Ελεύθερη βούληση εεε…Ελα να σου δείξω πόσο ελεύθερη βούληση έχεις …!




elevtheri-voulisi
Ελεύθερη βούληση εεε…Ελα να σου δείξω πόσο ελεύθερη βούληση έχεις …!
Θυμάσαι τότε με το πρώτη φορά αριστερά που σου φωναζα ότι αυτή η αριστερή κυβέρνηση έχει ρίξει όλα της τα οπλα στην επικοινωνία και όταν βλέπεις να χτίζονται ήρωες να περιμένεις και μεγάλη προδοσία;
Στο είχα αναλύσει ακριβώς σε αυτά …ειναι και αλλα αλλα αυτα βρηκα τωρα.. Αρχίζω και καταλαβαίνω το σχέδιο τους…, Μου αρέσει που τα ΜΜΕ με χρώμα και πειθώ… , Μήπως να προσέξεις λίγο Έλληνα;, Τρεις και ο χατζηπετρης ..
….και τότε ήθελαν όλοι οι πιστοί του κοπαδιού να με εξαφανίσουν…τι έγινε όμως τελικά ρε παιδιά ;
Για να συνεχίσεις και να κατανοησεις το άρθρο αυτό πρέπει οπωσδήποτε να δεις τα παραπάνω τεσσερα λινκς και να σκεφτείς ότι αυτά τα αρθρα είναι από το παρελθόν..πολύ παρελθόν..!! Ακόμα να θυμηθείς ότι ήμουν ο μονος , το κατοχικά νέα ήταν η μόνη Πηγή πληροφόρησης που πήγε κόντρα στην τάση …χωρίς να υπολογίζει κανένα κόστος …γιατί πάντα η αλήθεια κοστίζει!
Όχι μόνο έπεσα μέσα που μου χρωστάς πολλά συγνώμη για τις προσβολές …αλλά σου έδειξα απόλυτα μέσα στον χρόνο το πως σε χειρίζονται … !
Αυτό όμως που με ανησυχεί είναι αν έχεις καταλάβει που αποσκοπούσε αυτή η πολιτική και η κατασκευή ηρώων …αν έχεις δει δηλαδή την επόμενη φάκα…πιστός στο να σου θυμίζω το μέλλον σου λοιπόν …
Σου θυμίζω αυτές τις λίγες εικόνες από το παρελθόν…όπου εσύ είχες γίνει ο απόλυτος οπαδός … και είχες μέσα σου δημιουργήσει τον ήρωα … μέσα στην ψυχή σου είχες δώσει την θέση του παιδιού με το σπαθί και περίμενες ο ήρωας σου να μην σε πουλήσει…
1
2
3
4
8
5
Και εδώ θα σου βάλω τις πιο φρέσκες εικόνες και πληροφορίες ….μέσα σε έξη μήνες …η πλήρης μεταστροφή …η πλήρης απογοήτευση …το πλήρες άδειασμα….
6

