Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Η Βραζιλία ανοίγει τους ολυμπιακούς με συμβολικη θυσια του ιαγουάρου που μάχεται το κακό….


Η Βραζιλία ανοίγει τους ολυμπιακούς με συμβολική θυσία του ιαγουάρου που μάχεται το κακό….….γιατί άραγε διαλέγουν να κάνουν όλο τον κόσμο να πιστέψει ότι με το άνοιγμα της τελετής των Ολυμπιακών Αγώνων θανάτωσαν το Τζαγουαρ Γιουμα ή Γιουμαν= άνθρωπο= την ανθρώπινη φύση… Γιατί άραγε;;;

Ας εξετάσουμε την είδηση στο Μάτριξ που την λαμβάνουν δισεκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα ανα τον κόσμο…βαλτε όλες τις ηπείρους μαζί για να καταλάβετε την επέκταση που παίρνει αυτή εδώ οι είδηση των σατανικών στοών:

«Το άγριο jaguar Juma άνοιξε την Ολυμπιακή τελετή στην βραζιλιάνικη πόλη Μανάους αλλά έπερεπε να την πληρώσει με τη ζωή του. Μετά την τελετή το άγριο θηρίο, προς μεγάλη απογοήτευση όλων των παρευρισκομένων, βρήκε την ευκακρία τα λυθεί από την αλυσίδα που ήταν δεμένο και να επιτεθεί στους στρατιώτες. Όταν ο ιαγουάρος δεν ηρέμισε μετά απο τα τέσσερα βελάκια με ηρεμιστικό που δέχτηκε, ο στρατιώτης αποφάσισε να τον πυροβολήσει.»


Τι ακριβώς θέλουν να κάνουν με αυτή εδώ την είδηση; Για ευνόιτους λόγους η είδηση είναι μια παραμύθα όπως σχεδόν όλα αυτά που γράφουν οι παπαγάλοι και στοχεύει μόνο την συνείδηση των ανθρώπων. Ο ιαγουάρος είναι ο κεντρικός ήρωας πολλών μύθων, κυρίως των Ινδιάνων του Αμαζόνιου. Το δέρμα του κοσμεί τα τοτέμ των ινδιάνων και μόνο οι αρχηγοί και οι σαμάνοι έχουν το δικαίωμα να το φορούν. Για τους ινδιάνους ο ιαγουάρος συμβολίζει την πανουργία, τη δύναμη και την ευελιξία, καθώς και το καλό πνεύμα που μάχεται το κακό με τη μορφή του ανακόντα.

Για αυτό αναφέρουν την είδηση της εκτέλεσης με το άνοιγμα των Ολυμπιακών Αγώνων και του θανάτου του ιαγουάρου που για τους δυτικούς είναι απλά ένα ατύχημα με το θάνατο ενός άγριου ζώου… αλλά στην πραγματικότητα είναι η συμβολική εκτέλεση….και ας μην έχει γίνει…του ιαγουάρου Τζουμα ή Γιουμα ή Γιουμαν…δηλαδή εκτέλεση της ανθρώπινης φύσης του καλού!!!

Πολεμάνε την ανθρώπινη συνειδησή μας με την εικονική εκτέλεση του Γιούμαν που πολεμάει καθημερινά το κακό!

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μοιραστείτε το άρθρο μας ώστε ο λαός μας να αρχίσει να καταλαβαίνει και να μαθαίνει την «στρατηγική» του νοητικού πολέμου των σκοτεινών λεσχών εναντίον μας στις καθημερινές τους ειδήσεις.

Ο πόλεμος αυτός γίνεται για την συνειδησή μας και όλα αυτά που θα μας κάνουν να πιστέψουμε…σε ένα πολιτισμό που έχει σαν επίκεντρο την θυσία του ανθρώπου και των ζώων….μια ρουφίχτρα ενέργειας απο τον θανάτο και τον φόβο των μελλοντικών θυμάτων.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα