Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Πες ότι τώρα που διαβάζεις αυτό το πόστ έξω γίνεται μακελειό… Εσύ τι κάνεις;




Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Έπρεπε να γεμίσει η Ελλάδα αλλοδαπούς για να αρχίσουν οι περισσότεροι να σκέφτονται τα δυσμενή σενάρια. Αυτό το κακό έχουμε σαν λαός. Ότι η «προετοιμασία» αρχίζει μετά το κακό και δεν κάνουμε καμία ή σχεδόν καμία προληπτική ενέργεια. Και αυτό είναι στάση ζωής, δλδ σαφή επιλογή μας. Να ακούμε για το πρόβλημα, αλλά να μην κάνουμε τίποτα γι΄αυτό μέχρι να χτυπήσει την πόρτα μας. Τα ίδια και τα ίδια χρόνια τώρα. Από τότε που είχαμε την αθρόα είσοδο Αλβανών και λοιπόν Βαλκάνιων – και που είχε ως αποτέλεσμα να πάψουμε να κοιμόμαστε πλέον ήσυχοι – μέχρι σήμερα που έχουμε την εισβολή από τους λαθρομετανάστες.

Πλέον όπως όλοι σιγοψιθυρίζετε η ας πούμε «εξέγερση» είναι πολύ κοντά. Το βλέπετε και το νοιώθετε όλοι. Όμως τον τρόπο αντίδρασης σας τον έχετε σκεφθεί;

Ακούω από άσχετους θερμοκέφαλους, ότι θα πάρουν τις καραμπίνες. Και τι θα κάνει ρε χαμένε η καραμπίνα με τις 5-8 σφαίρες; Θα ρίχνεις στο γάμο του καραγκιόζη τις 100-200 σφαίρες που έχεις… Άντε και τις απέτρεψες την πρώτη, την δεύτερη άντε και την τρίτη μέρα; Μετά; Άντε σου λέω εγώ κάλυψες την μια μεριά του σπιτιού… Οι υπόλοιπες τρεις;

Φυσικά η λύση είναι οι οργανωμένες ομάδες, ειδικά στα αστικά κέντρα, που αν τύχει και χτυπηθούν θα χτυπηθούν με λύσσα. Τα χωριά έχουν άλλες σχέσεις και πολύ περισσότερη ομοψυχία.

Ας τα πάρουμε όμως λίγο από την αρχή, ξεκινώντας από τις μαζικές εξεγέρσεις, τα πρώτα λεπτά.

Αν οι εξεγέρσεις γίνουν να ξέρεις από τώρα ότι θα γίνουν οργανωμένο (τι σας λέω τώρα, τα αυτονόητα) και φυσικά θα γίνουν με πρόφαση φυσικά την τροφή. Είναι το μοναδικό για το οποίο ο άνθρωπος μπορεί να σκοτώσει για την πλάκα του…

Όταν λοιπόν ξεκινήσουν οι εξεγέρσεις – ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ – η εκτίμηση μου ως προς τους χρόνους που θα χρειαστεί μέχρι να γίνουν μαζικές έχουν ως ακολούθως:


α)Πρώτη μέρα, ΜΑΖΙΚΕΣ εξεγέρσεις εντός των κέντρων μεταναστών. Από τη στιγμή που θα το μάθεις αυτό πρέπει να μπεις σε κατάσταση συναγερμού. Οι περισσότεροι όπως πάντα θα είναι για καφέ στο Κολωνάκι και όπως πάντα αδιάφοροι. Τώρα εσύ έχει μπροστά σου αρκετές ώρες (μέχρι μια μέρα) για να ολοκληρώσεις τις προετοιμασίες σου. Φούλαρε το αμάξι βενζίνη, πάρε ένα 25λιτρό μπετόνι και γέμισε το για κάβα. Μάζεψε την οικογένεια και την ομάδα σου. Βάλτε σε εφαρμογή το σχέδιο αντίδρασης (Θα το αναπτύξουμε σε επόμενο άρθρο). Τρέξε στο σουπερ μάρκετ και πάρε κονσέρβες και είδη υγιεινής (μωρομάντηλα κλπ). Δεν μιλάω για προμήθειες, αυτές είναι αυτονόητες και όπως έχω πει και στο άρθρο για τον Βασικό Χώρο Διαμονής δεν πρέπει να βρίσκονται σπίτι. Αν έχεις όπλο τρέξε για επιπλέον φυσίγγια.

β)Δεύτερη μέρα. Αδυναμία επιβολής του νόμου από την αστυνομία. Μαζικοί έφοδοι στα γειτονικά των κέντρων μεταναστών super market, παντοπωλείων και λοιπών καταστημάτων εστίασης. Τώρα πλέον ξέρεις ότι ο έλεγχος έχει χαθεί. Φυσικά στην τηλεόραση δεν θα στο πουν ΠΟΤΕ αυτό, οπότε εστιάσου στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι περισσότεροι προτιμούν να ανεβάζουν στο twitter και το facebook τι γίνεται από το να γίνουν λαγοί. Αυτό είναι καλό για εμάς… Πλέον έχεις δύο δυνατότητες. Ή θα μείνεις σε ένα σπίτι ερμητικά κλειστό (δείτε το άρθρο Το πρόβλημα των Τριών Ημερών) ή θα κάνεις την έξοδο σου προς το Βασικό Χώρο Διαμονής. Αν επιλέξεις την έξοδο τότε μην ξεχάσεις στο τελευταίο βενζινάδικο πριν το ΒΧΔ να ξαναφουλάρεις.

γ)Τρίτη μέρα : Ή η αστυνομία τα έχει καταφέρει ή θα γίνεται της κακομοίρας. Στην πρώτη περίπτωση όλα καλά και έχεις τεστάρει τις δυνατότητες σου, ατομικά και σαν ομάδα. Τα χρήματα που έδωσες (80-100 ευρώ) δεν πάνε χαμένα. Η βενζίνη είναι στο αμάξι σου και μπορείς ανά πάσα στιγμή να την χρησιμοποιήσεις, ενώ οι κονσέρβες πάντα χρειάζονται. Στη δεύτερη περίπτωση που ο έλεγχος έχει χαθεί βάζεις σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο ασφαλούς διαβίωσης στο ΒΧΔ.