραφικό» όπλισαν και πυροβολούν συνειδήσεις…. δεν μπορείς να δεις το πλάνο ; τον λόγο ;

Κάπου διάβασα ότι τον Νοέμβριο θα ενημερώσουν τον Ομπαμα για το θέμα εξωγήινων , κάπου αλλού διάβασα οτι η Κίνα παραδέχτηκε το θέμα εξωγήινων , ο Καναδάς το ίδιο…και κάπου στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου θυμάμαι μια θεωρεία «συνωμοσίας» που έλεγε ότι το τελευταίο χαρτί της νέας τάξης πραγμάτων είναι να μας παρουσιάσει μια παγκόσμια απειλή από δαύτους!

Ίσως στο μέλλον λοιπόν να βλέπεις στους ουρανούς τίποτα σκάφη σαν πόλεις …και η τηλεόραση τρομοκρατημένη να σου λέει να προσέχεις …το μπλου μπεαμ (Blue Beam) να χτυπά και εσύ να τρέχεις χεσμένος !!

Μέχρι τότε και για τα χρόνια που έρχονται θα μαθαίνεις από εμάς την αλήθεια χρόνια πριν συμβεί…θα μας βρίζεις …και μόλις οι επικυρίαρχοι σου το επιθυμήσουν …θα σε κάνουν οπαδό της όποιας νέας ιδέας θέλουν και εσύ έφτυνες !

Δεν το βλέπεις το πλάνο; Δεν το βλέπεις ότι γίνεται αυτή την στιγμή στην πραγματικότητα σου;

Τι κάνεις Γιάννη ; Κουκιά σπέρνω …!!

Stranger..