Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Είσαι σίγουρος ότι εγώ σε τρομάζω και όχι αλήθεια;


ΔΕΚ 18, 2015by STRANGERin STRANGER-VOICE




Κατά καιρούς έχω κατηγορηθεί σαν τρομολάγνος, καταστροφολόγος ,γραφικός ,συνωμοσιολόγος…

μα η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν με επηρέασε ούτε στάλα ….χαρ χαρ χαρ!

θέλω να δεις το παρακάτω βίντεο με ηρεμία …






Μόλις τελειώσει αυτό το βίντεο θέλω να κάνεις δυο τρεις ερωτήσεις μέσα σου, αν οι άνθρωποι είναι ικανοί να κάνουν αυτά τα πράγματα για μία τηλεόραση η για μια κούκλα Barbie….τι άλλο πράγμα είναι ικανοί να κάνουν οταν έρθει η στιγμή που δεν θα υπάρχει ψωμί να φάνε …Όταν έρθει η στιγμή που θα ορμουν για τα τελευταία ψωμιά;


Όταν σου μιλάω λοιπόν για restart τού πολιτισμού, όταν σου μιλάω για προετοιμασία , όταν σου λέω ότι δεν πάει άλλο και αυτή τη στιγμή πάμε με αέρια σαν πολιτισμός..έχει τελειώσει το καύσιμο πολιτισμού μας…. δεν είναι επειδή είμαι ούτε καταστροφολόγος ούτε συνωμοσιολόγος ..

Απλώς αδερφέ μου κοίτα της εικόνες.. με το που πέσει η πρώτη τουφεκιά… με το που σβήσει η πρώτη λάμπα από πτώση ηλεκτρικού και με το που τα σουπερμάρκετ κλείσουν τις πόρτές επειδή τους άδειασαν τα ράφια…. ξεκινάει το δράμα αυτού του πολιτισμού και ο εχθρός σου θα είναι ο συνάνθρωπος σου!

Μάθε, βρες, ενώσου με τους ίδιους με εσένα…προχωρα παση θυσια στην αυταρκια και στις ομαδες προστασιας … γιατί σε αυτήν την πόλη που ζεις είναι έντεχνα κρυμμένη και η απόλυτη ζούγκλα..

Γιατί αυτός ο πολιτισμός που στηρίζεις τους νόμους και τους κανόνες του έχει και κρυφούς κανόνες από σένα …έχει κρυφές εποχές συγκομιδής …και εσύ είσαι το έπαθλο!!

http://katohika.gr/