Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Εντωμεταξη στην Ελλάδα Αυγούστου 64 το Σωτήριο έτος 2016!




Loading...


Ο Ήλιος , ο Ουρανός ταΐζει τους Έλληνες και τα ερπετοειδή ζηλεύουν , νοιώθουν αδικημένα από τον Θεό ..γιατί αυτοί να ζουν στην ομίχλη;

Λαμποκοπά το χώμα , το πέτρωμα , δονούνται οι νευρώνες των Ελλήνων , χαλαρώνει το σώμα , φεύγουν οι εντάσεις , φεύγει ο φυτεμένος φόβος … θυμώνουν τα ερπετά !

Ελλάδα 64 Αυγούστου και οι χαμερπεις ζηλιάρηδες δίνουν εντολές σε υπαλληλακια να εκτελέσουν το σχέδιο …για να μπορέσουν επιτέλους να φέρουν στα ίσα την αδικία που νοιώθουν!

Χαρτογιακάς πρώτος Αλέξης Τσιπρας με μπακαλόγατο δίπλα του τον Φίλη …!

Μα το να λες υπαλληλακι ξένων τον Πρωθυπουργό της χώρας είναι βαρύ θα μου πεις … άσε με λοιπόν να σου δείξω γιατί είναι σίγουρο ότι είναι υπάλληλοι μιας Νέας τάξης πραγμάτων !

Αυτό που βλέπεις είναι ένα αεροπλάνο του σήμερα,,,,



Και αυτό είναι ένα αεροπλάνο πριν 100 χρόνια…



Συμπέρασμα; Η πολεμική βιομηχανία εξελίσσεται μέσα στο χρόνο !!

Για να πετύχει ένας πόλεμος θέλει πι στους υπηκόους !

Όλη αυτή η ανάπτυξη έγινε και όλοι είχαμε μια θρησκεία , μια σημαία , σύνορα , ήθη και έθιμα!

Αυτό που βλέπεις είναι ένα αυτοκίνητο του σήμερα …



Και αυτό είναι ένα αυτοκίνητο πριν 100 χρόνια!



Συμπέρασμα ; Η αγοραστική δυνατότητα και η κατανάλωση εξέλιξε τα προϊόντα της …

Για να έχεις μια καλή οικονομία πρέπει να έχεις πιστούς υπηκόους του οικονομικού σου συστήματος ..
Όλη αυτή η ανάπτυξη στην οικονομία ..έγινε και όλοι είχαμε μια θρησκεία , μια σημαία , σύνορα , ήθη και έθιμα!

Μπορώ να στο κάνω αυτό για τα πάντα , για την ιατρική , για την αρχιτεκτονική , για τα τηλέφωνα για τα πάντα που βλέπεις γύρω σου…. Όλα έχουν εξελιχτεί και όλα χρειαζόντουσαν πιστούς υπηκόους … για να υπάρχουν… και όλα έγιναν όσο όλοι είχαμε μια θρησκεία , μια σημαία , σύνορα , ήθη και έθιμα!

Αυτό που βλέπεις είναι μια τάξη σχολείου του σήμερα ….



Και αυτό που βλέπεις είναι μια τάξη σχολείου πριν ενα Αιώνα !!




Συμπέρασμα ; Καμία αλλαγή , καμία ανάπτυξη , καμία καινοτομία ,καμία δημιουργικότητα φυτεμενη στους μαθητές …στιβαγμενες νέες ψυχές που εκπαιδεύονται να είναι οι πιστοί υπήκοοι που το σύστημα χρειάζεται !

Εκπαιδευμένοι όλοι στον ανταγωνισμό και όχι στην άμιλλα , διαχωρισμένοι στο ποιος θα πάρει το δεκάρι , φυλακισμένοι σε 4 τοίχους ώστε να νοιώθουν την καταπίεση της ψυχής …έτσι ώστε το πνεύμα να πάρει μέσα του την παπαγαλία από φόβο ..και όχι τον νου τον ελεύθερο …!

Ανταγωνισμός , εξετάσεις , πανελλαδικές … 12 χρόνια μικροί κατάδικοι σε τέσσερις τοίχους …που το μόνο που τους πέρασε είναι ..το …με όποιο τρόπο … το πάση θυσία ..αλλιώς θα είσαι ένας χαμένος !

