Κυριακή 23 Απριλίου 2017

French Muslim man has to be held back by security as he lunges at the mayor of Paris and accuses her of pandering to Islamic extremists in the wake of the terror attacks in the city - Οργισμένος πολίτης έβαλε τις φωνές στη δήμαρχο του Παρισιού! "Είστε εγκληματίες" [vid]





Η οργή και ο φόβος έχουν "φωλιάσει" για τα καλά στο Παρίσι. Η επίθεση της περασμένης Πέμπτης (20.04.2017) "ξύπνησε" τον εφιάλτη και τα νεύρα όλων είναι "τεντωμένα". Χαρακτηριστικό το περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν οργισμένο πολίτη, που επιτέθηκε φραστικά στη δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό!


Η δήμαρχος του Παρισιού είχε επισκεφτεί το σημείο όπου την περασμένη Πέμπτη, στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, ο 39χρονος Γάλλος Καρίμ Σερφί άνοιξε πυρ και σκότωσε έναν αστυνομικό, πριν πέσει κι εκείνος νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας.

Ο άνδρας, που ονομάζεται Farod Smahi, άρχισε να φωνάζει στην Αν Ινταλγκό για τους φακέλους "S" της αντιτρομοκρατικής (σ.σ. σχετικά με όσους θεωρούνται τρομοκρατική "απειλή") και κατηγόρησε τη δήμαρχο του Παρισιού πως πήγε στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων μόνο και μόνο για τη δημοσιότητα, τονίζοντας πως το θέμα της τρομοκρατίας δεν συζητήθηκε στα debate των υποψηφίων για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές!

«Κανένας από τους υποψήφιους δεν μίλησε για τους θανάτους στη Νίκαια, στο Μπατακλάν και αυτό συνεχίζεται! Αλλά τώρα, χθες, όλοι άνοιξαν τα στόματά τους! Ήμουν μουσουλμάνος! Δεν είμαι πια, ντρέπομαι!» φώναξε ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση και ενώ ένας αστυνομικός προσπαθούσε να τον απομακρύνει από την Αν Ινταλγκό.

Τη χαρακτήρισε, όπως κι άλλους πολιτικούς, «εγκληματία» γιατί παραπλανούν τους μουσουλμάνους και έχουν καλές σχέσεις με χώρες που επιβάλουν το νόμο της Σαρίας! «Έρχονται εδώ για τη δημοσιότητα, πάνω στο αίμα του αστυνομικού που σκοτώθηκε. Κατηγορώ τις κυβερνήσεις, αυτούς τους προέδρους που κάνουν χειραψίες με τους Σαυδάραβες, που δεν αφήνουν τις γυναίκες τους να οδηγούν», φώναζε.

Δείτε το video