Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια , το μεταναστευτικό πρόβλημα έχει ξεφύγει.








Τα πολλά λόγια είναι φτώχια , το μεταναστευτικό πρόβλημα έχει ξεφύγει.

Τα νούμερα που σας λένε , ότι αναμεταδίδουν τα κανάλια ύπνωσης μας , είναι όλα ψέματα .

Μέσα στους νομούς σας, μέσα στους δήμους σας , υπάρχουν χιλιάδες μετανάστες κρυμμένοι μέσα σε Κτίρια είτε κυβερνητικά είτε του Δήμου είτε κτίρια που έχουν καταφέρει να τα χρησιμοποιούν για να μη δείξουν το μέγεθος του προβλήματος .

Κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον την ώρα που θα αποφασιστεί να ανακοινώθει και επίσημα η χρεοκοπία της Ελλάδας ή την στιγμή που το παγκόσμιο ντόμινο του οικονομικού πολέμου θα μας παρασύρει σαν φτερό στον άνεμο , τότε που δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να σώσουμε τους εαυτούς μας τότε όλοι αυτοι θα ζητήσουν και δικαιολογημένα πια το φαγητό τους και την επιβίωσή τους .

Ελπίζω μετά τα τραγικά λάθη και τις προδοτικές αποφάσεις από μαριονέτες που δεν έχουν μυαλό και το μόνο που τους νοιάζει είναι το προσωπικό συμφέρον να μας βρει η δύσκολη στιγμή σε εποχή που το γενικό κακό στον πλανήτη θα είναι κυρίαρχο γιατί μόνο έτσι θα υπάρξει μία οδός διαφυγής από την εσωτερική βία .

Όταν εκτελούμε ιδεολογίες χωρίς να έχουμε σε βάθος ανάλυσει παγκόσμια σχέδια και μόνιμους εχθρούς της ανθρωπότητας τότε το μόνο που καταφέρνουμε είναι βημα βήμα νομο νομο να εξυπηρετούμε τα σχέδια των εχθρών της ανθρωπότητας .

Όταν δεν θα μπορεί πια η Ελλάδα να θρέψει τους δικούς της ανθρώπους τότε το καλό που προσπαθεί να κάνει σήμερα θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο έγκλημα και αυτό θα είναι ένα κρίμα και ενα έγκλημα που θα το έχουν δημιουργήσει οι απαίδευτοι , ανίκανοι , ανόητοι, κουλτουριάρηδες της επιφάνειας και μιμητές ιδεών που οι ίδιοι θα είναι και είναι ανίκανοι πάντα να τις δημιουργήσουν.


Μην περιμένεις να δεις άλλα σημάδια , το κακό φρόντισαν μέσα από την αντί νόηση μέσα από το πολιτικώς ορθό να το φέρουν μέσα στην πόλη σου .

Διαστρεβλώνοντας τις έννοιες των λέξεων , φροντίζοντας να αγγίξουν το συναίσθημα , δείχνοντας αλληλεγγύη , στημένοι πράκτορες κατά της Ελλάδος χρησιμοποιώντας την προβιά της ανθρωπιάς μάζεψαν και χρηματοδότησαν τσουνάμι από πρόσφυγες μέσα σε ένα καζάνι που σε λίγο ακόμα θα έχει μείνει χωρίς νερό .

Ας σκεφτούν οι ίδιοι που μιλούν για ανθρωπιά τη ανθρωπιά προσφέρουν σε μια χώρα όπου ο πόλεμος η αδικία το έγκλημα είναι καθημερινό φαινόμενο όπως στη Συρία όταν φροντίζουν το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό αυτής της χώρας να φύγει απ’ τη χώρα αντί να παραμείνει εκεί ώστε να αλλάξει τα πράγματα να αλλάξει την αδικία ή να φροντίσει την ανοικοδόμηση της ίδιας της χώρας .

Όταν σε μια χώρα που έχει γίνει ερείπια της πάρεις το πρώτο της δυναμικό, της στερησεις τους καλύτερους από το δυναμικό τότε την έχεις καταδικάσει στο να παραμείνει μια χώρα πάνω στα ερείπια της .

Όταν σε μια χώρα η οποία δέχεται οικονομικό πόλεμο εδώ και έξι χρόνια της φορτωσεις ιδιαίτερους πρόσφυγες , πρόσφυγες με απαιτήσεις , πρόσφυγες που επιλέγουν τι θα φάνε , πρόσφυγες που σκέφτονται τι επίδομα θα πάρουν, πρόσφυγες που επιλέγουν το κινητό πιο θα είναι , πρόσφυγες που επιλέγουν τη ρούχα τα φορούν τότε δεν έχεις προσφέρει ανθρωπιά αλλά έχεις συναίνεση σε ένα έγκλημα κατά των ίδιων των ανθρώπων αυτών που είναι ήδη υπογεγραμμένο στην ιστορία του μέλλοντος .

Έλληνες φροντίστε να έχετε τα υλικά , την αποθήκευση , την ετοιμότητα , την ψυχική και πνευματική υγεία ώστε να μην επιτρέψετε στις στιγμές που έρχονται το σκοτάδι να πετύχει τα σχέδια του .

Stranger