Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

Η Αχαΐα τα… πίνει μπροστά στα ΑΤΜ – Το νέο νυχτερινό στέκι των νέων

Τι να λέμε τώρα; Το νέο στέκι της πόλης και όχι μόνο της Πάτρας, αλλά και γενικότερα της χώρας, έτσι όπως εξελίχτηκαν οι πολιτικές και κοινωνικές καταστάσεις είναι τα ΑΤΜ.

Τα ΑΤΜ που βρίσκονται έξω από τα κλειστά πλέον τραπεζικά υποκαταστήματα. Εκεί πλέον κάθεσαι, περιμένεις στην «ουρά» για να σηκώσεις το… μαγικό ποσό των 60 ευρώ και ταυτόχρονα διασκεδάζεις.

Φλερτάρεις, ερωτεύεσαι, αλλά και τα… πίνεις. Στην υγεία των εταίρων, των πολιτικών μας, του μνημονίου, του Ντράγκι, του Γιούνκερ, της Λαγκάρντ, του Μοσκοβισί και όλης της υπόλοιπης παρέας που τελικά μπήκε στην ζωή μας για να την καθορίσει.

Αυτό είναι το κλίμα των ημερών και το νόημα το έπιασαν με την… πρώτη, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μπάτσικας, o Βασίλης Γκοτσούλιας και η παρέα τους, που στην προσπάθεια τους να σηκώσουν το ποσό των 60 ευρώ, αποφάσισαν να συνδυάζουν το «τερπνόν μετά του ωφελίμου».


Η Αχαΐα τα… πίνει μπροστά στα ΑΤΜ – Το νέο νυχτερινό στέκι των νέων
Έστησαν το τραπεζάκι τους έξω από ΑΤΜ γνωστής τραπέζης, πήραν το μπουκαλάκι τους, με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα (πάγο, ξηρούς καρπούς, χυμό), έβαλαν και τις μπυρίτσες τους πάνω στο τραπέζι – ακόμα έχουμε από αυτές – και διασκέδασαν, πίνοντας στην… υγειά της φτώχεια μας.


Σίγουρα το νέο αυτό πρωτότυπο τρόπο διασκέδασης, θα τον μιμηθούν και άλλοι. Άλλωστε, τα ΑΤΜ τις τελευταίες μέρες όχι μόνο έχουν μπει στην ζωή μας, αλλά πλέον δεν είναι απλά και μόνο ένα μηχάνημα που βγάζει χρήμα (ελπίζουμε για κάμποσο καιρό ακόμα…). Είναι ο… νέος τρόπος ζωής μας, δυστυχώς.Και από τη στιγμή που φτάσανε τα πράγματα εδώ που φτάσανε, και από την στιγμή που «συναντιόμαστε στα ΑΤΜ», τουλάχιστον ας τα αντιμετωπίσουμε με χιούμορ, σάτιρα και καυστικότητα. Ας γελάσει και λίγο το χειλάκι μας ρε αδελφέ, μπροστά σε όλο αυτό το δράμα που βλέπουμε στην καθημερινότητα μας.

Γιατί το γέλιο δεν πρέπει να μπει ούτε σε τραπεζική αργία, ούτε σε capital control…http://www.patrasevents.gr/article/172469-i-axaa-ta-pinei-brosta-sta-atm-to-neo-nixterino-steki-ton-neon-pics


 http://katohika.gr