Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 232 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΤΙΣ 22/3...ΠΑΛΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 232 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΤΙΣ 22/3...ΠΑΛΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!

ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ "ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ" ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ;;;

ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΡΕ... ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΟΥ...

ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΑΥΡΙΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ....ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΥΦΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 232 (Ή 322) ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!!

ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ 232 ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΝΟΥΜΕΡΑ.ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΦΑΡΣΑ ΖΕΙ!!!

ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΦΑΛΣ ΦΛΑΓΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΑΙ...ΤΗΝ ΡΟΜΠΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΦΑΡΣΑ...ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΚΡΥΦΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ...ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ.

ΚΟΡΑΞ