Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

H επιβεβαίωση των πληροφοριών των Κατοχικών ήρθε μέσα από διαγωνισμό ανάθεσης…




Μπορεί να ακουστεί εγωιστικό (και είναι) αλλά όταν επιβεβαιώνονται πληροφορίες της συντακτικής μας ομάδας, πραγματικά χαίρομαι. Όχι γιατί «πέσαμε μέσα» αλλά γιατί σε κάθε «επιβεβαίωση» προστίθενται νέοι αναγνώστες, νέοι φίλοι και εκεί που νομίζουμε ότι όλα έχουν παραδοθεί και υποταχθεί, μια νέα σπίθα εμφανίζεται και μας δίνεται η εντύπωση ότι η στασιμότητα, ο ωχαδελφισμός, η μαλθακότητα όταν θα βρεθούν σε ένα τέλμα, τότε όλοι μαζί θα μπορέσουμε μέσα από τα συντρίμμια σαν άλλοι φοίνικες να αναγεννηθούμε και να χαράξουμε μια νέα πορεία για τη χώρα και τους Έλληνες.

Στο θέμα μας όμως…

Προχθές το πρωί η φίλη μου η Αρβανίτισσα σας έδωσε το άρθρο για το νέο κέντρο μεταναστών. Είχε πληροφορίες πολύ ευαίσθητες από πρόσωπα που μπορούν να ταυτοποιηθούν (και δεν έπρεπε). Όμως πήραμε όλοι τα ρίσκα μας, θεωρώντας ότι μπορεί για άλλη μια φορά να ανατρέψουμε τους σχεδιασμούς, τους εθνοπροδοτικούς σχεδιασμούς…

Αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε… και έτσι σε λίγες μέρες το κέντρο μεταναστών Σκαραμαγκά, δυναμικότητας 6.296 λαθρομεταναστών θα λειτουργήσει έξω από την μονάδα των ουκάδων μας…

Δείτε πως τους «ξέφυγε» η «είδηση» μέσα από το «διαγωνισμό» για την τροφοδοσία των χιλιάδων μεταναστών που θα βρίσκονται σε λίγες μέρες μια ανάσα απο τις πλέον κρίσιμες εγκαταστάσεις της Αττικής:


Νέο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών δημιουργείται στην περιοχή του Σκαραμαγκά, όπως προκύπτει από τη διακήρυξη διαδικασίας διαπραγμάτευσης που θα διενεργήσει στις 8 Απριλίου το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διά του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, το οποίο θα διαχειρίζεται το εν λόγω κέντρο.
Στο τοπικό συντονιστικό κέντρο διαχείρισης προσφυγικής κρίσης (ΤΟΣΚΕΔΠ) Σκαραμαγκά – όπως ονομάζεται – εκτιμάται σύμφωνα με τη διακήρυξη, ότι θα φιλοξενούνται 6.296 άτομα.
Η διαπραγμάτευση θα διενεργηθεί στις 8 Απριλίου μέσω της Ανωτάτης Επιτροπής Προμηθειών (ΑΕΠ) του Κέντρου Εφοδιασμού Ναυτικού (ΚΕΦΝ) για την ανάδειξη μειοδότη αναδόχου για την κάλυψη αναγκών σίτισης στους πρόσφυγες που θα φιλοξενούνται στο κέντρο, με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή (εκφρασμένη ως ποσοστό έκπτωσης επί του ημερήσιου χρηματικού αντιτίμου των 5,87 ευρώ ανά άτομο την ημέρα), εκτιμώμενου προϋπολογιζόμενου ποσού ύψους 997.853,04 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α..

Θυμίζω το άρθρο : 
http://katohika.gr/gn-blog/den-mporei-na-theloun-ta-kanoun-auto-den-einai-dinaton/