Κανένας δεν τους δίδαξε το ευ αγωνίζεσθε… αλλά την ψεύτικη ανάγκη να ανέβουν τα σκαλοπάτια επιτυχίας του σωστού υπηκόου; Δίπλωμα , πτυχίο , γραμμική γνώση , γνώση χωρίς αμφισβήτηση , χωρίς φιλοσοφία…φτάνει να πάρεις το χαρτί…να πάρεις το αποφυλακιστηριο…η καλύτερα την μετάθεση από την φυλακή της εκπαίδευσις στην φυλακή της κοινωνίας όπου και εκεί θα πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι ένας πιστός υπήκοος !

Αλλά σας έχω καλά νέα , το τοπίο αρχίζει και πρασινίζει … Τα παλιά τα χρόνια …την θρησκεία , την σημαία , τα σύνορα , τα ήθη και τα έθιμα τα χρειαζόταν το σύστημα λόγω των συνεχών πολέμων για να γεμίζει το τσουκάλι των ισχυρών !

Χρειαζόντουσαν να είσαι ένας υπήκοος με πατριωτικό αίσθημα …!

Τώρα με την νέα παγκόσμια τάξη , με την έλευση του Ενός … τώρα που θέλουν οι χώρες να μην έχουν σύνορα αλλά μια κοινή οικονομική παγκόσμια κυβέρνηση … τώρα πια ..δεν χρειάζεται να σε εκπαιδεύσουν σε όλα αυτά !

Έχεις λοιπόν ένα εκπαιδευτικό σύστημα που τα τελευταία τουλάχιστον διακόσια χρόνια δεν έχει αλλάξει – βελτιωθεί σε τίποτα … και ξαφνικά …έρχεται ο χαρτογιακάς με τον μπακαλόγατο και σου λενε… Μια χώρα ουδετεροθρησκη … οχι θρησκευτικά στα σχολεία ..όχι Σταυρό στην σημαία ..κοκ κοκ κοκ…

Και σε ρωτώ… αυτοί οι σπουδαίοι με τις όμορφες νέες ιδέες …αυτά μόνο μπόρεσαν να βρουν στο σύστημα εκπαίδευσης των δούλων;

Οι μεγάλοι αυτοί άντρες είδαν το εκπαιδευτικό σύστημα που έχει μείνει στάσιμο 200 χρόνια και το μόνο που σκέφθηκαν για αλλαγή είναι αυτά;

Έχεις συνηθίσει να λες απαξιωτικά ελα μωρέ συνωμοσίες …αλλά το ερώτημα αυτό είναι ειλικρινές ..με όλα αυτά που διάβασες υπάρχει κάτι άλλο να πεις ..εκτος από …το ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ!

64 Αυγούστου κύριε Τσιπρα και Κύριε φίλη και το χώμα λαμποκοπά , τα πετρώματα της Ελλάδος δονούν νευρογλωσικα τον νου των Ελλήνων … και εσείς ασχολείστε με θρησκευτικά !

Ο ήλιος ταΐζει το dna τον όντων Κύριε Τσιπρα και Κύριε Φίλη και σας βάζω ένα απλό στοίχημα …μέσα στις τεράστιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε για το «καλό» των παιδιών μας …μέσα σε αυτές τις φανταστικές ιδέες που έχετε την πεποίθηση ότι είναι δικές σας και κανείς άλλος δεν τις είχε σκεφτεί…. βάλτε και μια απλή ριζοσπαστική συνάμα κίνηση…Τις πέντε σχολικές εκδρομές του χρόνου κάντε της 45 ….με τις 40 να ειναι εκπαιδευτικός περίπατος … όπου οι νέες ψυχές θα λούζονται στο φως …θα δονούνται με το χώμα ..και θα ρωτούν να μάθουν για την φυσική , την γεωμετρία , τα μαθηματικά ….όλα !

Τολμήστε το και θα δείτε ότι η επιτυχία που θα έχουν αυτά τα παιδιά θα είναι τεράστια …και το στοίχημα σε ότι θέλετε αν χάσω !

Αλλά δεν νομίζω να κάνετε ποτέ τίποτα που θα τρομάξει τα αφεντικά έτσι δεν είναι;

Γιατί τα αφεντικά θέλουν πια ,, …μια κυβέρνηση , μια σημαία , έναν νέο Θεό , μια οικονομία … αρα αλλάζουν μόνο όσα …θα μπορούσαν να εμποδίσουν αυτή την εξέλιξη!

Και η στάνη θα συνεχίσει να σέβεται εσάς σαν Ηγέτες και εμάς θα μας λέει απαξιωτικά συνομωσιολογους!!

Stranger..