Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Πολλοί θα δείξουν το αληθινο προσωπάκι τους !
Τόσα χρόνια στον πόλεμο κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων είχα δίπλα μου φωνές και «σύμμαχους» που έδιναν και αυτοί την «μάχη» απέναντι στο μαύρο ιερατείο!

Όλοι σας είμαι σίγουρος έχετε τα ίδια παλικάρια δίπλα σας χωρίς όμως να κατανοείται ότι είναι εκεί μόνο και μόνο για να καταγράφουν και να κάνουν αποδόμηση με όποιο τρόπο μπορούν..η για να κερδίσουν εντυπώσεις στον κοντινό σας κύκλο και μετά να σας πετάξουν στο λάκκο με τα φίδια !

Μέσα σε 19 ώρες έχουμε μαζέψει 5000 υπογραφές …και είναι σίγουρο ότι θα αποδείξουμε πολύ σύντομα ότι δεν είναι το 5% αυτό που θέλει να δει την δημοκρατία να λειτουργεί στην Ελλάδα ξανά!

Απειλές έχω σχεδόν καθε μέρα τα τελευταία χρόνια …αλλά από χτες είχαμε μια εκπληκτική άνοδο!

Μάλιστα ξεκίνησαν να με απειλούν και άνθρωποι που υποτίθεται ήταν Αντι της νέας τάξης πραγμάτων!

Αντι στα λόγια όμως και στο προσωπείο…!!

Φοβάται ο Έλληνας μην χάσει το ταμπλετ καρδία μου….μην και έρθει η δραχμή και πληρώσει περισσότερα στο δάνειο!Αυτά φοβάται μέσα στη άγνοια του…όχι ότι θα γίνουν!


Οι περισσότεροι γύρω σας δεν έχουν ιδεολογία .. δεν έχουν ηθική ..δεν γουστάρουν Ελευθερία….είναι απλά εκεί δίπλα σας για να έχουν και αυτή μια μάσκα… να έχουν μια ύπαρξη !!

Αν τολμάς τα αυτονόητα για την Ελευθερία και την πατρίδα θα τους δεις να κλωτσάνε σαν μουλάρια μιας και μόνο το συμφέρον τους είναι αυτό για το όποιο μιμούνται τον όποιον από εμάς έχει ξεκάθαρη ιδεολογία!

Προσοχή λοιπόν στις απομιμήσεις των αντι …πολλές φορές μόνο η αντίληψη της ύπαρξης τους ..και η συμφεροντολογική συμπεριφορά τους …είναι αρκετές να σε κάνουν να σιχαθείς τον όποιο αγώνα σου….να θυμάσαι ..για αυτό είναι εκεί !!….Όλοι έχουν τον ρολο τους στην ιστορία!

Ζητάμε το δικαίωμα να υπάρχει πραγματική δημοκρατία στην χώρα που την γέννησε…, ζητάμε δημοψήφισμα για το αν θέλουν οι Έλληνες να είναι στην Ευρώπη η οχι..

Ζητάμε να δούμε αν τελικά είμαστε το 5% όπως λέει ο Καμένος… αυτός που βγήκε με σημαία το αντι και τα ψεκασματα …και σήμερα κάνει τον «αγώνα» του…

Αυτά τα σκατά πρέπει να φύγουν …

ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

https://secure.avaaz.org/el/petition/GREXIT_GREXIT/?cewSUfb