Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Πως το μιμιδιο “φταίμε όλοι” καλύπτει ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της σύγχρονης ιστορίας!! Τι λέγαμε πριν ενα χρόνο …


Η επιφάνεια σάπισε τα μυαλά σας , ο μιμητισμός σας έκανε πιθηκια και όσοι γλίτωσαν τους ανέλαβαν οι πράκτορες συνείδησης να τους αποτελειώσουν!
Όσοι λέτε με ύφος ξερόλα και φιλοσόφου την ατάκα “φταίμε όλοι” χρειάζεστε άμεσα ιατρική περίθαλψη και αν είστε καλά ..τότε απέλαση εξορία από την χώρα ως επικίνδυνοι ιοί ενός καρκίνου που σκοτώνει την χώρα !
Έχουμε ένα έγκλημα συγκεκριμένο και όχι αόριστο …αόριστο για να λέμε χαλαρά άνευ τιμωρίας “φταίμε όλοι” γιατί λέγοντας και επαναλαμβάνοντας αυτό το μιμιδιο , αυτόν τον ιο νόησης ..τότε δίνεις συγχωροχάρτι και άφεση αμαρτιών σε 5-10-20 άτομα που έστησαν την μεγαλύτερη απάτη του αιώνα !
Σε ένα έγκλημα έχεις θύματα …. έχουμε 30.000 θανάτους από αυτοκτονίες , έχουμε ηθικούς αυτουργούς …; Σε ένα έγκλημα έχεις απώλειες ..είτε οικονομικές είτε ψυχικές ….έχουμε … δισεκατομμύρια πληρωμών , φόρων , μείωση συντάξεων ,φόρος ακίνητων και ότι άλλο αντισυνταγματικό πέρασε η συμμορία ενάντιων του Έλληνα πολίτη συν τα πόσα αμέτρητα διακαιώματα και ελευθερίες χάθηκαν μέσα σε μια μέρα ….συν η παραχώρηση εξουσιών και ενεργειών χωρίς να σε ρωτήσουν…βλέπε τις τράπεζες που έγιναν πλέον οι ελεγκτές .. …έχουμε 500.000 μετανάστες … ενός Πολέμου οικονομικού ..αρα οικονομικούς πρόσφυγες !!
Τώρα αν αύριο συλληφθεί ο δολοφόνος των ταξιτζηδων θα μπορούσαμε να πούμε …ααα το κακόμοιρο φταιει η μανούλα του …φταίει ο τρόπος που μεγάλωσε αρα κατά επέκταση φταίει η παιδεία και το σύστημα που μας τσακίζει , φταίει η κρίση και η πίεση ..ΑΡΑ…Άστον ελεύθερο;
ΟΧΙ ΡΕ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ …τότε γιατί απλά λέτε και διασπείρεται όλοι το παραμύθι που σας έδωσαν οι ίδιοι οι εγκληματίες ;….Γιατί ρε ΖΩΑ …σε ένα έγκλημα εναντίων σας δεν έχετε ερευνήσει σε βάθος αλλά για μια ακόμα φορά προσκυνησατε την ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ και αφήσατε την υπεροντοτητα πληροφορίας να σας κανει ΙΟΥΣ ….να σας σαπίσει τα μυαλά και να γίνετε ΦΟΡΕΙΣ της πανούκλας αυτής της συνείδησης που απαξιώνει το έγκλημα κατά της χώρας σας;
Αν φταίμε όλοι θα έπρεπε λογικά να φταίμε όλα τα χρόνια έτσι δεν είναι; …δεν νομίζω να φταίξαμε ένα χρόνο και να φεσώσαμε την χώρα 600 δις ;; σωστά;
Κοιτάξτε λοιπόν ρε φιλόσοφοι ποιοι ήταν οι ισολογισμοί της χώρας πριν την κρίση πριν το δέκα…το εννέα το οχτώ …το εφτά …..!!
Αν λοιπόν εκεί δούμε ότι δεν χρωστάμε πχ … 560 δις … και σταδιακά πάμε στα 600 …απαντήστε ποιος φταίει που βρεθήκαμε να χρωστάμε 600 δις μέσα σε ένα χρόνο!
Ποιος φταίει που δανειστήκαμε 600 δις ..που φτάσαμε στο δντ ;
Ποια συμμορία φταίει που αναγκάσαμε την Ελλάδα να γονατίσει και να ζητήσει βοήθεια …πράγμα που σημαινει οτι παραδώσαμε την χώρα στους ξένους κατακτητές !
Ποιος έβγαινε και έλεγε θέλουμε χρήματα αλλά δεν μας δίνουν οι αγορές …αλλά την ίδια στιγμή οι αγορές μας δάνειζαν με πολύ μικρά επιτόκια ..και αυτός επέμενε να μην τα παίρνει …μέχρι να φτάσουμε να σκάσουμε στην αγορά …και να ξεκινήσει η κρίση;
ΗΛΙΘΙΟΙ… μην απαξιώνετε το μεγάλο ΕΓΚΛΗΜΑ κατα της Ελλάδας …. ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΜΙΔΙΑ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ….γιατί με αυτό τον τρόπο αθωώνεται ένα υπαρκτό έγκλημα που έγινε από συγκεκριμένα άτομα !!!!!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ …έχουν περάσει 7 χρόνια από το έγκλημα και θα έπρεπε η δικαιοσύνη να έχει κάνει την δουλειά της …ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ….μην σταματάτε να το λέτε να το φωνάζεται ..να κάνουμε διαδηλώσεις μόνο με αυτό το αίτημα ..ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ …;
Είναι ο Παπανδρέου ,; είναι ο Βενιζέλος ; ει ναι η ελστατ ; …ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ..ει ναι ο ροθτσαιλντ; ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ;
Δεν γίνεται ΖΩΑ ένας λαός ολόκληρος να δίνει άφεση αμαρτιών σε 30.000 θανάτους συνανθρώπων μας με την χρήση ενός νοητικού ΙΟΥ !!
ΗΛΙΘΙΟΙ ..όταν ξανακούσετε κάποιον να λέει “φταίμε όλοι” …ζυγίστε τον αν ειναι άρρωστος από τον ΙΟ η αν είναι φορέας του ΙΟΥ και εις γνώση του θέλει να σας “κολλήσει” και εσάς …αν ναι τότε αμοληστε του μια ανάμεσα στα μάτια ..και αν δεν το πάρει καλά..αν δεν κάνει καλή προσγείωση ..και άλλη μια μέχρι να την φάει καλά ….το μουνοπανο !!
Μην αφήνετε τα εβραιοπρακτορια να συνεχίζουν να σας αποσυντονιζουν από την αληθεια …
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΑΜΟ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΣΑΣ …. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΜΟΙ …. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ…ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ;
ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΤΑΙΜΕ …ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ…ΠΕΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΜΑΛΑΚΑ…ΕΓΚΛΗΜΑ..ΕΓΚΛΗΜΑ….ΕΓΚΛΗΜΑ …ΛΕΓΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!!!
Stranger…