7
9
10
11
Παρατηρείς την έντεχνη αποδόμηση ; Παρατηρείς τις επιλογές καρικατουρων προσώπων ; Παρατηρείς τις κινήσεις εντολές γίνε μόνος σου ρεζίλι; Αν δεν το παρατηρείς είναι γιατί εύκολα μπορείς να δικαιολογεις τα πάντα…ως αμέλεια ..ως λάθος ..ως ..ως!
Αλλά θυμήσου, ξεκινήσαμε με μια αριστερή πλατφόρμα εκπαιδευμένη στην καλή επικοινωνία και με τα μέσα υπνωτισμού να στηρίζουν αυτό το εγχείρημα…. και ξαφνικά αυτό χάνεται ..εντέχνως!!
Εκεί δηλαδή που οι επαγγελματίες μέτραγαν ακόμα και τις μοίρες φωτογράφησις ενός κοντού χοντροκωλη πρωθυπουργού να τον κάνουν να φαίνεται σαν ….βασιλιάς….τώρα έχουμε εικόνες στημένες κατά επιλογή που οδηγούν …στο γελοίο…!
Κάπου ξαφνικά έσπασε το περιτύλιγμα και η σωστή στα πάντα επικοινωνία ..και έχεις πχ μια φωτογραφία με τον Φίλη με την σαπιοκοιλια και τον άλλο το κοντορεβυθουλη να έχει τα ποδαράκια κάτω από το χαλι….ε αυτο φίλε μου ξυπνα …έχει στηθεί και δεν έχει ξεφύγει…αν γνώριζες λίγο από μίντια και επιβολή συνειδήσεις ,..θα το επιανες από την αρχή !
Τι σου έκανε λοιπόν αυτό το επικοινωνιακό κόλπο γκρόσο… ;
Σου είπε μέσα στην ψυχή σου χωρίς να το καταλάβεις …άσε τους ήρωες δεν υπάρχουν ..γιατί εμείς έχουμε την δύναμη να τους κάνουμε κιμά…να τους ισοπεδώσουμε…
Που σε έβαλε να κοιτάς αυτή η επικοινωνιακή πολιτικη;
Ποιο κόμμα σου έμεινε;
Τι; Τι σου λέω; Αν σου λέω ότι υπάρχει περίπτωση τόσα χρόνια όλοι να δουλεύουν για να φέρουνε στην εξουσία την Χρυση Αύγη;
Μα στο λέω ξεκάθαρα τόσα χρόνια…ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ …ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ…ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ..ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΟΧΙ!
Και ναι στο λέω ξεκάθαρα…έτσι χτίζονται από τους πεφωτισμένους οι τασεις μέσα στις κοινωνίες … έτσι δημιουργούν αντιπαλότητες …
Τι ; Βρίζω την Χρυσή αυγή ; Όχι καθόλου ..η χρυσή αυγή μάλλον είναι το πιο καθαρό κόμμα απο ολους εκει μεσα..και για αυτό είναι πιόνι και αυτή!!
Δεν το έπιασες εεε….
Μα όταν θες πραγματική μάχη , όταν θες θυσία ….ένα έχεις να κάνεις …να φέρεις στην εξουσία εν καιρό πλήρης αδικίας και αγανάκτησης ένα κόμμα που θα κάνει όλα όσα υπόσχεται!
Έτσι κάνεις τα ντόμινο πανευρωπαϊκά και παγκόσμια να οδηγούνται από μόνα τους στην συγκρουση !
Αν δεν το βλέπεις το μοτίβο και κολησεις στης ταμπέλες σου …τότε φίλε μου είναι δικιά σου η αμαρτία !
Πόσο λοιπόν έχεις ελεύθερη βούληση όταν στην πραγματικότητα σου …οι νομοι, το χρήμα, οι κανόνες , η πληροφορία ανήκουν σε αυτούς που σε θέλουν να μιλάς και να πιστεύεις σε μια δημοκρατία και μια ελεύθερη βούληση;
Stranger..


Ο μόνος τρόπος να νικήσεις την παγκόσμια προπαγάνδα (Υπεροντοτητα Πληροφορίας) είναι να ελέγχεις όλα τα στοιχεία τις ίδιας της προπαγάνδας ! Για αυτό και εμείς φέρνουμε όλη την πληροφορία προς έρευνα και ξεσκαρτάρισμα από όλους εμάς που ψάχνουμε την αλήθεια ! Το ίντερνετ είναι μέσο αφύπνισης της συνείδησης και όχι δογματικής θέσεις όπως η τηλεόραση! Ακόμα λοιπόν και τα μυθεύματα (Χοαξ) που κυκλοφορούν στο ίντερνετ έχουν λόγους και στόχους που κυκλοφορούν , δεν θα μπορούσε λοιπόν η αληθινή έρευνα να μην τα φέρνει σαν στοιχεία και στόχους αυτών που προσπαθούν να αποκοιμήσουν την κρίση μας ! 

http://katohika.gr/